Sestdien Kalnciema kvartālā notiks Spānijas tirdziņš • IR.lv

Sestdien Kalnciema kvartālā notiks Spānijas tirdziņš

22
Publicitātes attēls. Gleznas autore Ilona Abiļeva

Tāds tirdziņš būs pirmo reizi, un tiek organizēts Spānijas Kultūras dienu ietvaros

Sestdien, 26. aprīlī Kalnciema kvartālā no plkt.10 līdz 16 notiks Spānijas tirdziņš, kurā varēs iepazīt spāņu virtuvi un kultūru, iegādāties dažādas preces un produktus no Spānijas, baudīt spāņu melodijas un flamenko dejas, piedalīties konkursā par Spāniju, kā arī darboties radošajā darbnīcā.

Spānijas tirdziņš Rīgā notiks pirmo reizi, un tiek organizēts Spānijas Kultūras dienu ietvaros sadarbībā ar Spānijas vēstniecību Latvijā. Tirdziņā piedalīsies dažādi uzņēmumi, kas Latvijā tirgo preces no Spānijas, valodas mācību centri, Spānijas Tūrisma birojs un Spānijas vēstniecība.

Uz kvartālā brīvdabas skatuves no plkst.12 – 12.30 uzstāsies eksotisko deju centra „Alegria” dejotājas ar flamenko deju priekšnesumu. No plkst.12.30 – 13 ģitārists Kaspars Zemītis izpildīts iemīļotas spāņu melodijas, plkst.13.30 – 14 bērnu un jauniešu centrs “Kurzeme” uzstāsies ar spāņu deju priekšnesumu un no plkst.14.30 – 15 uzstāsies flamenko deju klubs „Duende”.

Kvartāla brūnajā mājā no plkst.11 – 15 bērniem būs iespēja darboties radošajā darbnīcā, kuru nodrošinās spāņu valodas un kultūras studenti no Latvijas Kultūras akadēmijas. Plkst. 15 uz kvartāla skatuves norisināsies Spānijas vēstniecības Latvijā rīkots konkurss, kurā, parādot savas zināšanas par Spāniju, ikviens varēs iegūt spāniskas un gardas balvas.

Dienas garumā Kalnciema kvartāla pagalmā varēsiet nobaudīt spāņu maltīti no restorāniem „Madride”, „Vincents” un „EcoCatering”, kā arī iegādāties Spānijā un Latvijā ražotus amatniecības un pārtikas produktus.

Vairāk informācijas Kalnciema Kvartāla mājas lapā

 

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu