Zelta meistarības ordeni saņem žurnāla “Ir Nauda” reklāma • IR.lv

Zelta meistarības ordeni saņem žurnāla “Ir Nauda” reklāma

27
Reklāmas balvas - ordeņi. Publicitātes foto

Festivāla godalgotākā aģentūra šogad kļuvusi reklāmas aģentūra “DDB Worldwide Latvija”

Devītā radošās izcilības festivāla “ADwards 2014” balvu – zelta meistarības ordeni – TV un radio kategorijā pagājušajā nedēļā saņēma Voldemārs Dūdums par kino reklāmu “Pārdod man šo pildspalvu!”, kas ir žurnāla “Ir Nauda” reklāma un tika rādīta pirms Oskara kino balvai nominētās filmas “Volstrītas vilks”..

“ADwards 2014” galveno balvu – Grand Prix – saņēmusi “Asketic” par vizuālās identitātes kampaņu “Gors”, informē Anete Franka, “Latvian Art Directors Club” izpilddirektore.

Savukārt par festivāla godalgotāko aģentūru, saņemot divus zelta jeb pirmās pakāpes ordeņus un trīs sudraba jeb otrās pakāpes ordeņus, šogad kļuvusi reklāmas aģentūra “DDB Worldwide Latvija”. Tai seko reklāmas aģentūra “Not Perfect” ar trim sudraba ordeņiem.

Integrēto kampaņu kategorijā zelta ordeni par LMT jaunā zīmola un atbilstošas identitātes izveidi kampaņā “Domā – Dari” saņēma aģentūra “DDB Worldwide Latvia”. Sudraba ordenis par “Zelta Zivtiņas Relaunch” kampaņu piešķirts reklāmas aģentūrai “Not Perfect”.

Festivāla darbus vērtēja starptautiska žūrija, kurā darbojās desmit atzīti reklāmas, dizaina, mediju un saistīto industriju profesionāļi no Latvijas un ārvalstīm. Žūrijas darbu vadīja reklāmas profesionālis Sanīls Radia (Saneel Radia) no Ņujorkas.

Ar visiem izcilības ordeņu ieguvējiem iespējams iepazīties šeit

 

Komentāri (27)

Ieva Leinerte 14.04.2014. 16.22

Lochmeli – uuu-uuuu

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu