VIDEO: Pilnveidota kārtība valdības augstākā apbalvojuma piešķiršanai • IR.lv

VIDEO: Pilnveidota kārtība valdības augstākā apbalvojuma piešķiršanai

28
NULL

 

Ministru kabineta balva ieguvusi jaunu konceptuālu dizaina risinājumu un vienlaikus skaidru kārtību, par kādiem nopelniem piešķirams valdības līmeņa apbalvojums. To plānots apstiprināt valdības sēdē otrdien, 8.aprīlī.

Pēc Valsts Heraldikas komisijas aicinājuma Valsts kanceleja sadarbībā ar SIA „H2E”, kas uzvarēja iepirkumā, pilnveidojusi apbalvojumu vizuālo koncepciju, lai tā atbilstu gan Latvijas Republikas valdības augstākā apbalvojuma statusam, gan XXI gadsimta mākslinieciskajām un tehnoloģiskajām iespējām, gan arī lai tas būtu stilistiski vienots un demonstrētu valdības augstāko apbalvojumu statusu.

„H2E” mākslinieču Ingunas Eleres un Tatjanas Raičiņecas vadībā izstrādāts jauns dizains esošajiem valdības apbalvojumiem – Ministru kabineta balvai (Ministru kabineta Goda diplomam un krūšu nozīmītei) un Ministru kabineta Atzinības rakstam. Izveidots arī jauns Ministru kabineta apbalvojums – Ministru kabineta Diploms, kas tiks pasniegts par sasniegumiem starptautiskajās mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī par izciliem sasniegumiem sportā, ziņo Valsts kanceleja.

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu