Raidījums: Streļčenoks Strīķes amatu piedāvājis studiju biedriem (papild.) • IR.lv

Raidījums: Streļčenoks Strīķes amatu piedāvājis studiju biedriem (papild.)

59
Jaroslavs Streļčenoks. Foto: Kaspars Krafts, F64

KNAB priekšnieks jau lūdzis minētajiem kandidātiem paātrinātā kārtā piešķirt pielaidi valsts noslēpumu saturošai informācijai

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks vairākiem vakantajiem biroja struktūrvienību vadītāju amatiem izraudzījis kandidātus bez atlases konkursa, tai skaitā bijušās KNAB priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes vakantajam amatam, ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) radījums “Panorāma”.

Kā liecina radījuma LTV rīcībā esošā informācija, amata vietas piedāvātas Streļčenoka bijušajiem studiju biedriem, stāsta LETA.

Izsludinātajā konkursā bija pieteikušies četri kandidāti, taču KNAB priekšnieks visus kandidātus uz Strīķes vietu noraidījis.

Tagad bez atkārtota konkursa rīkošanas vieta piedāvāta Drošības policijas (DP) pārstāvim Aldim Višņevskim. KNAB Juridiskās daļas vadītāja vietu Streļčenoks varētu piedāvāt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Juridiskās nodaļas priekšniekam Intaram Opolajam, bet iekšējās drošības nodaļas vadītāja vietu – DP darbiniekam Jānim Rozem. Visi trīs savulaik bijuši Streļčenoka studiju biedri, ziņo “Panorāma”.

Drošības policijas (DP) izmeklētājs Aldis Višņevskis apstiprina, ka saņēmis piedāvājumu kandidēt uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietnieka korupcijas apkarošanas jautājumos amatu.

“KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks ir man piedāvājis kandidēt uz vakanto KNAB priekšnieka vietnieka korupcijas apkarošanas jautājumos amatu. Manā rīcībā esošā informācija liecina, ka viņš ir izteicis līdzīgu piedāvājumu kandidēt uz šo amatu arī citām amatpersonām,” aģentūrai LETA atzina Višņevskis.

Višņevskis piekritis kandidēt uz šo amatu, ņemot vērā to, ka viņš atbilst KNAB likumā noteiktajām prasībām, kā arī publiski izskanējušiem KNAB iekšējā konkursa nosacījumiem uz norādīto vakanto priekšnieka vietnieka amatu.

Višņevskis iesniedzis savu CV un motivācijas vēstuli ar savu redzējumu par KNAB apkarošanas jomas darbības organizāciju un prioritātēm. Višņevskis bijis arī uz pārrunām ar KNAB izvērtēšanas komisiju.

“Neesmu saņēmis atbildi, ka esmu apstiprināts uzņemties minētā amata pienākumus, kad tas notiks, tad arī atvaļināšos no dienesta Drošības policijā,” uzsvēra Višņevskis.

KNAB priekšnieks komentārus nesniedza. Savukārt KNAB preses pārstāve informēja, ka birojā esot 19 vakances, bet par konkrētu kandidātu pieņemšanu nebija informēta.

Arī Višņevskis no komentāriem atturējās, to pamatojot ar darbu DP.

LTV ziņoja, ka KNAB priekšnieks jau lūdzis minētajiem kandidātiem paātrinātā kārtā piešķirt pielaidi valsts noslēpumu saturošai informācijai. Tas nepieciešams, lai jaunie darbinieki varētu sākt strādāt no 1.aprīļa.

Bez rezultāta pabeigtajā iekšējā konkursā uz vakanto KNAB priekšnieka vietnieka korupcijas apkarošanas jautājumos amatu bija pieteikušās četras korupcijas apkarošanas bloka amatpersonas, arī Izmeklēšanas nodaļas vadītāja, KNAB priekšnieka vietnieka pienākumu izpildītāja Lienīte Šikore.

KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks vairākkārt aģentūrai LETA atteicās izpaust informāciju par konkursu.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka konkursā visi četri kandidāti bijuši no biroja korupcijas apkarošanas bloka, kuru pirms vairāk nekā mēneša vēl vadīja Juta Strīķe. Starp kandidātiem bija Izmeklēšanas un Operatīvo izstrāžu nodaļu amatpersonas, kuras birojā strādā vairākus gadus un viena no kandidātēm – pašreizējā KNAB priekšnieka vietnieka pienākumu izpildītāja, Izmeklēšanas nodaļas vadītāja Šikore.

Februārī izsludinātajā konkursā pretendentiem bija izvirzītas septiņas prasības, starp kurām nav obligātas prasības pēc augstākās juridiskās izglītības un pieredzes vadošā amatā.

Pretendentiem bija jābūt ar augstāko profesionālo vai akadēmisko izglītību, piecu gadu darba pieredzi operatīvajā darbā vai pirmstiesas izmeklēšanā. Tāpat pretendentiem jābūt labām zināšanām krimināltiesību, operatīvās darbības un pirmstiesas izmeklēšanas jomā.

Pretendentu atbilstības vērtēšana tika organizēta divās kārtās. Pirmajā kārtā tika vērtēta pretendenta atbilstība izvirzītajām prasībām un iesniegtais redzējums. Atbilstošākie kandidāti tiks aicināti piedalīties otrajā kārtā – intervijā ar KNAB priekšnieka vietnieka praktiskā darba organizāciju un prioritātēm.

(papildināta ar Višņevska teikto)

Komentāri (59)

maija_ancite 20.03.2014. 09.36

Visas pazīmes liecina par to, ka vājš KNAB ir Saiemas un šīs koalīcijas mērķis. Ģenerālprokurors gan konstatē ka KNAB ir novājināts, bet ar to arī aprobežojas, it kā tas uz viņu neattiektos. Šis KNAB mums, nodokļu maksatajiem, izmaksā ļoti dārgi un vēl dargāk mums izmaksā pastāvošā korupcija valstī, pret kuras apkarošanu slēpti cīnās pašreizējais KNAB priekšnieks. Bija pietiekami daudz iemeslu viņa nomaiņai, tomēr diemžēl pašreizejā koalīcija neko nedara lai KNAB atkal strādātu, bet ne parvērstos par siltu vietiņu Streļčonokam un viņa kursa biedriem kur saņemt lielas algas un mierīgi, nepiepūloties, sagaidīt pensijas gadus. Es neizslēdzu ka Streļčonokam kāds par visu to “bardaku” labi maksā, tikai to varētu atklāt vienīgi pats KNAB, jo tieši tur ir tam visi vajadzīgie resursi un līdzekļi.

+13
-4
Atbildēt

0

dro 20.03.2014. 12.08

Nu ja Strīķe neder, kurš tad KNBā der? Tad jau likvidēsim un dzīvosim tālāk laimīgi. Ai, mīļā arāju tauta:)

+5
-3
Atbildēt

0

ligakalnina 20.03.2014. 09.02

Kārtējā Lemberga un Co uzvara.

Var izsecināt, ka politiskā elite nolēmusi KNAB pilnībā degradēt un neitralizēt, pārvēršot par kārtējo darba iekārtošanās biroju “savējiem”.

Ja Striķe dabūja aiziet, un politiķi atstāj amatā šo epileptoīdo niecību Streļčenoku, tas liecina vai nu par mūsu politiskās eletes absolūto plānprātību, kas ir maz ticami, kur kaut kas skar viņu interses, tur tā plānprātība kaut kā neizpaužas, vai nu par vēlmi KNAB pārvērst par kārtŗejo butaforiju.

Skaidrs, ka spēcīgs KNAB šai valstī ar milzīgu politisko korupciju nav vajadzīgs nevienam, bet, tērēt tādas naudas absolūti bezjēdzīgai iestādei, kuras priekšniekam katrs var nodod rīkojumus pa telefonu, arī bezjēdzīgi, nu tad esiet godīgi un likvidējie to KNAB pilnīgi.

+7
-8
Atbildēt

26

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 14.55

    Vistīrākā Kremļa retorika – kas kaut ko kritizē, tie visi “pret valsti”, un vēl “kara apstākļos”, nu gan tu laid!

    Vēl tikai vajag pateikt – salidēsimies ap mūsu partijām un valdību, un saplūdīsim vienotā ekstāzē, kas nav ar mums, tie ir pret mums un ir ienaidnieki un nodevēji!

    Vispār, priekš manis ne Jezdakova, ne pat Dombrovskis nav nekāda “valsts”, bet gan algoti ierēdņi, kas, uz zināmu laiku, iecelti šo valsti administrēt, un tos var un vajag kritizēt.

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 11.57

    Un, kurā vietā, es teicu, ka nevajag nekādu izmeklēšanu?

    Taisni to jau es gribētu.

    Uz kāda pamata notika tā kratīšana?

    Uz TV sižeta pamata?

    Mani, savuklārt, pārsteidz tava spēja saskatīt tikai to, kas tev izdevīgi, un sagrozīt faktus, ko, vispār, sauc par liekulību un demagoģiju.

    Un vēl stipri jūtams, kad tavi komentāri ir adekvāti, tādu ir vairākums, bet, tikko kā kādā veidā tiek skartas V interses, ne vienmēr, bet, bieži sākās liekulība un demagoģija.

    Tas, ka “viņa pati ieniedza atlūgumu”, protams, nav nekādā sakarā ne ar KNAB, ne ar kratīšanu, vistīrākā sakritība.

    Es jau nenoliedzu, ka mani komentāri, reizēm, ir emocionāli, bet, vismaz, atšķirībā no taviem, nav angažēti.

    Toties tavi, bieži vien, drīzāk ir kas līdzīgs V advokāta komentāriem, kurš redz un arī citiem grib pierādīt tikai to, kas viņam izdevīgi.

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 09.47

    Jā, un kāds zina, ko tagad dara Jezdakova, kāds ordenis viņai vēl nav iedots?

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ligakalnina 20.03.2014. 12.57

    zanE …andrej..informācijai – Jezdakova pati iesniedza atlūgumu…

    ————————

    pareizi, pareizi… lai vairāk laika pievērstu ‘ģimenei’. :)

    p.s. nez kāpēc oficiālajai Jezdakovas pensionēšanās versijai tu svēti tici, bet tam, ka Krimā nav krievu armijas, neee? :) :) :)

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ligakalnina 20.03.2014. 11.13

    dzeris: vēlreiz saku, netēlo naivu muļķīti, un nebārsti tās standarta frāzes, ja noziedznieku tiesā un iesēdina, tam ar Staļina laikiem nav nekāda sakara.

    ——————-

    profesionāla Vienotības darbiniece nav nekāda muļķīte. Frāzes gan ir standarta, bet viņi cer, ka to neviens neievēros.

    +5
    -9
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ligakalnina 20.03.2014. 11.04

    Zanīt, par ko tad to Jezdakovu tā steigšus noņēma, tiešām tikai baumas? Varbūt viņa vēl tiesāsies par atjaunošanu amatā. Tad jau labāk pēc iespējas ātrāk atjaunot, ka tik nesanāk maksāt lielas kompensācijas no valsts budžeta…

    +6
    -10
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 11.05

    Nē, man ietu pie sirds, ja uz aizdomu pamata kādu tiesātu, un tad iesēdinātu vai neiesēdinātu, mums pat neko neizmeklē, viss izkūp gaisā, kā nebijis, un beidz te par Staļina laikiem, vēlreiz saku, netēlo naivu muļķīti, un nebārsti tās standarta frāzes, ja noziedznieku tiesā un iesēdina, tam ar Staļina laikiem nav nekāda sakara.

    Un ko J. darīja KNAB, ja bija tikai “sižets”, uz kāda pamata viņas dzīvoklī veica kratīšanu, vecāki tev neteica, ka melot nav labi?

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 11.13

    Atkal “troikas”, “Staļins”, visa tā demagoģija.

    Es ko, prasu, lai Jezdakovu nošauj bez tiesas un izmeklēšanas?

    Un jūs ar zanE 100% uzticaties mūsu tiesībsrg. sistēmai?

    Tad varu tikai izteikt līdzjūtību.

    Ja viņa absolūti nevainīga, arī prasītos kāds skaidrojums, viņai taču veica dzīvoklī kratīšanu, un, kā stāstīja, tur atrada brīnimlietas, no kurienes tas viss?

    It kā kratīšanu mums arī bez pierādījumiem neveic.

    Un tad viss apklusa, it kā nekas nebūtu bijis, nešķiet dīvaini, kaut, tradicionāli muļķuzemei?

    +5
    -9
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ligakalnina 20.03.2014. 09.54

    ko tagad dara Jezdakova

    ————————-

    Vienotības izvēlētā latviski ar grūtībām runājošā, izcili godīgā un profesionālā VID direktrise? Kārtējā V “kadru” atlases kļūda…

    +7
    -10
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 10.03

    Es prasu tādā nozīmē, kāpēc viņa nav aiz restēm?

    Kaut, jautājums, protams, retorisks, šeit ir Latvija.

    +6
    -9
    Atbildēt

    0

    janis17 > ligakalnina 20.03.2014. 17.53

    lno, Ja Repše nebūtu bijis FM, iespējams Vaškēvics vēl tagad vadītu muitu

    ______________________________________

    Repše jau nu labi sadzīvoja ar futbolu!, Tik pat labi, kā iepriekš voldiņš!

    Vaškevičs uztur labas attiecības arī ar citu politisko partiju pārstāvjiem, piemēram, savulaik ar JL saistīto Danu Titavu. Šai partijai pietuvināto uzņēmēju Valēriju Belokoņu viņš dēvē par savu draugu. Draudzība ar Belokoņu saista arī Repši.

    http://www.deputatiuzdelnas.lv/notikumu-hronika/lielakie-korupcijas-un-politikas-skand-li/vladimira-vaskevica-kukuldo-anas-lieta.html

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 10.47

    Ak tad pat apsūdzība nav uzrādīta, aizgāja uz KNAB, visu paskaidroja, un viss OK?

    Nevainīga un tīra, kā bāreņa asara, kā visi augsti ierēdņi, uz kuriem kritusi aizdomu ēna?

    Nu saprotams, tas taču kaitētu V un Dombrovska gaišajiem tēliem, būtu liels skandāls, kam to vajag, un, vēlreiz atkaārtoju, šeit taču ir Latvija, biju pārliecināts, ka viss tā arī beigsies.

    Muļķuzemē ir vistaisnīgākā un neietekmējamākā tiesu sistēma pasauulē un visgodīgākie ierēdņi pasaulē, korupcija milzīga, sevišķi politiskā un administratīvā, pēc neatkarīgiem pētījumiem, bet, neviens politiķis, ierēdnis, vai vienkārši bagāts cilvēks 20 gadu laikā notiesāts nav.

    Tā ka nevajag tēlot muļķīti, zanE, vismaz, par mūsu korupciju un tiesu sistēmu sabiedrības viedoklis ir pilnīgi adekvāts, un tam nav nekāda sakara ar “revolucionāru pārliecību”, paši politiķi sabiedrību noveduši līdz totālam tiesiskam nihilismam, neviens šeit netic ne tiesībsarg. sistēmai, ne politiķiem.

    +7
    -10
    Atbildēt

    0

    janis17 > ligakalnina 20.03.2014. 17.56

    Zane, Dzeri! bet, tikko kā kādā veidā tiek skartas V interses, ne vienmēr, bet, bieži sākās liekulība un demagoģija.

    ___________________________________

    Precīzs dzera dots raksturojums jums abiem :)) Jūs abi baļķus neredzat :)

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 10.33

    …Dzeri…vai Tu jautāji par Jezdakovu, kāpēc viņa nav aiz restēm?…vai esi dzirdējis, ka viņai ir apsūdzība uzrādīta?…vai atkal bļaujam, tāpēc, ka tika parādīts viens sižetiņš, kurā izteiktas aizdomas, bet sabiedrība uz tā pamata jau pieņēmusi notiesājošu spriedumu…pietiek ar revolucionāro pārliecību?…

    +8
    -7
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 10.56

    ….Dzeri…revolucionārs, Tu, mūsu!…Staļina laiki Tev tik dikti pie sirds pieauguši, ja uz aizdomu pamata kādu jau vari iesēdināt?….it īpaši, ja pa televizoru parāda un žurnālista lomas tēlotājs savu verdiktu jau paziņojis – tautai atliek noticēt un….nolinčot….

    …cik mums tādu urrāāā! skandalozu un aizdomu pilnu sižetu nav bijis, uz kuru pamata sabiedrība sacepās, bet vēlāk – dūmi vien izrādās un tas pats žurnālistiņš vairs nemin ne vārda…

    ….būs apsūdzība, tad redzēsim – par ko Jezdakovu var iesēdināt, bet šobrīd ir tikai viens TV sižets, kas “uzmundrinājis” sabiedrības apziņu….

    +10
    -9
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 11.44

    …Dzeri…ak, Dievs!…” viņai taču veica dzīvoklī kratīšanu, un, kā stāstīja, tur atrada brīnimlietas, no kurienes tas viss?”…

    ….vai Tu tālāk par virsrakstu arī izlasīji?…atceros tos virsrakstus – pat žurnālisti bijuši pārsteigti par Jezdakovas dzīves līmeni – un….čussss!….par ko pārsteigti?….vai par to, ka VID priekšniece dzīvo parastā balto ķieģeļu pusotrstāvīgā mājiņā, kura nav ne pils, ne cietoksnis – kāds ir Vaškevicam, kratīšanā atrasti 1000 lati skaidras naudas?….jāāā, pārsteigums varētu būt milzīgs!….

    ….neaizstāvu Jezdakovu, jo nezinu ko un vai vispār viņa ir sastrādājusi, pārkāpusi, nožulījusi…arī notiesāt nevaru, jo man nav informācijas par ko mest akmeni vai šaut ar “kaķeni”….man ir pretīgi aurojoša, asinskāra bara instinkti, kuri pārtiek no apgrauztiem kauliem…bet, redzu, Dzeri, ka Tevī šie instinkti valda pār prātu…un par to gan – man ir žēl….

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 11.33

    …Dzeri….OK!…tiesā!…nomētāsi ar akmeņiem vai tomēr šausi ar “kaķeni”?….

    …pārsteidz Tava domāšana – Tev pietiek ar TV sižetu, lai kādu notiesātu un iesēdinātu…ja par Tevi parādīs sižetiņu ar aizdomām kā par iespējamo mazgadīgo izmantotāju/pedofilu – nekādu izmeklēšanu taču nevajadzētu, vai ne?…. bet tas, ka iesi uz tiesībsargājošām iestādēm taisnoties – apstiprinās Tavu vainu….vai tā biji domājis?….

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    Ieva > ligakalnina 20.03.2014. 11.08

    Zane, Džerim ir,ir revolucionārā pārliecība. Pierādījumus nevajag, izmeklēšanu nevajag, pietiek ar aizdomām.

    Un, varbūt, pat tās ir pamatotas. Visdrīzāk. Bet, Džeri, ja nu tomēr nav? Savā laikā troikas šāva nost uz aizdomu pamata. Nebija ne tiesas, ne izmeklēšanas. Tagad ar tā vajag?

    +10
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > ligakalnina 20.03.2014. 12.05

    andrejs. Jezdakova pati iesniedza atlūgumu. Protams, nezinu, vai no brīvas gribas…

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 11.55

    …andrej..informācijai – Jezdakova pati iesniedza atlūgumu…varbūt spēj atšķirt juridiskas nianses, lai gan uz to neceru….

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 20.03.2014. 09.33

    Un tu esi pārliecināts, ka tas nav pats Strelčenoks?

    Striķe taču tur vairs nav.

    Un nomainīt vadību ar savējiem čomiem, tas, protams, milzīgi uzlabos KNAB darbu.

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    garausiitis > ligakalnina 20.03.2014. 09.13

    dzeris – KNAB jau sen ir butaforija :)

    Tas ko tagad dara Streļčenoks cik var noprast ir tas ,ka viņš pilnībā grib nomainīt visu vadību . Es jau sen rakstīju ,ka KNABā vajag nocirst visu augšu , Streļčenoku ieskaitot . Kas simptomātiski – kāds atkal pludina informāciju no KNAB :)

    +10
    -5
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 13.57

    …Dzeri….angažēta?…vecīt, Tu ko!….aizmirsi, ka mums maksā no viena kantora?…

    …Vienotības advokāte?…kādā sakarā to attiecini uz Vienotību?…tāpēc, ka tiem, kurus ar tādu smeķi apgrauž – tiek meklēta saistība ar Vienotību?…vai tāpēc, ka jālikvidē konkurents, bet Vienotības vārds ir kā sarkana lupata?…

    …vai tāpēc, ka katra pilsoņa svēts pienākums ir aplikt savu valsti, valdību, politiķus un gūt no tā orgasmu?…un to vislabāk var redzēt šajā saspringtajā situācijā, kad gaisā virmo kara draudi – ar kādu naidu mēs zākājam savu valsti un valdību…to neapzinoties, esam sevi pārvērtuši par 1.kolonu, nemaz piekto – vairs nevajadzēs…

    …uz priekšu, bāleliņi, Jums izdosies!….

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

    dro > ligakalnina 20.03.2014. 09.41

    klusais. Es jau sen rakstīju ,ka KNABā vajag nocirst visu augšu , Streļčenoku ieskaitot…

    _______________

    Jā, vajag citam uzspļaut un tad ņirgāties: Kāds tu izskaties!:)

    Jau sen vajadzēja Strīķi iecelt par KNAB vadītāju, bet Dombrovska valdības bija pārāk gļēvas, lai kaut ko kardināli mainītu. Ja Repše nebūtu bijis FM, iespējams Vaškēvics vēl tagad vadītu muitu un Jakāns VID. Tagad 1. BK bijušais vadītājs vada LTV, ZZS atkal saeimā, Vienotības ienaidnieks Nr.1 NA…

    +13
    -7
    Atbildēt

    0

    Ieva > ligakalnina 20.03.2014. 13.23

    >dzeris49 11:57 Un, kurā vietā, es teicu, ka nevajag nekādu izmeklēšanu?

    Šinī:

    >dzeris49 10:03 Es prasu tādā nozīmē, kāpēc viņa nav aiz restēm?

    Es piekrītu Jums, ka vajag ātrāk veikt izmeklēšanu, ātrāk tikt skaidrība, bet nepiekrītu, ka jau tagad vajag pasludināt spriedumu, un to izpildīt!

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 20.03.2014. 10.10

    …Klusais… “Kas simptomātiski – kāds atkal pludina informāciju no KNAB”…

    —————————-

    …baigā neraža, saki?…noplūda “svarīgas” ziņas par kursabiedriem, daži indivīdi pašūmēsies?….jā, būtu klusiņām nostrādāts, ka ne čiku, ne grabu, lai ar lielummāniju sirgstošais grafomāns sajustos liels un varens…mieru, tikai mieru!…Streļčenoks sevi apzinājies kā visietekmīgāko un varenāko iestādes vadītāju valstī un viņš jau ir pierādījis, ka uz viņu neattiecas Latvijas valsts likumi, tos var pārstrādāt atbilstoši Streļčenoka saprašanai, viņš ir varens un rīkosies tikai pēc sava prāta – būs viņa “kursņiki” un būs viņa “komanda”….un būs arī rezultāts – atbilstoši Streļčenoka saprašanai un interesēm…tā, ka – valstī viss ir kārtībā!…

    …ja vajadzēs – Loskutovs atbalstīs…. :)

    +14
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu