Piektdien Liepājas teātrī pirmizrāde „Boeing, Boeing" • IR.lv

Piektdien Liepājas teātrī pirmizrāde „Boeing, Boeing”

24
Everita Pjata un Mārtiņš Kalita izrādē „Boeing, Boeing". Foto Ziedonis Safronovs

Aizraujoša komēdija par kādu arhitektu un trīs viņa sievietēm stjuartēm

Piektdien, 21. februārī, Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos Marka Kamoleti komēdija „Boeing, Boeing” – Armanda Zvirbuļa režijā, kurš ar šo iestudējumu debitē uz teātra skatuves.

Ir pagājušā gadsimta vidus… Viņš ir viens. Viņš patiesi un aizrautīgi mīl. Sievietes. Viņa iecienītākā lasāmviela ir starptautisko lidojumu grafiks… Viņas ir trīs. Trīs stjuartes. Viņas nekad nesatiekas – kad viena atlido, otra jau lido prom, bet trešā kaut kur pasaules viņā malā gaida savu reisu, lai pēc lidojuma grafika noteiktā laika atkal satiktu Viņu…Viņš ir ģēnijs, kas ir radījis sistēmu, kura ļauj veidot kopdzīvi ar visām trim – līdz brīdim, kad kāds aizkadra ģēnijs, izrādās, ir radījis lidmašīnu, kas spēj lidot ātrāk, un lidojumu grafiki izmainās… 

Skatītājus gaida aizraujošs un pikants lidojums, kura laikā viņi iepazīs arhitektu Bernāru (Mārtiņš Kalita), viņa uzticamo kalponi Bertu (Anita Kvāla), kura, mainoties Bernāra līgavām, regulāri maina gan ēdienkarti, sekojot katras gaumei, gan meiteņu fotogrāfijas guļamistabā, viņa skolas laika draugu Robēru (Kaspars Kārkliņš), kuram Parīzes tikumi un netikumi ir sveši, jo viņš pats nāk no Provansas un, protams, trīs burvīgās stjuartes – amerikānieti Žaneti (Everita Pjata), vācieti Ženiju (Laura Jeruma) un francūzieti Žaklīnu (Signe Ruicēna). 

Parīze, flirts, mīlestība un lidmašīnām pilnas debesis – ir atslēgas vārdi šim iestudējumam. Izrādei scenogrāfiju un kostīmus veidojis mākslinieki Aigars Ozoliņš un Liene Rolšteina, gaismu partitūru – Mārtiņš Feldmanis, video projekcijas – Andris Vētra. 

Nākamās izrāde 22. februārī, 5. un 28. martā. Biļetes cena 3 – 11 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu