Vecgada vakarā LTV1 koncerts "Dziesmas - leģendas jeb Viss kā pirmoreiz" • IR.lv

Vecgada vakarā LTV1 koncerts “Dziesmas – leģendas jeb Viss kā pirmoreiz”

29
Publicitātes foto. No LTV mājas lapas

Koncertā pēdējo 60 gadu iemīļotākās dziesmas izpildīs populāri mūziķi 

Vecgada vakarā Latvijas Televīzijas (LTV) kanāls LTV1 piedāvās krāšņu Jaunā gada sagaidīšanas koncertu “Dziesmas – leģendas jeb Viss kā pirmoreiz”, raksta aģentūra LETA. 

Koncertā pēdējo 60 gadu iemīļotākās dziesmas izpildīs populāri mūziķi Žoržs Siksna un grupa “Limonāde”, Dainis Skutelis un Anmary, grupa “Neaizmirstulītes”, Jānis Strazdiņš un LieneCandy, Juris Vizbulis, Marts Kristiāns Kalniņš un Paula Dukure, Ivars Pētersons, Dāvids Kalandija un Samanta Tīna, Olga Rajecka un Andris Baltacis, Nikolajs Puzikovs, Agnese Rakovska un Ivo Fomins, Ieva Kerēvica, Niks Matvejevs un grupa “PeR”, Jānis Ķirsis un “Zelta koris”, Andris Ērglis un Aija Andrejeva, Igo, grupa “Jumprava”, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Kristīne Kārkla-Puriņa un grupas “Auļi” mūziķi, Normunds Rutulis, Valters Frīdenbergs un grupa “Tumsa”, Juris Kaukulis, Fredis un Jakušs, Atis Ieviņš. 

Koncerta vadītāju lomās iejutīsies žurnālisti un raidījumu vadītāji Gundars Rēders, Ansis Bogustovs, Toms Bricis, Uģis Joksts, Kārlis Būmeisters un Dāvids Ernštreits. 

LTV skatītāju balsojumā ir noteikusi katras desmitgades leģendārāko dziesmu izlasi. Skatītājiem bija iespēja ne tikai izvēlēties savu katras desmitgades iecienītāko dziesmu, bet arī vienlaicīgi noteikt Vecgada vakara muzikālo programmu. Par sešdesmitgades iemīļotākajām latviešu dziesmām skatītāji atzinuši “Pilsēta vakarā”, “Tikai prieks”, “Mana dzimtene jaukā”, “Rič-rač spēle”, “Silavas valsis”, “Dziesmotā Rīga”, “Dziesma par Napoleonu”, “Mežrozīte”, “Noktirne”, “Dziesma par sapumpurotu zaru”, “Slidotava”, “Klusā dziesma”, “Jauna ēra”, “Tik un tā”, “Taisnība”, “Atkal sāp”, “Ziemeļmeita”, “Sniedziņa dziesma”, “Nāc ar mani paklusēt”, “Raudāja māte”, “Dzīve kā košums”, “Klusiet, jauni, klusiet, veci”, “Eiropa”, “Dzimtā valoda”, “Lai tas būtu laimīgs!”. Citas skanīgākās dziesmas tiks izpildītas popūrijos. 

LTV Vecgada programmas režisors – inscenētājs ir Arvīds Babris, muzikālais producents – Juris Vaivods, konsultante – Daiga Mazvērsīte, scenārija autors – Ēriks Niedra, scenogrāfe – Maija Jansone, bet redaktore – Sanita Auškāpa. 

Vairāk informācijas LTV mājas lapā

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu