Brigmanis: Dombrovska koalīcija bija māla veidojums • IR.lv

Brigmanis: Dombrovska koalīcija bija māla veidojums

200
Augusts Brigmanis (pa kreisi) un Valdis Dombrovskis. Foto: Ģirts Ozoliņš, F64.

ZZS Eiroparlamenta vēlēšanās startēs ar vienu sarakstu

Partijas ”Vienotība” pārstāvja Valda Dombrovska vadītā koalīcija bija tāds māla veidojums, kam bija lemts sagrūt, šādu viedokli intervijā aģentūrai LETA pauž Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Politiskā pieredze rādot, ka tās valdības, kas pastāv, ir bāzētas uz proporcionālu atbildības sfēru sadali, bet “Vienotība” paņēmusi sev “gardākos kumosus”, proti, šīs partijas pārziņā, veidojot valdību, nonāca gan ietekmīgākās, gan populārākās ministrijas. Kā uzskata Brigmanis, neadekvāti liels ministru skaits tika iedalīts Reformu partijai, kas it kā skaitījusies 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu uzvarētāja. “Nacionālajai apvienībai “Visu Latvijai”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK tika atdotas ministrijas pēc principa: priecājieties, ka vispār esat valdībā, un samierinieties ar to, kas jums iedots,” norāda Brigmanis.

Pēc ilggadējā politiķa domām, pretrunas valdības koalīcijā sākušās ar Reformu partijas sašķelšanos vēl pirms jaunās Saeimas sanākšanas, kas “nobrucināja šīs partijas reitingu”. Līdz ar to Reformu partija kļuva par politisku spēku, kas nevarot pretendēt uz iekļūšanu nākamajā Saeimā. Nacionālā apvienība ir saglabājusi savu reitingu, taču neproporcionālā ministru portfeļu sadalījuma dēļ koalīcijā valdīja iekšēja politiskā greizsirdība. Tādēļ valdošajā koalīcijā sabrukums bijis ātrs un nenovēršams, ir pārliecināts Brigmanis. Patlaban ZZS frakcijā ir 13 deputāti, tikpat arī VL-TB/LNNK un Reformu partijas frakcijā.

Brigmanis paziņoja, ka ZZS nākamajās Eiroparlamenta vēlēšanās startēs ar vienu sarakstu. ZZS saraksta līderis būs Latvijas Bērnu fonda prezidents Saeimas deputāts Andris Bērziņš. Otrā vieta sarakstā tiks atvēlēta Latvijas Zaļās partijas pārstāvim, iespējams, tas būs Saeimas deputāts Kārlis Seržants. Trešā vieta sarakstā paredzēta Saeimas deputātei Ivetai Grigulei. Vēlēšanās kandidēs arī bijušais Rīgas mēra amata pretendents, lauksaimnieku interešu pārstāvis Eiropas institūcijās Armands Krauze.

Kā klāstīja Brigmanis, ka Eiroparlamenta vēlēšanu kampaņas ZZS darba grupas pirmajā sanāksmē runāts par to, ka patlaban lielas priekšrocības ir pašreizējiem EP deputātiem. Piemēram, Inese Vaidere un Sandra Kalniete gan presē, gan dažādos pasākumos stāsta par savu darbu Briselē un Strasbūrā, kā viņas tur cīnījušās un glābušas Latvijas zemnieku tiešmaksājumus. “Mums atliek tikai izmantot deputātu kandidātu privāti piesaistītos līdzekļus, jo uzstāties dažādos pasākumos aicina tikai esošos EP deputātus, nevis kandidātus, kas balotēsies nākamajās vēlēšanās. Līdz ar to mēs esam pateikuši, ka cienījamie deputātu kandidāti, kuri spēj piesaistīt privātus ziedojumus, var veikt individuālas reklāmas kampaņas, lai vairotu savu atpazīstamību vēlētājos,” Grigules plašo reklāmas kampaņu skaidroja Brigmanis.

Visi sponsorēšanas līgumi tiekot nodoti vērtēšanai Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB). Ja kāds ziedojums liekas aizdomīgs, tas tiek atmaksāts. Tādi fakti ZZS esot bijuši, dažus ziedojumus tā ir atmaksājusi. Visiem ziedojumiem jābūt caurskatāmiem un skaidri norādītiem, pauž Brigmanis. Patlaban vēlēšanu tēriņi EP vēlēšanām vēl nav limitēti. Grigule ir atradusi iespēju piesaistīt privātos ziedotājus savai priekšvēlēšanu kampaņai. “Kāpēc viņi ziedo tieši Grigulei, es nezinu, uz šo jautājumu var atbildēt tikai viņi paši,” piebilst Brigmanis.

Premjerministra Valda Dombrovska atkāpšanās no amata Zolitūdes traģēdijas dēļ neietekmēs viņa reputāciju Eiropā, šādu viedokli Latvijas Radio pauda Eiropas Parlamenta (EP) prezidents Martins Šulcs. Jau vēstīts, ka Dombrovskis iepriekš minēts kā viens no iespējamajiem kandidātiem EP prezidenta amatam. Viņš pats par to runā atturīgi, taču EP pārstāvji iepriekš Latvijas žurnālistiem pauduši, ka šim amatam kuluāros minēti ap desmit pretendentu, bet vēl pāragri spriest par viņu izredzēm.

Komentāri (200)

ievuliitis 06.12.2013. 09.13

“Brigmanis: Dombrovska koalīcija bija māla veidojums”
Māla veidojums nav ideāls, kurš to apstrīd, bet kopā tomēr turas. Nav gan pieredzēts, ka pasaulē būtu koalīcijas, kā tērauda sakausējums. Bet, nu, tas tā.
Toties 10.saeimā mums koalīcija, kur, kā mēs visi atceramies, bija arī ZZS, bija no smiltīm salipināta. Kamēr vēl svaiga mitra kautkā turējās kopā. Kad kādu brīdi pastāvēja un izžuva – čiks vien sanāca.
Sabruka pavisam un bija jāsauc tauta, lai atlaiž to Saeimu. Īsa atmiņa tiem kompartijas funkcionāriem.

+36
-3
Atbildēt

49

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 09.52

    andrej, pēc dombrovska intervijas izskatās, ka tā nav viņa ideja bijusi – laikam jau solvita un zaķis tur nosaka daudz vairāk…
    Tas gan nerunā par labu dombrovskim pašam – pats lēmumus nepieņem, ļaujās manipulācijām, marionetējās.

    +6
    -18
    Atbildēt

    0

    Dina > ievuliitis 06.12.2013. 13.03

    >> klusais
    Kāds „Land Development” ?? Pēc iesēšanās Premjera krēslā kakainais lācītis nekad nav maksājis savu kredītu. Un šobrīd lietas ir sakārtotas jau tā, ka arī nemaksās. „Pateicība” par to bija 25 miljonu nodokļu maksātāju naudas iepludināšana Hipotēku bankā ar sekojošo tās uzdāvināšanu zviedriem kopā ar visu banku un tās kredītportfeli … Tā ka pašas kredīta pastāvēšanas fakts ir tikai fikcija. Drīz uzradīsies kāds „investors” (noteikti nekādā mērā nesaistīts ar zviedu banku … :) ), kurš tieši no kakainā lācīša un nevis no viņa stipri lētākajiem kaimiņiem to īpašumu atpirks. Varētu jau tagad, bet visādi Lato Lapsas atkal sāks uzreiz urķēties un uzdot neērtus jautājumus. Tā ka – pamatsumma nav jāmaksā, procenti arī – nu i lai pastāv tad vēl kādus pāris gadiņus, lai nebūtu tik uzkrītoši … Un tad „godīgais” dombrovskis „atmaksās” bankai kredītu … un varbūt pat vēl kaut kas pāri paliks … :)
    Zini, kur ir atšķirība starp „vecajiem zagļiem” un „jaunajiem” ? Vienīgā? Jo zog ta visi un „godīgie” pat daudz vairāk un lielākas summas … Tur, ka vecie par savime grēciņiem tomēr nedaudz kaunējās. A jaunie zog, skaļi brēcot, ka esot godīgi un tiesiski un vēl tev acīs pie tam skatās … :)))

    +3
    -14
    Atbildēt

    0

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 10.26

    Betija, nu, ja precīzi, tad mazāk kā divi, bet, ja pavisam precīzi, tad, būtu toreiz dombrovskis sapratis to, kas bija skaidrs pat tam ageškinam, varētu valdība arī līdz vēlēšanām nostrādāt.
    Nu KURŠ lika cūkāties ar Grendi, ar Bordānu, ar TUA, padarot šīs valdības darbu par kroplību? Zolitūde ir tikai iegansts, ne iemesls. Situācija tika APZINĀTI briedināta jau ļoti ilgi. Agešins nenovērtēja NA pacietību.

    +7
    -15
    Atbildēt

    0

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 10.12

    klusais, kas tev liek domāt, ka es mokos? :))))
    Starp citu, neesmu no zanes un tevis redzējis atbildi uz jautājumu, kurš nomaksā dombrovsku/bukānu ģimenes 1,3 miljonu latu kredīta %, kuri pēc vispieticīgākajām aplēsēm sastāda 5000-8000 latu mēnesī.

    +6
    -14
    Atbildēt

    0

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 09.56

    Betija, arī šodien var veidot koalīciju no trim partijām, atstājot zzs ārpusē. Bet no vienotības jau nav tādas gribas. Tieši otrādi – tieši vienotība gribēja iedabūt zzs iekšpusē un sāka runāt par “plašu centriski labēju koalīciju”.

    +9
    -17
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ievuliitis 06.12.2013. 09.24

    Māla priekšmeti ir labi. Tikai nevajag tos mest uz grīdas, kā to izdarīja Dombrovskis,cerībā pa.irsināt NA. Diez,kurš muļķis viņam to ieteica?
    Bet protams, ka ne jau tāpēc valdība ir izjukusi. Bērziņš (un tie kas aiz viņa stāv) sagaidīja izdevīgu momentu, lai izspēlētu pret Dombrovski kādu ļoooti spēcīgu kārti

    +11
    -17
    Atbildēt

    0

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 11.48

    klusais, kur var aizņemties tikai par euribor bez bankas pievienotā %??? Nevar. Jāpievieno vēl vismaz 1,5%
    http://www.db.lv/finanses/latvija-augstakas-hipotekaro-kreditu-likmes-baltija-390208

    Izīrēta ir tikai viena ēka. Nu pats maksimums Ls 500 mēnesī, ja vienīgi nav fiktīva izīrēšana naudas iepumpēšanai. http://www.ldprojekti.lv/LV/cenas.html

    Jāmaksā par uzturēšanu, apsardzi, apkopi, utt. , regulāri jāuztur temperatūra, lai neaizsalst ūdensvadi, nerodas kondensāts, citādi sabojās balto apdari, jānim arī jāmaksā :) http://www.ldprojekti.lv/LV/kontakti.html

    Mana versija ir tā, ka maksājumi par šo ir dombrovska vājā vieta, aiz kuras Ventspils bajāri viņu rausta. Ne velti tieši bukāne strādā brīvostā un regulāri sirgst ar atmiņas zudumiem…

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 06.12.2013. 15.08

    aivarsk
    Zolitūde ir tikai iegansts, ne iemesls.

    Zolitūde ir nelietīgā maukas bērna rīcības sekas.
    Buterfly effect. Būtu par acu pievēršanu uz RD pastrādātiem pārkāpumiem patriecis Zatļera tuvāko līdzskrējēju, Ušakova paģeļņiku, Sprūdžu, Ušmeriks nedaudz raustītos un visticamākais būtu pievērsis uzmanību notiekošam būvlaukumā virs Maximas, kur tika gatavota lielākā tehnogēnā katastrofa(lasi: noziegums) Latvijas vēsturē.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    raimondsb_mail_lv > ievuliitis 06.12.2013. 12.52

    to betijacelmale

    Pēc visiem šajā portālā pavadītajiem gadiem, pēc daudzajiem lasītajiem komentāriem, pēc spraigajām diskusijām un novērojumiem konfliktu gadījumos, pēc visa, visa man jāsaka, kā teica “teicējs” teātra uzvedumā “Soņa” – betij, Jūs esiet glupa!
    Bet Jums noteikti jābūt laimīgai, betij, jo esiet tik glupa, ka nevariet to apzināties. Kuzma Prutkovs ir teicis, ka “neviens nevar aptvert neaptveramo”. Jūsu stulbums ir neaptverams un bezgalīgs. Jūsu glupība un prastums ir bezgalīgs ka visums. Jūsu stulbums ir bezgalīgs un neaptverams kā melnie caurumi visumā, kur bez pēdām pazūd laiks, telpa un matērija kopā ar Jūsu stulbajiem un banālajiem puķu podiem.
    Jūs esiet uzbūvējusi savu glupības karaļvalsti, kur starp bezgaumīgiem puķupodiem un aizpogātām bikšupriekšam svētlaimīgi pluņČājaties savākto plusiņu jūrā.
    Par laimi Jūs, betij, bieži kaut kur “aizdodieties”, ļaujot daudziem uzelpot no Jūsu “tēzēm”, bet tad, kad visiem pulss ir normalizējies, Jūs pēkšņi atkal esiet “atdevusies atpakaļ pie kompjūtera” un slīciniet lasītājus ar savu prastumu un nekompetenci.

    +8
    -12
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 11.44

    Bet, kādi tev inteliģenti aizstāvji:))
    Man prieks, ka kurmītis, ABC un Pikaso, kas tos abus citē, IR tavā pusē.
    Oi! Arī susurs:)))
    Prieks aug:)

    +7
    -11
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 06.12.2013. 15.01

    aivarsk
    Betija, arī šodien var veidot koalīciju no trim partijām, atstājot zzs ārpusē.

    Pēc tam, kad pajuka Puķina piesmietā, čekas savāktā varza, varēja izveidot koalīciju ar ZZS un nelaižot kremļjaģas, ZRP, pie siles. Patiesos iemeslu, kāpēc tas nenotika, droši, uzzināsim, tribunālā.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 11.50

    Betija,
    “kurmītis, ABC un Pikaso, kas tos abus citē, IR tavā pusē _______________________________________________
    Baidos, ka VIENĀ PERSONĀ :)))

    +6
    -10
    Atbildēt

    0

    austrisv > ievuliitis 07.12.2013. 16.57

    Paldies par komplimentu!
    Dzīvosim redzēsim vai NA ir tā vērta.
    Bet, daudzreiz lasot tos mēslus, kuri līst no jums abiem pār zanes galvu, domāju, kā viņa to var izturēt. ja Zane var, tad es arī varēšu.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 06.12.2013. 20.54

    sniega_roze
    viena NA (par uzturēšanas atļauju bloķēšanu) un otra Vienotībai par Valda darbu šos gadus un eiro.

    Viena NA par UA bloķēšanu, otra V par saskaņotu balsojumu ar SC, UA dalīšanā. Jopcik-mopcik.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ievuliitis 06.12.2013. 09.55

    Tas fakts, ka Brigmanis tagad “žēlo” NA ir vērsts tikai un vienīgi uz to, lai padziļinātu plaisu starp to un V
    —————–
    Varbūt pievērsi uzmanību, ka arī Dombrovskis tagad sācis “žēlot” NA. Nedaudz augstāk AivarsK ir iekopējis fragmentu no IRša intervijas V.D.

    +6
    -10
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 10.50

    Pikaso, vai varētu palūgt, lai rakstāt ko par jautājuma būtību, nevis par komentētājiem?

    +6
    -10
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 06.12.2013. 20.50

    Optiskais Tēmeklis
    Grendi vispirms izcūkāja pati Grende, sevī nespējot pārvarēt ekskomjaunieti Akantjevu.

    Kā Šļesers pārvarēja Maskavas elitāro gej-klubu mīluli, Moisejeva, Kobzona, Ļeontjeva un Kirkorova draudziņu, Leščinski? Jeb nepārvarēja?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    aigarsaboltins > ievuliitis 06.12.2013. 13.38

    Skaumjais Bruņiniek, es neesmu īpašs Tavs fans, bet atzīstu, ka Tavs Bertas Ceļmales vērtējums ir perfekts.

    +11
    -14
    Atbildēt

    0

    janis17 > ievuliitis 06.12.2013. 18.26

    klusais, Paga, paga, Euribors cik ilgi ir ap 0,3% ?? Es gan neesmu informēts par kredītlīgumu detaļās, taču tas ņemts ne jau pēdējā gada laikā, kad EURIBOR ir zem pusprocenta. Paskaties uz likmēm tad, kad kredītu ņēma un līdz 2013 gadam. Esi pārāk liels optimists, tas var sagraut tavu biznesu (ceru, ka tā nenotiks):)))
    http://www.bank.lv/statistika/datu-telpa/galvenie-raditaji/procentu-likmju-statistika/galvenie-procentu-likmju-statistikas-raditaji

    Tālāk- pēc publicētās informācijas kredīts ir LATOS (kas gan ir patriotiski, bet reizē idiotiski, un īsti nav ticami)

    To arī norādīju, ka ar 2,8% ir par maz tavās aplēsēs.

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    austrisv > ievuliitis 07.12.2013. 13.59

    Lno, Tu varēji mani palabot, jo es daudzko rakstu pēc atmiņas un tad jau varu kļūdīties. Kurš gan var teikt, ka nekad nekļūdās. es paskatījos atpakaļ un secināju, ka 3 skaitlis bija sadalījumā citādāk: Dombrava pret, bet atturējās 2 no ZZS t. sk Dūklāvs. Es nezinu, vai biju pelnījusi par šo kļūdu”nedraudzēšanos ar galvu”

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ievuliitis 06.12.2013. 12.02

    nevienu citu publisko portālu nacionālnekauņas nav apsēduši, jo tur tūlīt saņem pretsparu
    —————-
    Jo tajos viens var rakstīt ar desmit nikiem?
    Piemēram, Dienā – vārds, jā, jā, tur tam jā-jā, vārdam, Juris, komentārs… :)))
    Te IR reģistrēšanās un vismaz aptuveni var nojaust viedokļu proporciju.

    +5
    -7
    Atbildēt

    0

    Ojārs > ievuliitis 06.12.2013. 10.06

    AibvarsK:Tieši otrādi – tieši vienotība gribēja iedabūt zzs iekšpusē un sāka runāt par “plašu centriski labēju koalīciju”.
    ————————-
    nez par ko Tev sakabināti tik daudz mīnusi. Tu citē Valdi Dombrovski un viņa klaķieriem tas nepatīk… Savādi… :)

    +9
    -11
    Atbildēt

    0

    piziks > ievuliitis 06.12.2013. 19.43

    Aivarsk, kurš cūkājās ar Akantjevu-Grendi-Jaunzemi?! Grende pati necūkājās, koučus bībelniekus līdzi nevazāja, burvju nūjiņas vicināt nemācīja?! Grendi vispirms izcūkāja pati Grende, sevī nespējot pārvarēt ekskomjaunieti Akantjevu.

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 07.12.2013. 11.56

    Optiskais Tēmeklis
    Eūūūūūū, pirtniek, kur paliki, nevari atbildi izdomāt?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    kkristaps > ievuliitis 06.12.2013. 10.43

    Kas jums tos tekstus raksta, Kāmucīt? Ja tev ir 4 gadus veca meita, tad tak vismaz 20 gadi tev ir. Nav kauns peistot bez gala un malas vienu un to pašu atvemto zupu???

    +9
    -10
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 13.16

    Susur, cik skaisti būtu, ja to cilvēku, ko aizstāvāt, intelekts, inteliģence un vienkārši diskutēt- un argumentētmāka pieaugtu ar katru man veltītu dubļu piku. Ja tā tas būtu, es pat lūgtin lūgtos “Vēl! Vēl!” Diemžēl tas tā nenotiek – ne aug, ne vairojās.
    Skumji:(

    +10
    -10
    Atbildēt

    0

    marchaeva > ievuliitis 07.12.2013. 18.53

    Protams! Paldies, par precizējumu. Tas ir tieši tas ko biju domājis – ātrumā un vakarpusē pārrakstījos.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 07.12.2013. 11.55

    sniega_roze
    Kavkaz.com ir pārdošanā izliktais domēns, lasiet http://www.kavkazcenter.com/ un http://ipvnews.org/

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    austrisv > ievuliitis 06.12.2013. 10.53

    Bet, Betij, tad lūdzu, dari arī Tu pati tā, jo man ir iemesls to teikt. vai tad ne!

    +9
    -9
    Atbildēt

    0

    dro > ievuliitis 06.12.2013. 11.04

    Bet. Nu Betija jau nu gan būtu viena no pēdējām, kam šādu grēku pārmest. Viņa seko principam dots pret dotu, brīžam sāpīgi, bet nevajag uzprasīties:)

    +10
    -9
    Atbildēt

    0

    andris902 > ievuliitis 06.12.2013. 18.29

    ….ai, Klusais!…kā, Tu, tā!….finanšu ģēniju Aivaru Kāmja kungu atsēdināji, ai,ai,ai!…. :))

    ….kāmja kungs, ja neesi informēts, tad derētu paklusēt, nevis bezjēgā grabēt…

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    kkristaps > ievuliitis 06.12.2013. 11.15

    betija satraucas tikai tad, kad nav ko teikt, citādi ar milzu prieku paziņo, ka kāds šai ēteriskajai būtnei netīkams komentētājs nodzīvojis līdz sirmai galvai un prātā nav pieņēmies, un lec triju dupšu augstumā, ja viņai pasaka, ka jaunībā Kazā nodzertas smadzenes līdz pat menopauzei arī prātā nav pieņēmušās:) Nekaunība un demagoģija taisni Brigmaņa līmenī.
    P.S. Ar lielu interesi saskaitīšu mīnusus, lai redzētu, cik NA propagandistu ir tiešsaistē. Man tādas nejaukas aizdomas, ka šitā komentēšana (spriežot pēc zemā līmeņa) tiek apmaksāta no mūsu nodokļiem. Daļa komentētāju ļoti iespējams peisto no Kultūras Ministrijas servera. Un vēl pārdomām tāds fakts: nevienu citu publisko portālu nacionālnekauņas nav apsēduši, jo tur tūlīt saņem pretsparu. IR ir palikuši tikai daži normāli komentētāji, piemēram, Bet, klusais, dzeris zane, pārējos redakcijas politika, atbalstot visprastākā līmeņa gānīšanos ir atbaidījusi. Žēl, ka pašlaik man ir daudz darba, bet kādā brīvākā brīsniņā sacerēšu rakstu par nemākulīgu redaktoru ietekmi uz diskusiju kultūru.

    +12
    -11
    Atbildēt

    0

    dro > ievuliitis 06.12.2013. 20.09

    Bet. Vai esmu Tev kādreiz teikusi, ka tu nedraudzējies ar galvu vai kaut kā līdzīgi, ja viedokļi nesakrīt.
    _________________
    Atzīstu, nebija pieklājīgi, bet vai lābāk būtu teikt, ka Tu melo, piem. ka 3 NA balsojuši pret EUR, lai gan pret bija tikai Dombrava?:)

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 11.03

    Bet, kad es norādu, ka tavs komentārs nav īpaši gudrs, un to argumentēju, tev ir iespēja teikt ko pretī, pierādīt, ka tas tomēr ir gudrs. Pikaso komentāri (un ne tikai viņa) neko nedod jautājuma risināšanai.

    +11
    -10
    Atbildēt

    0

    dro > ievuliitis 07.12.2013. 16.03

    Bet. Agrāk varēju arī palabot, bet tagad esi kļuvusi tikpat “neietekmējama” kā zanE. Palasi mūsu vakardienas sarunu. Tur vairs nav šaubu par veselo saprātu, bet jau par stiprām novirzēm no normas:)

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    garausiitis > ievuliitis 06.12.2013. 17.02

    aivarsk – par – ” klusais, kur var aizņemties tikai par euribor bez bankas pievienotā %??? Nevar. Jāpievieno vēl vismaz 1,5% ” Nu kā Tu vari bīdīt savus biznesa plānus ,ja nesaproti ko nozīmē – ” 6MEURIBOR + 2,5% ” :) :) :)

    +6
    -4
    Atbildēt

    0

    raimondsb_mail_lv > ievuliitis 06.12.2013. 11.41

    to Bet
    “Bet, Betij, tad lūdzu, dari arī Tu pati tā, jo man ir iemesls to teikt. vai tad ne! ”

    Betija “komentējot jautājumu pēc būtības” parasti man bezspēcībā ber pelnus uz galvas vai labo pareizrakstības kļūdas..

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    garausiitis > ievuliitis 06.12.2013. 18.45

    aivarsk – acīmredzot Tev nav nojēgas ko nozīmē 6MEURIBOR :) :) :) Informcijai – 2012.04.29 0.402 0.715 1.007 1.321 ir pēdējais datums , kad 6MEURIBOR ir virs 1% . Tāpat ir pilnīgi dumjš spriedelējums par kredītu latos un EUR , ja kredīts būtu latos , tad tas būtu piesaistīts RIGIBOR likmei :) Ja nopietni zīmē kādus biznesa plānus ar finanšēsanas modeļiem no banku piesaistītiem līdzekļiem , tad iesaku vismaz elementārā līmenī saprast ko nozīmē mainīgās likmes noteikšana :)

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    marchaeva > ievuliitis 07.12.2013. 09.17

    Melgalvs labāk pateica: “un iepūt kaķam bārdā, un paklausies kā skan!”

    Lai visi kremļa ietekmē nonākušie saziņas līdzekļi Latvijā runā kā runā, lai apmaksātie komentāru rakstītāji raksta.
    Bet es paskatos DW, BBC, France 24, palasu kavkaz.com un tikai pasmaidu, ka komijus atkal pelnīti per. Sorry, ja te kāds viņus vēl ņem nopietni vai nedomā ar savu galvu.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > ievuliitis 06.12.2013. 11.11

    Lno, par Tevi arī nebrīnos, jo palasi ko pats man saki, bet zinu, jau , ka esi cītīgs Betijas fans, bet tāpēc jau nevari būt neobjektīvs.
    Pasaki, kur es apšaubu Betijas prata spējas vai pārmetu viņa “iespējamās” vai ne sirmās galvas tiesības uz viedokli…
    Tā jau ir, varbūt man iekopēt, ja paši nevar atrast savus apvainojošos komentārus, ja viedoklis ir cits.
    Vai iekopēt Lno, Betij, vai paši atradīsiet!
    Tā arī Betijai iepriekš rakstīju, ka tik zemu nenolaidīšos…
    Uz tavu apvainojumu Lno, pat iepriekš nereaģēju, jo nav jēgas.
    Vai esmu Tev kādreiz teikusi, ka tu nedraudzējies ar galvu vai kaut kā līdzīgi, ja viedokļi nesakrīt.

    +11
    -8
    Atbildēt

    0

    marchaeva > ievuliitis 06.12.2013. 20.36

    Lai vai kā, bet es vēlēšu tikai pamatojoties uz uzturēšanās atļaujām. mums ģimenē ir divas balsis, līdz ar to viena NA (par uzturēšanas atļauju bloķēšanu) un otra Vienotībai par Valda darbu šos gadus un eiro. Pat tas jampamps Zaķis un direktrise mūsu balsojumu neietekmēs. Hav.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > ievuliitis 06.12.2013. 10.43

    aivarsk – domāju ,ka nomaksā Land Development :) % summa jau ar precīzi ir pierēķināma , cik lasīts tad 6MEURIBOR + 2,5% , jeb uz šodienu 2,83 % , kas varētu būt ap 3000 LVL mēnesī :) 2012.gadā pārdotā sekcija maksāja 111745 LVL , plus cik zinu tur kaut kas ir arī izīrēts . Kā arī biju palaidis garām info , ka SIA „Land Development” 2009. un 2010.gadā ir atmaksājis VAS „Latvijas Hipotēku un Zemes banka” aizdevuma pamatsummu EUR 359 000 apmērā. Tev ir citas versijas ,kas maksā ? :)

    +10
    -3
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 10.38

    Ko līdz bezgalīgi atkārtot to, ko visi zina. Es domāju, ka gan NA vajadzētu aizmirst savu sāpi, gan V. atteiksies no vecākā brāļa sindroma, un velreiz sēsties pie galda. Domāju, ja vienosies par TUA, lietu vēl var saglābt.
    Jo tas ir absolūti skaidrs, ka arī TUA ir viens no aspektiem, ka celtniecība ir pavirša un sasteigta. Arī tas, ka tā netiek attiecīgi kontrolēta Rīgas pilsētā. Jo Rīgas pilsēta IR par jauniem mājokļiem, kur iemitināt iebraucējus no austrumiem. Attiecīgi – vairāk tirdzniecības centru, citu infrastruktūras objektu. Tiešām neviens tā “uz pirkstiem” to koalīcijas partneriem nevar paskaidrot?
    Protams, ka Zolitūde nostrādāja, kā katalizātors.
    P.S. Vairāk, kā divi, es domāju no ārkārtas vēlēšanām. Kurā brīdī valdību apstiprināja, atzīstos – piemirsu.

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

    garausiitis > ievuliitis 06.12.2013. 10.03

    aivarsk – nemocies , Tu nedaudz augstāk savā Copy Paste biji ielicis lietas būtību ,kurai vienkārši evolucionējot pienāca kritiskā robeža.

    +12
    -2
    Atbildēt

    0

    kkristaps > ievuliitis 06.12.2013. 10.26

    Kāmīt, iesākumam paskaidro, kā parādnieks iedzīvojās 600 000 Ls parādā un kā nomaksās to, parazitējot uz nodokļu maksātāju rēķina par 2 k Ls mēnesī, OK

    +14
    -4
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 10.19

    aivarsk, re, kā kļūdījās Agešins. Nākamgad nesanāca. Ir pagājuši vairāk, kā divi gadi.
    Nebūtu notikusi traģēdija Zolitūdē, koalīcija vel tagad turpinātu kašķus un novilktu līdz nākamām vēlēšanām.

    +14
    -3
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 10.02

    Aivarsk man nav informācijas. Gribētos ceret, ka vēl vecā koalīcija var sanakt kopā un atrast, uz kāda pamata tā var palikt kopā. Valstij tas būtu daudz labāk, kā tagad apspriežāmais variants.

    +16
    -2
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 06.12.2013. 09.49

    Es domāju, ka būtu jāpārstāj meklēt galvenos vainīgos situācijā, kad koalīcijā sākās nopietnas pretrunas, bet domāt, ko darīt tālāk. Kad tev blakus ir nostājies ļoti prasmīgs intrigu pīšanā spēks (te es domāju ZZS) vajadzētu situāciju vērtēt ar vēsu galvu un vaļējām acīm. Tas fakts, ka Brigmanis tagad “žēlo” NA ir vērsts tikai un vienīgi uz to, lai padziļinātu plaisu starp to un V. Es personīgi domāju, ka saslēgšanās ar ZZS nākamājā koalīcijā un nostāšanos tur pret V., NA nesola nekādas politiskas dividendes. Nemaz jau nerunājot par valsts labumu, ko šinī variantā atrast nebūs iespējami. Es tur pat īslaicīgu labumu nesaredzu.
    Un te es gribu atgriezties pie tēzes, ka ZZS aicināšana koalīcijā stiprinās disciplīnu tanī, ko ir izteikuši V. galvgala politiķi. Var jau būt, ka tie ir tikai vārdi un V. pati apzinās tās briesmas, kas to sagaida. Pie prognozējama varianta ZZS pastāvīgi un neatlaidīgi kūdīs pret V. NA un, zinot notikumu priekšvēsturi, tas namaz nav grūti. Ko piesolīs Zatlera partijas paliekām, nezinu, bet faktiski miruša politiska spēka pārstāvjiem (vismaz ta lielākajai daļai) var būt nopietns kārdinājums pieņemt kādus izdevīgus priekšlikumus. Un tā tālāk. V. draud nopietnas un reālas briesmas palikt koalīcijā vienai pret pārspēku.

    +19
    -4
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 06.12.2013. 08.59

no taa briiža kad puzes ķeizaru izlika aiz saeimas durviim , viņš to vien dariijis kaa drupinaajis brigmaņa nodeeveeto maala veidojumu , tas nevienam nebija nosleepums , nu šis laiks , kurš palicis liidz veeleešanaam ,ar iisti komunistikaam metodeem paies veeleetaaju speeciigaa zombeešanaa ,medijos jau izskan , ka krieviem šai jomaa itkaa viss kaartiibaa , tagad ņemsies apstraadaat latviski runaajošos, pat pareģots , ka ne vienotiiba , ne reformisti paari 5% barjerai netiks , aciimredzot buus stipraakaa koaliiķija kaada bijusi , protams sarkanaa kraasaa

+24
-1
Atbildēt

4

    janis17 > Janka, Janic 06.12.2013. 09.46

    Kas viņu izlika? Kas viņu ievilka atpakaļ?
    Interviju ar Dombrovski lasīji?

    Tātad jūs uzskatāt, ka tieši konflikts ap Bordānu ir iemesls, kāpēc jūsu valdībai nav vairākuma un kāpēc bija jādemisionē?

    Nav jau arī tas tik vienkārši. Nav jau tā, ka viena problēma rada nepārvaramas sekas vai koalīcijas nespēju sadarboties. Faktiski tas ir jautājums par to, kā mums kopumā ir veicies ar darbu visu pēdējo mēnešu laikā, ar visiem šiem ultimātiem un visu pārējo. Kaut kādā mērā tā problēmas sakne bija iebūvēta, jau veidojot šo koalīciju, kad parādījās “sarkanās līnijas” un neproporcionāls amatu sadalījums koalīcijā, kad, acīmredzot, viens koalīcijas partneris jūtas līdz galam nenovērtēts vai apdalīts, vai nejūtas kā līdzvērtīgs partneris koalīcijā. Var atzīt, ka tā ir kaut kāda kļūda, jo tas ir traucējis koalīcijas darbu jau divu gadu garumā. Protams, tam ir bijuši kaut kādi iemesli. Mēs labi zinām, ka Zatlera Reformu partija pēc vēlēšanām pēkšņi paziņoja, ka veidos koalīciju ar Saskaņas centru un tikai ar tankiem šo viedokli var mainīt. Izrādījās, ka tankus nevajag, pietiek piedāvāt pietiekami daudz krēslu, bet tas savukārt iebūvēja citu problēmu.

    http://www.ir.lv/2013/12/5/dombrovskis-uzkrajies-stress

    +9
    -16
    Atbildēt

    0

    janis17 > Janka, Janic 06.12.2013. 12.20

    Izskatās, ka tu būsi lielākais resurss, varēsi daudz nodot :)))

    +5
    -11
    Atbildēt

    0

    ivetao2007 > Janka, Janic 06.12.2013. 18.58

    Latvija ir muļķu zeme un viņi savā vadībā ievēl pašus lielākos muļķus. Tādus, kas savu stulbum slēpj at lielu Hūti. Krievi ir tādi paši muļķi, tikai daudz nekaunīgāki un vēl melīgāki. Kamēr latviešus nenopērs ar siksnu un nesūtis skolās, tikmēr rāpuļi vien būs.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    kkristaps > Janka, Janic 06.12.2013. 09.49

    Kāmulīt, raksti fiksāk to spermas tirdzniecības biznesplānu, varbūt tiksi pie naudas un vairs nevajadzēs kopēt un peistot visu diennakti.

    +13
    -11
    Atbildēt

    0

jānis Brasliņš 06.12.2013. 10.01

Jūs tik par politiku. Mums laukos cits jautājums radies: runā, ka meitene Iveta Playboy esot bildējusies. Kas viņa vairs par meiteni?

+23
-1
Atbildēt

4

    Vineta > jānis Brasliņš 06.12.2013. 15.21

    lno
    vai Iveta spēs dot personīgo ieguldījumu šīs problēmas risināšanā:):):)

    Labi, ka Dombrovskis nedos, pietiek jau ar Šļesera, Kalvīša un Godmaņa kropliem dzinumiem.

    +1
    -11
    Atbildēt

    0

    dro > jānis Brasliņš 06.12.2013. 10.15

    Labais. Tas ir labi, ka laukos nezūd interese par seksu, bet brīvā brīdī padomājiet arī par demogrāfiju.Šaubos, vai Iveta spēs dot personīgo ieguldījumu šīs problēmas risināšanā:):):)

    +11
    -2
    Atbildēt

    0

    Inese Birzniece > jānis Brasliņš 06.12.2013. 13.20

    no komentāriem: “jā, Grigule tik biežs viesis ir manā pastkastītē, ka meitai ir radušās aizdomas, ka man ar Griguli ir kaut kas bijis.” :)))

    +15
    0
    Atbildēt

    0

    Piekrītu: “tā meitene” vairs nekādu ieguldījumu nedos!

    +19
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu