LTV: No SC rindām var izslēgt Saeimas deputātu Kabanovu • IR.lv

LTV: No SC rindām var izslēgt Saeimas deputātu Kabanovu

42
Saeimas deputāts Nikolajs Kabanovs. Foto: Evija Trifanova, LETA

SC Saeimas frakcijas vadītājs Urbanovičs vispirms aci pret aci gatavs runāt ar pašu deputātu

Saeimas deputātu Nikolaju Kabanovu (SC), iespējams, izslēgs no partijas “Saskaņas centrs” (SC) rindām, jo kādā no pasākumiem politiķis esot izvicinājis dūres, bet noslēgumā izlēcis pa otrā stāva logu, ceturtdienas vakarā vēstīja LTV raidījums “Panorāma”.

Jau iepriekš Kabanovs izcēlies ar savu rīcību, jo pagājušajā gadā uz Saeimas komisijas sēdi bija ieradies manāmi iereibis, par ko bija saņēmis Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas stingrāko nopēlumu. Tomēr raidījums vēsta, ka pēdējās dienās esot redzams, ka deputātam grūtības sagādā gan pārvietošanās, gan arī sēdēšana parlamentārieša krēslā.

Kabanovs par traumām un apstākļiem, kādos tās guvis, runā nelabprāt: “Man liekas, ka pieklājīgi cilvēki tā neprasa. Es par savu privāto dzīvi nerunāju.”

Tomēr raidījuma rīcībā esošā informācija liecina, ka deputāts pirms neilga laika piedalījies komandas saliedēšanas pasākumā laikrakstā “Vesti segodņa”, kurā viņam radušās domstarpības ar kolēģi un politisko oponentu no partijas “Par dzimto valodu”. Abu starpā izcēlies kautiņš, pēc kura Kabanovs izlēcis pa otrā stāva logu.

SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs par sava kolēģa nedienām nav pilnībā informēts. “Es zinu, ka viņam pašlaik ir izņemta slimības lapa, jo ārstējies slimnīcā. Traumas gūšanas apstākļus nezinu,” sacīja Urbanovičs.

Tomēr uz jautājumu, vai Kabanovam turpmāk būs vieta partijā, Urbanovičs atbildējis – ja viņam esot kaut kas sakāms, tad viņš to vispirms pasaka acīs pats. Tomēr LTV neoficiālā informācija liecina, ka šoreiz Kabanova partijas biedru mērs esot pilns un viņam draudot izslēgšana no partijas.

Kā zināms, Kabanovs jau saņēmis pāris aizrādījumu no Saeimas Ētikas komisijas par saviem izteikumiem un izturēšanos, reibumā atrodoties pat darba vietā Saeimā.

 

Komentāri (42)

Kristīne 01.11.2013. 09.16

Žēl gan!Kā bez Kabanova Urbanovičš izpaudīs savas domas. Tas tāpat, kā karalis bez āksta.

+14
-2
Atbildēt

2

    Edzs > Kristīne 01.11.2013. 13.37

    man viņš arī patika, tas Kabanovs.
    pa logu gan nevajadzēja lekt, tā var galīgi elektorātu zaudēt. lai ar cieņu izietu no situācijas vajadzēja kautvai dakšiņu Lindermanam un Girsam ietriekt.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Ojārs > Kristīne 01.11.2013. 09.31

    Žēl gan!Kā bez Kabanova Urbanovičš izpaudīs savas domas
    ——————–
    Nav labāku okupantu patieso viedokļu paudēju par kabanoviem, lindermaniem vai kravcoviem. Tādi pat visnaivākajiemm latviešiem spēj kaut nedaudz, bet tomēr, atvērt acis…

    +8
    0
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 01.11.2013. 08.30

Kabanova karjeras lidojums no “Tautas frontes aktīvista” līdz “SC sejai” beidzot būs piezemējies un “deputāta morāles” lateksa kostīmiņš beidzot būs ieplīsis.

+11
-1
Atbildēt

0

lebronj2356 01.11.2013. 10.51

Jau kādu laiku vērojama tendence SC nosacīti sadalīt 3 daļās :

1) Atsijātie “radikāļi”, kas vai nu vārās savā sulā, vai arī iet pie Lindermaņa…

2) Palikušie saskaņotāji

3) “Progresīvie” pragmātiskie prāti, kas vai nu pievienosies Repšistiem vai arī formēs ko jaunu a la Šlesera partijas veidolā.

Tā teikt, ja nevar visu, vajag kaut daļu dabūt iekšā valdībā. Diemžēl jēlā preža darbības un masīvā smadzeņu skalošana pēdējā laikā, kā arī iznirušie politiskie miroņi vedina domāt, ka tiek bruģēts ceļš biznesmeņu-oligarhu-moskovītu valdībai un tāda valdība ir sliktākais kas var notikt ar vienkāršo latvieti !

+11
-2
Atbildēt

1

    ievuliitis > lebronj2356 01.11.2013. 11.19

    “… un tāda valdība ir sliktākais kas var notikt ar vienkāršo latvieti !”
    Vēl vairāk. Tas pat ir sliktākais, kas var notikt ar valsti.

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu