No "Visa" maksājumu kartēm kļūdaini noņemtā nauda tiek atmaksāta (papild.) • IR.lv

No “Visa” maksājumu kartēm kļūdaini noņemtā nauda tiek atmaksāta (papild.)

36
Foto: Evija Trifanova, LETA

 

Norēķinu pakalpojumu sniedzējs SIA “First Data Latvia” trešdien izdarījis nepieciešamos darbus, lai klientiem tiktu atmaksāta kļūdas dēļ dubultā par darījumiem ar “Visa” kartēm noņemtā nauda, biznesa portālam “Nozare.lv” sacīja “First Data Latvia” izpilddirektore Baltijas valstīs Zanda Brīvule-Jansone.

Tas, cik ātri kļūdaini noņemtā summa tiek ieskaitīta atpakaļ kontā, atkarīgs no “Visa” un bankām, skaidroja Brīvule-Jansone, norādot, ka uzņēmums no savas puses veicis visus nepieciešamos darbus un nosūtījis vajadzīgo informāciju iesaistītajām pusēm.

jau ziņots, ka tehniskas kļūdas dēļ trešdien daļai Latvijas banku klientu par darījumiem ar “Visa” kartēm dubultā noņemta nauda.

Kļūmīgi atskaitīto naudu klientiem solīja atmaksāt 26.septembrī.

Brīvule-Jansone sacīja, ka šī “First Data Latvia” kļūme varēja skart visu banku klientus, kam ir “Visa” kartes. Vaicāta par to, cik daudz klientiem nauda noņemta dubultā, uzņēmuma izpilddirektore atzina, ka tie ir ļoti daudzi klienti.

Notikušais var radīt nepatīkamus brīžus tiem klientiem, kam šādi noņemta pēdējā nauda, atzina Brīvule-Jansone, atvainojoties visiem par sagādātajām neērtībām.

(papildināta ar jaunāko informāciju)

Komentāri (36)

Inese 25.09.2013. 17.01

Tehnoloģijas tiek testētas. Šādā pat veidā e-vēlēšanās Vienotība 4% vietā dabūs až 8%

0
-5
Atbildēt

2

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu