Ameriks neizslēdz GKR sadarbību ar SC uz Saeimas vēlēšanām • IR.lv

Ameriks neizslēdz GKR sadarbību ar SC uz Saeimas vēlēšanām

92
Andris Ameriks vēlēšanu naktī apkampjas ar Nilu Ušakovu. Foto: Edijs Pālens, LETA

Viņš pieļauj analoģiju ar to, kā savulaik izdarīja Liepājas partija

“Gods kalpot Rīgai” (GKR) varētu noslēgt sadarbības līgumu ar “Saskaņas centru” par sadarbību Saeimas vēlēšanās, tādējādi GKR kā reģionāla partija deleģētu arī savu kandidātu uz tām, pirmdien intervijā Latvijas Radio sacīja Rīgas domes vicemērs Andris Ameriks (GKR).

Ameriks sacīja, ka šāds jautājums GKR valdē un pašā partijā nav skatīts, tomēr viņš neizslēdza iespēju, ka tas tiks apspriests, ziņo LETA.

“Saprotiet GKR ir reģionāla partija, kas izveidota speciāli pašvaldību vēlēšanām, proti, vienam apgabalam – Rīgai. Tomēr mēs varētu ar “Saskaņas centru” rīkoties tieši tāpat kā to izdarījusi savulaik Liepājas partija, tas ir, noslēgt ar SC sadarbības līgumu par atbalstu Saeimas vēlēšanās un tad izvirzīt arī kādu savu pārstāvi uz tām,” sacīja Ameriks.

Savukārt uz jautājumu, vai Ameriks tad varētu arī pats piedalīties parlamenta vēlēšanās, viņš atbildēja noraidoši, piebilstot, ka “viņš rīdziniekiem devis solījumu četrus gadus strādāt viņu labā”.

Jau ziņots, ka pašvaldības vēlēšanās Rīgā uzvarējusi un vairākumu domē ar 39 no 60 vietām ieguvusi SC/GKR.

Vēlēšanās noteikto 5% barjeru pārvarējusi un domē iekļuvusi arī nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) un partija “Vienotība”, kas ieguvušas attiecīgi 12 un deviņas vietas.

SC/GKR Rīgā ieguvusi 58,54% vēlētāju atbalstu, VL-TB/LNNK – 17,86% un “Vienotība” – 14,13%. Citi politiskie spēki 5% barjeru nav pārvarējuši. Kopā Rīgā bijušas 228 057 derīgas vēlēšanu zīmes.

 

Komentāri (92)

lebronj2356 03.06.2013. 09.05

Bišķin galvā puikām sakāpis…Rīga nav Latvija, un Latvijā tāds Ameriks ir sū uz kociņa, arī Ušakovu visur neiebāzīsi…tā kā vajag atslābt un sākt strādāt RD nevis sapņot par triumfiem ! Bet koalīcijai jāsapurinās un jāsāk vairāk domāt par vienkāršiem cilvēkiem, nevis investoriem, uzņēmējiem, eiro un bankām….ja balsis var nopirkt par tramvaja biļetēm, tad no tā ir jāizdara secinājumi, tukša moralizēšana nepalīdzēs !

+18
0
Atbildēt

9

    Sandris Maziks > lebronj2356 03.06.2013. 09.48

    Bet
    Tad jau viss ir labākajā kārtība un jūs, ieskābušās kļockas, variet atkal izkārnīties uz NA ar jaunu sparu.

    +4
    -11
    Atbildēt

    0

    dro > lebronj2356 03.06.2013. 10.22

    Bet. Joprojām ceri uz Vienotību, kura jau pēc iespaidīgās uzvaras 10.saeimas vēlēšanām gribēja atdoties U2, bet šoreiz uz paplātes pasniedza SC Rīgas atslēgas?:)

    +6
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > lebronj2356 03.06.2013. 12.22

    Bet. Lai Tavas cerības piepildās, es tikai priecāšos. Dombrovskis ir labs finansists, esot arī veikls intrigu vērpējs, bet ar EURO vien vēl nekas nebūs līdzēts, to pierādīja pašvaldību vēlēšanas, kurās V uzvrējusi tikai Cēsīs.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > lebronj2356 03.06.2013. 12.17

    Lno, skaidrs, ka ceru uz Vienotību, jo Dombrovskis ir pierādjis to, ka valsts ir izvilkta no finanšu krīzes. darba daudz, un lai to sakārtotu arī algu ziņā tas nav izdarāms tik ātri, jo ilgi visu laiku ekonomika tika sačakarēta. Par algu lielumu provincē pilnībā piekrītu, jo pati to savulaik izjutu. Ne jau Ušakovs tās algas nosaka- varbūt domē, bet ne jau valsts institūcijās. bizness arī protams Rīgā ir, jo tur vairāk darba spēka, bet ne jau te Ušakova nopelns, jo tā bijis vienmēr, pat LPSR laikos.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    austrisv > lebronj2356 03.06.2013. 10.06

    Toties Valmierā pat nebija SC saraksts, jo viņi saprot, ka nav jēgas velti tērēt spēkus, un, ka jāpataupās un jāuzvar Rīgā. Gan jau deklarējās daudzi krieviņi Rīgā, lai tur pēc uzvaras iebiedētu Latviju!
    Bez tam Ventspilī par lembergu nobalsojuši, ja pareizi atceros vien nedaudz virs 7 tūkst pilsoņu- pārējie nav gājuši! Procentus sastāda lielus, jo daudzi vienkārši neiet, bet paskaties skaitu!

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    austrisv > lebronj2356 03.06.2013. 09.36

    Krix piekrītu, jo Rīga nav visa Latvija. Nu gluži tāpat kā barikāžu laikā, kad uz Rīgu devās aizstāvēt MK ,televīzijas torni latvieši no visas Latvijas.
    Nekāds tur briesmīgais triumfs arī viņiem nav sasniegts: vien žurnālistu klaigas, kuri pasniedz to kā milzu panākumus, jo 2009. gadā par kopējo Sc un Šleseristu saraktu balsojuši 119 tūkst, bet šogad 134 tūkst starpība plusos 15 tūkstoši lumpenu- tie ir tie pensionāri vai pabalstu saņēmēji, manuprāt, vai jaunpilsoņi, kuri nākuši klāt pa šiem gadiem.
    Toties latvieši, kuri ir izbraukuši un saņēmuši tagad dubultpilsonību, kā arī citi ārzemju latvieši šos 15 tūkstošus mierīgi neitralizēs!
    Tā kā , lai tas saldais pārītis nomierinās un nesaceras par daudz, jo daudz latviešu dzīvesvietas ir izvēlējušies ārpus Rīgas akmeņiem > Mārupe, Garkalne, Sigulda utt!

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > lebronj2356 03.06.2013. 12.37

    Lno, it kā Tu nezinātu, ka pašvaldībā vienmēr uzvar tie paši vecie vēži. Nav taču pirmā reize!!!
    Par to, ka Vienotība iespējams uzvarējusi Cēsīs- tas droši vien tāpēc, Ka Škenders aizgājis, un tad jau vēlētāji iespējams apmulsuši, par ko balsot- jādomā!
    Citur balso par vecajiem vēžiem jau gadiem ilgi.
    Saeimas vēlēšanās skatās un balso savādāk, jo vietējo varoņu nav sarakstos.
    Te gan vakar dzirdēju no Latgales Lāčplēša, kurš tad nu sevi dārgi pārdos tam saeimas vēlēšanās , kas pildīšot viņa vēlmes. Nu kā to lai nosauc? Kur te valsts intereses? Tie latgalieši ir nu vieni sūda bumbas.

    +7
    -1
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > lebronj2356 03.06.2013. 09.43

    @Bet
    Nevajadzētu aizmirst, kas ieguva vairākumu Ventspilī, Jelgavā, Jelgavas novadā, utt. … Pārāk optimistiski būtu teikt, ka arī tur neatrastos Ušakova elektorāts, ja tiktu piedāvātas brīvbiļetes!

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > lebronj2356 03.06.2013. 09.14

    @Krix
    Piekrītu, ka sakāpis galvā, bet uz lumpeniem “Ušakova komanda Latvijai” varētu nostrādāt!

    +11
    -2
    Atbildēt

    0

Una Grinberga 03.06.2013. 08.51

Kremlis (karavāna) dodas tālāk… Vai kāds tos apturēs, jo Saeimas nams nav tālu no Rātsnama? Ja šīs vēlēšanas varēja būt tās, kur nacionālo kārti varētu nolikt malā, tad tagad tās ir tās, kur nacionālā kārts būs jāpaceļ augšā.

+8
-1
Atbildēt

1

    Dina > Una Grinberga 03.06.2013. 11.59

    Kurmītis

    jēlerte apturēs ! … :)))))))

    Palasoties komentus, jau šobrīd ir skaidrs, ka „nacionāļi” nekā nav mācījušies no sakāves šajās vēlēšanās. Tie, kuri nepielūdz jēlertes praidistu „Rietumu vērtības” un nav gatavi karināt sev auseklīšus priekšā un pakaļā, tiek lamāti par lumpeniem, sovjetiem, nodevējiem u.t.t. Piezīmēsim – paši krievi tiek lamāti daudz, daudz mazākā mērā … Nacionāļiem širmītis aizgājis priekšā un jenotības „veiksmes stāsta” nomocīto cilvēku elementāra vēlme dzīvot šodien drusciņ labāk nekā vakar tiek uztverta kā nez kādu neeksistējošu „ideālu” nodevība.
    Tas beigu galā tikai vairos to letiņu skaitu, kuri ir gatavi balsot par Saskaņas politiku, lai arī tomēr vēl piesardzīgi izturas pret pašu Saskaņu. Amerika partija šajā situācijā ir tas lieliskais „mazākais ļaunums”, pie kura kā reize jenoti mūs pēdējos 10 gados ir tik cītīgi radinājuši … :)
    Tā dod iespēju balsot tomēr par latviešiem un vienlaikus par to politiku, kura cilvēkiem liekas tuvāka.
    Piebildīšu – Amerikam nevajadzētu kautrēties un aprunāties ar reģionu partijām. Pilnīgi iespējams, ka līdz Saeimas vēlēšanām viņa organizācija no Rīgas partijas var pārvērsties par vispārnacionālu, tādā veidā dodot iespēju arī reģionos latviešiem balsot par vietējo „latvisko spārnu”, kurš sadarbojas ar Saskaņu un realizā sociāli orientētu politiku nevis liberālo sūdabrāļu „veiksmes stāstu”. Rīgas recepte būtu replicējama arī uz citiem reģioniem.
    Un vēl – domāju, ka Saskaņai ir pēdējais laiks rosināt referendumu par pievienošanos Eiro. Vēlēšanās tikko kā saņemtais uzticības kredīts ir tam labs pamats. Jo tieši viņu nekritiskā piekrišana Eiro ieviešanai šobrīd ir bezmazai vienīgais klaji prettautiskais un pretvalstiskais solis, kurš liek man personīgi būt aizdomīgam, ka Krievijas intereses šiem tomēr ir augstākas par Latvijas. Krievija neapšaubāmi ir ieinteresēta lai te būtu vienotā ES valūta. Tas vēl vairāk atvieglos viņu biznesa invāzijas iespējas un noņems vēl vienu potenciālu barjeru, ko Latvijas valdība varētu izmantot kādā brīdī sava tirgus aizsardzībai. Piekrišana Eiro ieviešanai ir Kremļa (un arī Briseles) interesēs !! Kāda dīvaina sakritība, ko ? … :)))

    +1
    -7
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 03.06.2013. 10.03

SC/GKR izvirzīja VIRSsmērķi SAGLABĀT UN PASTIPRINĀT varu rīgā (pārējais – programmas, solījumi ir fufelis), un, pateicoties latvisko partiju nožēlojamai nespējai vienoties par identisku virsmērķi – ATŅEMT varu, to arī panāca.

Šobrīd SC/GKR jau ir skaidri definējis nākamo virsmērķi par varu Saeimā, un būtu klaja muļķība nacionālajām partijām negribēt sadzirdēt šo signālu. Manuprāt, vēlētājam jau ir sen apnicis klausīties “programmās”, kuras pēc būtības ne ar ko daudz neatšķiras, un vairāksolīšanā. Partijām ir JĀSPĒJ vienoties par virsmērķi, un ja tas netiks izdarīts, zaudējumi būs daudzkārt lielāki.

Nožēlojami ir arī klausīties, kā visas opzīcijā nokļuvušās vai vispār nekur neiekļuvušās partijas vienā balsī runā, ka ir darījušas visu pareizi, un neatzīst savas kļūdas. NOŽĒLOJAMI! Par partijas spēku liecina spēja atzīt savas kļūdas, nevis cenšanās iestāstīt, ka viss ir ok.

+8
-1
Atbildēt

19

    Dina > silvija_vitina 03.06.2013. 12.29

    Kurmītis >> zanE
    +++….ko premjera partija varēja darīt?.+++
    Tajā brīdī vairs neko.
    Varēja gan mēģināt – iedot Zatleram Saeimas preža amatu, ko ābotiņa viltīgi ievilka nāsīs, šo uzmetot, tad „atdot” atpakaļ reformistiem Olšteina bandu, tad vienojoties, ka deputātu sadalījums sarakstā būs „pēc fakta”, nevis kaut kādām mistiskām no ābotiņas jeb zaķa pirksta izzīstām formulām – mums 2, jums 1 … u.t.t. Tas būtu tas pamats, pirmais solis, lai varētu atjaunoties kāds dialogs starp jenotību un no viņu cūcībām sen jau nogurušajiem zatleriešiem.
    Tagad ir tā, kā ir. Un vienīgais mierinājums jenotiem ir, ka zatleriešiem ir daudz, daudz, daudz sūdīgāk tagad nekā viņiem … ar ko viņus arī apsveicam un vēlam turpināt tādā pašā garā arī turpmāk … :)))

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    austrisv > silvija_vitina 03.06.2013. 12.24

    Iespējams, ka katra latviskā partija ir kādā brīdī vēlējusies kopēju sarakstu.
    Acīmredzot, ši vēlme nav bijusi vienlaicīga- skumji, ko lai tur citu saka.

    +3
    -6
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > silvija_vitina 04.06.2013. 01.46

    betijacelmale Bet, vai es esmu vienīgā, kas atceras, ka Aboltiņa nosauca par “pāragru” Dzintara aicinajumu valdības koalīcijas partijām startēt kopīgā sarakstā?
    =========
    Pēc tam, kad Vienotība izvirzīja Ēlerti mēra amatam, tad izskanēja aicinājums apvienoties latviešu partijām zem mātes – Ēlertes kandidatūras. Cūciskais jenotisms.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    austrisv > silvija_vitina 03.06.2013. 15.50

    Betij, bet , kā ar kļūdām Tēvzemiešos vai NA vai citu partiju vidū? Vai tie tās kļūdas ir atzinuši kaut vienu reizi. par piemēru sadarbību RD un JL valdības gāšanā, kad Birku iebīdīja amatā 2004. gadā. Locījās šie kā zuši un ka sadarbības līgums ar SC bija parakstījuši caur koalīcijas partiju. Šis fakts ir noticis, ne viss kā Āboltiņa vēlējās to sadarbību ar Sc. Gribēt jau neesot kaitīgi, cita lieta, ja jau ir noticis fakts kā gadījumā ar tēvzemiešiem. Cilinskis gan publiski pateica nē ministra amatam, bet pārējie? Vai tā nav ēna pār NA?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > silvija_vitina 03.06.2013. 16.31

    Bet
    “..par piemēru sadarbību RD un JL valdības gāšanā, kad Birku iebīdīja amatā 2004. gadā.”

    Vai tas nebija Repše, kurš neapspriedies ar partneriem valdību veidojot Šķēles vietā izvēlējas čekas pidrillu, Šļeseru, kas valstij ir sagādājis neizmērojamus materiālos un morālos zaudējumus. Vai tas nebija JL, ar kuru balsīm fašistu padlai Ždanokai pavērās iespējas kandidēt uz EP. Vai tas nebija JL, kurš izdarīja, lai EP deputāti nevarētu bez mandātu nolikšanas kandidēt Saeimas vēlēšanas, kas liedza TB/LNNK iespējas? Tie tikai daži dunči mugurā.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Ojārs > silvija_vitina 03.06.2013. 20.22

    Vienotība, NA un RP šoreiz, par prieku sovjetiem, korumpantiem un lielkrievu imperiālistiem, viens otru noēda
    ———-
    neceri, ka kkas mainīsies. RP turpinās gvlezt savas liberālās muļķības ar tikpat lielu sparu kā līdz šim…

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > silvija_vitina 04.06.2013. 01.50

    Āboltiņu neizsvītros, jo Kurzemes apgabalā ir anomālā zona, pat fantomass Bērziņš tika ievēlēts. Pieļauju, ka cvk gliemeža gaita ir bijusi saistīta ar plusošanu/ mīnusošanu.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > silvija_vitina 03.06.2013. 10.27

    Bet. Tas nav nekas jauns, ka V citu idejas uzdod par savējām:)

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    silvija_vitina > silvija_vitina 03.06.2013. 10.45

    Bet. Nevēlēšanos apvienoties nevar saukt pat par kļūdu! Tas ir totāls idiotisms, kura sekas bija paredzamas no šādas nostājas pieņemšanas brīža. Kļūda tā būtu tad, ja partijām būtu kāds stingrs pamatojums domāt, ka fragmentācija var konsolidēt vēlētāju (kas jau pēc definīcijas ir absurds). Ja partijas nespēja apvienoties, vainīgi ir visi, un kaut kas nav kārtībā ar “galvu”.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Svītroja Škaparu, Viņķeļu ģimeni, Pulku, māksliniekus un vēl vienu otru. Ēlerte plusus un svītrojumus dabūja +/- vienādi. Vienotībai pēc šīm vēlēšanām ļoti nopietni jaapsver, kam no savējiem turpmāk ļaut būt deputātam un kā pašu biedri rīkojas un kā tas saskan ar izpratni par godīgu darbu. Un vai ilgtermiņā ir vērts paturēt grēkāžus. Piemēram, nav skaidrs, kāpēc Kamparu un Zaķi vēl nav patriekuši pie velna.

    Pie reizes. kāds bez emocionāliem izvirdumiem var pastāstīt, par ko Āboltiņu nemīl?

    Par Saeimu un nākamā gada vēlēšanām: Daudzmaz progresīvi domājošajām partijām jānorij tas krupis un jāpvienojas. Vienotība, NA un RP šoreiz, par prieku sovjetiem, korumpantiem un lielkrievu imperiālistiem, viens otru noēda. Atkārtoti tā iekrist jau būtu izcils stulbums.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > silvija_vitina 03.06.2013. 12.56

    Betij, ceru, ka Āboltiņu vienreiz nomīnusos. Viņas varas kāre ir šausmīga un ilgstoša. Ne jau par velti toreiz Jl sašķēlās, runāja, ka Āboltiņas ambīciju dēl!
    Cik saprotu, tad Vienotība saraksta vēletāji Rīgā atkal krietni pastrādājuši ar svītrošanu. Kā gan citādi sodītu tos, kurus nevēlas sarakstos un labi, jo tas liek pārvērtēt savu nostāju deputātiem. Piemēram, prieks par Škapara izsvītrošanu.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > silvija_vitina 03.06.2013. 12.35

    Jā, Bet, jā Āboltiņa ar “vecākā brāļa” augstprātīgu izteiksmi paziņo “jaunākājam”, lai pastāv pie ratiem un paklusē, līdz gudrie sāks par to runāt, tad tā tam arī IR jābūt:(

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > silvija_vitina 03.06.2013. 14.32

    Tas IR ne tikai gļēvi, bet arī negudri, netālredzīgi. Jo citi tās kļūdas gan redz, gan atceras un tas nevairo uzticību politiķim un spēkam, kuru tas parstāv. Un Ēlerte šoreiz ir tikai uzskatāms piemērs. Ne jau tikai viņa. Interesanti, ka Āboltiņa vēl pirms pusotra gada atzina par kļūdu SC neņemšanu koalīcijā 10.Saeimā. Daža politiķa pašapziņa stipri pārsniedz tā politiķa spriestspēju.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > silvija_vitina 03.06.2013. 10.13

    Kļūda bija neapvienoties, bet par to samaksāja. Vai tad Vienotība neaicināja veidot vienu sarakstu! Tagad nu Zatlers vaino citus, ne savu pašu izvēli!
    SC visu laiku pievieno kādu partiju, un savāc tās atbalstītājus kulakā, bet tas ir galvenokārt lielajās pilsētās, kurās mitinās krievvalodīgie, kuri cer tikt pie pilna siles un pievienoties matuškai ar labumiem, kuri viņiem ir šeit ES!
    Rīgā zaudēti ap 10% no balsu skaita- tātad ta sir tas viens papildus mandāts, bet Sc taču arī gribēja tos 10% un dabūja, jo kremlis prot rēkināt un par to maksāja Rīgā lumpeniem. Interesanti, ko tagad viņi izshēmos Latvijā? Vai Sudrabu, kā SC lokomotīvi?Domāju, ka lumpeni uz tā 100% uzķersies!

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/elerte-koalicijas-partneriem-piedava-slegt-vienosanos-par-sadarbibu-rd-velesanas.d?id=42951882

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    andris902 > silvija_vitina 03.06.2013. 11.29

    …tradutrice….partijas nespēs apvienoties, kamēr nesapratīs, ka jāstrādā VISAS valsts iedzīvotāju labā….kamēr primārais būs šaurs katras partijas vēlētāju loks – attīstība nenotiks….
    ….Ušakovs to skaidri apliecināja – štrunts par valsti, man svarīgāks ir savs vēlētājs….NA to apliecināja, jo savējie nesapratīs…te diendienā tiek pārmesta šauru interešu/vēlētāju grupu vēlmju ignorēšana – ja viņi nedarīs to un šito – es par viņiem nebalsošu….personiskās intereses tiek izvirzītas augstāk par valstiskajām….
    …kāpēc pagājušā gadā nespēja vienoties par kopēju sarakstu?…nespēja sadalīt vietas kopējā sarakstā – katrs gribēja tikt pirmais, katrai partijai bija vēlme iegūt vairākumu….kā izšķirties, kuram tiks un kuram netiks?….rīkot loteriju ar uzvārdiem un kārtas skaitļiem?…ka tik kādu neapdalīt!….
    ….ko premjera partija varēja darīt?….vai vajadzēja ieņemt tādu pat pozīciju – mūsu vēlētājs augstāks par citiem?….premjeram jāstrādā visas valsts iedzīvotāju interesēs un tas jādara visai koalīcijai….bet savtīgums ņem virsroku un apbižotie ar rūgtumu paziņo par atstumšanu….
    …ja ir valdības deklarācija, tātad ir skaidrs mērķis un to arī jārealizē – noliekot personiskās intereses pie malas….šoreiz “uzvarēja” nevis skaidrais saprāts, bet personiskais (partijiskais) ego….

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    dro > silvija_vitina 03.06.2013. 11.35

    zanE. Jā, Zane, EURO /uzturēšanās atļaujas/ iber alles:) Tā atbalstam visu vēlētāju intereses:)

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > silvija_vitina 03.06.2013. 13.49

    Betij, acīmredzot kļūdas spēj atzīt tikai garā stipri un lieli cilvēki!!!
    tas nav nemaz tik viegli, jo daudziem šķiet, ja atzīs šo kļūdu, tad to vienmēr metīs acīs katrā reizē, kad pajautās.
    Es domāju, ka tas ir grūti katram cilvēkam, ja labi apdomā, jo tad viņam sāk zust pašpārliecība. tas nudien nav viegli un kļūdas var atzīt sev pašam, bet grūti vai neiespējami to izdarīt publiski, pie tam lumpeņu priekšā, ka sto noteikti izmmantos.

    +6
    -2
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > silvija_vitina 03.06.2013. 12.14

    Bet, vai es esmu vienīgā, kas atceras, ka Aboltiņa nosauca par “pāragru” Dzintara aicinajumu valdības koalīcijas partijām startēt kopīgā sarakstā?

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > silvija_vitina 03.06.2013. 13.02

    Tā IR.
    Rezultāts – uz ģīmja. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
    P.S. Vēlreiz runājot par kļūdu neatzīšanu…
    Es nesaprotu, kāpēc politiķi pie mums to nepraktizē. Cik ļoti daudz V. dotu (balsu ziņā) Ēlertes godīga iepriekšējo kļūdu atzīšana. Gan, kad bija Dienas galvenā redaktore, gan – kad atbildēja par integrāciju valstī (Berdņikovs, vēlme izprast un nevajadzīgas diskusijas ar citādi domājošiem tā vietā, lai skaidri un gaiši paziņotu – tā pie mums Latvijā būs un uz citu rezultātu neceriet!)

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu