Labās gribas misija • IR.lv

Labās gribas misija

34
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (34)

inta_s 29.05.2013. 14.15

Vēl ko piebildīšu Sīrijas sakarā:
Sīrijā patiešām ir daļa ar cilvēkiem, kas vēlas pārmaiņas valstī – lai tā kļūtu demokrātiskāka un cilvēkiem būtu plašākas izpausmes iespējas. Tādi patiešām ir un viņus patiešām apspieda Sīrijas režīms. Taču, tiem kas tur cīņās plecu pie pleca ar galvu griezējiem nav nekāds sakars ar šo Sīrijas tautas daļu kas vēlas demokrātisku Sīriju. Tai Sīrijas tautas daļai nav neviena atbalstītāja ārpus Sīrijas – ne ASV, ne Krievija. Viņi neinteresē nevienam un arī ieroči tiem nav, jo saprot ka nekādu demokrātiju šādā vardarbīgā ceļā tie nevar ieviest. Ko jau pierāda Lībijas scenārijs.

Tas ka Sīrijas režīms ir autoratīvs ir skaidrs, bet tas nepadara šos kaujiniekus par miera un demokrātijas nesējiem. Starpcitu liela daļa Sīrjas sieviešu atbalsta Sīrijas armiju tāpēc ka zina, ja tie kritīs un nāks pie varas nemierinieki tad var atvadīties no sieviešu tiesībām. Tā būs shaira likumi un citi Kataras un Saudu Arābijas ierobežojumi.

Sīrijas režīms jau mainās, ir mainīta konstitūcija un nu pastāv vairākas partijas, tai skaitā politiskā opozīcija (ne militārā) un tai arī ir vieta valdībā. Taču ASV, Kataru, Krieviju neinteresē šādas pārmaiņas, kur Sīrijas tauta valdītu – to interesē tikai Sīrijas tautu. Krievija grib savu paklausīgo, ASV savu, bet ja neizdodas tad ASV vēlas kaut tas Krievijas sabiedrotais iet ellē lai cik dzīvības tas arī prasītu http://youtu.be/7rO9R9oxFuA . Ja nav mans, lai nav nevienam – un to postu arī pašreiz redzams Sīrijā.

Viss nav tik vienkārši kā balts un melns.

+5
-2
Atbildēt

2

    inta_s > inta_s 30.05.2013. 08.31

    Par šiem 2 gadiem, neviens vēl nav spējis piegādāt video pierādījumus, kuros būtu redzams kā Sīrijas armija atklāj uzguni pa neabruņotiem demonstrantiem. Tādu video nav. Režīms ir autoratīvs un apspieda demonstrācijas, taču tas tika darīts tādā pašā veidā kā ASV ar stekiem un apcietināšanu.

    Tas kas mainīja kursu šai revolūcijai bija šī konflikta militarizācija kas uzsākās pēc tam kad neidentificējami šāvēji atklāja uguni gan pa policiju, gan pa demonstrantiem. Tad sākās konflikta militarizācija un ātri vien no skatuves pazuda paši demonstranti un parādījās kaujinieki.

    Kam bija izdevīgi nolaupīt šo revolūciju? Kuri finansē šos kaujiniekus? Tā ir Katara un Saudu Arābija – abi stratēģiskie partneri priekš ASV.

    Ja nebūtu parādījušies šie šāvēji – tad Asads jau sen būtu padzīts mierīgā ceļā.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > inta_s 30.05.2013. 08.08

    Ja jau Sīrija mainās, kāpēc vēl pirms šī pilsoņu kara Asads pavēlēja šaut uz civiliedzīvotājiem demonstrācijās?

    Vēju sēsi, vētru pļausi.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 29.05.2013. 19.04

kaa vienmeer liidz šim bijis , krievi piegaadaa vienai pusei , kaa vienmeer diktatoriem , Ameerika pretiniekiem demokraatiem un iet vaļaa , apmeeram kaa Vjetnamaa ,Afganistaanaa, Kambodžaa , bija arii Ēģiptei Nasera lakaa……

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu