Reformu partijas valdē ievēl Kulakovu un Antāni • IR.lv

Reformu partijas valdē ievēl Kulakovu un Antāni

117
Inga Antāne. Foto: Ieva Čīka, LETA

RP kongress: esam centriska partija, kas atbalsta reformas un tiesiskumu

Reformu partijas (RP) kongress sestdien RP valdē ievēlēja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu un RP Rīgas mēra amata kandidāti Ingu Antāni. Savukārt kongresā tika apstiprināts partijas politiskais pozicionējums, ka tā ir centriska partija, kas atbalsta reformas un tiesiskumu.

Savā uzrunā partijas biedriem Antāne skaidroja, kā būtu jāpārvalda Rīga, bet Kulakova uzsvēra Latgales iespējas. Reformu partijas (RP) priekšsēdētāja vietniece Sandra Sondore-Kukule un RP Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis nesaskata problēmas, ka Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Kulakova būs partijas valdē, par spīti tam, ka kontekstā ar Daugavpils pašvaldību amatpersonu kukuļošanas krimināllietu šāda iecere raisījusi vairāku biedru neizpratni.

Dombrovskis un Sondore-Kukule aģentūrai LETA uzsvēra, ka korupcijas skandālā Daugavpilī ir iesaistīts Kulakovas vietnieks, kurš pārstāv apvienību “Saskaņas centrs”. Savukārt Kulakova, uzzinot par šiem notikumiem, ir iniciējusi auditu. Daugavpils domes priekšsēdētāja arī nav bijusi tieši atbildīga par šajā lietā iesaistītajiem uzņēmumiem, bet atbildība par tiem ir bijusi SC deputātam, skaidroja Dombrovskis.

Pret Kulakovu nav rosinātas nekādas darbības – nedz izmeklēšanas darbības, nedz kriminālprocesuālās darbības, skaidroja Sondore-Kukule. Kulakova administratīvajā līmenī ir izdarījusi visu, lai tiktu skaidrībā par faktiem, kas nākuši atklātībā, kā arī sadarbojas ar tiesībsargājošajām iestādēm.

Latgales reģionālās nodaļas stāv aiz Kulakovas “kā klints”, un šo nodaļu biedri Daugavpils domes priekšsēdētāju ir izvirzījuši kā savu pārstāvi darbam RP valdē, skaidroja RP priekšsēdētāja vietniece.

Centriska partija

Jau RP domes sēdē iepriekš apstiprinātie principi nosaka – kā pamats tālākai partijas politiskās pozīcijas pilnveidošanai tiks noteikts, ka “RP ir centriska partija, kura savā politiskajā darbībā iestājas par pragmatiskiem politiskiem risinājumiem, kas top cieņpilna politiska dialoga procesā un ir vērsti uz sabiedrības saliedēšanu”.

Nākamais pozicionējuma punkts nosaka, ka politiskais spēks uzskata, ka sabiedrības un valsts ilgtspēja ir nodrošināma, veicot pārdomātas un vērtībās balstītas reformas.

Tāpat apstiprināts, ka “RP vadās no šādiem vērtību pamatprincipiem: brīvība un atbildība, savstarpēja cieņa un humānisms, tiesiskums, taisnīgums un demokrātiska valsts pārvalde, spēcīgas ģimenes un kopienas kā attīstības, solidaritātes un valsts nākotnes stūrakmens”.

Tomēr gada laikā partijas biedru skaits samazinājies par apmēram 300 cilvēkiem, – liecina RP kongresā pieejamais gada pārskata vadības ziņojums par laiku no 2012.gada 1.janvāra līdz 31.decembrim. Partijas biedru skaits tagad ir nepilni 2000.

Zatlers kongresu uzrunā ar vēstuli

Vēstulē uzrunājot Reformu partijas kongresa dalībniekus, partijas priekšsēdētājs Valdis Zatlers uzsvēra partijas panākumus cīņā ar mazpilsētas mēru Aivaru Lembergu un labojot “Vienotības” pārstāves “ievārīto” fotoradaru lietā.

Zatlers pašlaik atveseļojas pēc smagas operācijas, tāpēc viņa runu nolasīja RP Rīgas mēra amata kandidāte Inga Antāne.

“Vides un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP), pateicoties savai bezbailībai, enerģijai un dedzīgumam, ne tikai sācis partijas ideoloģijai svarīgu cīņu pret mazpilsētas mēru Aivaru Lembergu, kurš pārpratuma un sistēmas nepilnības dēļ daudzus gadus bijis viens lielākajiem Latvijas politiskās dzīves ietekmētājiem,” norāda Zatlers.

Līdzās tam Spūdžs ir līdz galam īstenojis līdz šim nebijušu atbalstu reģionam, kam iepriekšējās šīs valsts valdības bija pievērsušas nepelnīti mazu uzmanību, proti, Latgalei, kura nekad agrāk nav pieredzējusi tik mērķētu un apjomīgu atbalstu, un tas ir RP veikums, pauž RP līderis.

“Viens no mūsu partijas mazāk redzamajiem ministriem – iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis – ir ne tikai viens no augstāk novērtētajiem iekšlietu ministriem starp savas pārvaldāmās nozares profesionāļiem, bet arī bez liela trokšņa un jezgas, sev raksturīgā manierē: klusi un profesionāli, ir pielicis punktu bēdīgi slavenajam fotoradaru stāstam, kuru, būsim atklāti un tieši, ievārīja iepriekšējā valdība un “Vienotības” pārstāvētā iekšlietu ministre Linda Mūrniece,” skaidro Zatlers.

Pateicoties Reformu partijas iniciatīvai, Saeima pieņēmusi likumu, kas paredz līdz 2015.gadā 1.janvārim samazināt iedzīvotāju ienākumu nodokli par pieciem procentpunktiem. “Tas būs milzīgs un šīs valsts vēsturē nebijis atspaids mūsu ražotājiem, eksportētājiem un strādājošajiem. Darba spēka nodoklis Latvijā nekad nav bijis zemāks un, to īstenojot, Reformu partija lielā mērā ir izpildījusi savu galveno vēlētājiem doto solījumu,” pauž RP valdes priekšsēdētājs.

Viņš savā runā arī norādīja, ka notiek darbs pie nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas kārtības pilnveidošanas, kā arī atsaucās uz izglītības un zinātnes ministra Roberta Ķīļa veiksmīgi līdz galam īstenoto reformu profesionālajā izglītībā, kā arī uzsvēra, ka ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (RP) ir viens no profesionālākajiem un starptautiski augstāk vērtētajiem ārlietu ministriem atjaunotās Latvijas vēsturē.

 

Komentāri (117)

Þanis Bezmers 02.03.2013. 17.58

RP ir partija ar blondīnēm (pie stūres). Ja Kulakovas k-dze sēž uz priekšsēdētāja krēsla, tad pēc definīcijas viņai būtu jāzin un jāsaprot, kas notiek zem krēsla. Citādi – blondīne. Kukules k-dzei ar saviem dotumiem piekristu pūderēt večiem smadzenes. Kopumā ņemot – ardievu reformas.

+24
-5
Atbildēt

0

ltvpanorama 02.03.2013. 18.36

kruta..tā Rīgas mēramata kandīdāte LTV tiešraidē 100. pantā atstāja nožēlojamas bezsatura aktīvistes – pļāpas iespaidu, par otru tanti no korumpētās Turienes vispār neizteikšos..nu ja nav kazai piena, tad nebūs ar..RIP RP..

+24
-5
Atbildēt

17

    Sandris Maziks > ltvpanorama 03.03.2013. 16.24

    aivarsk
    “Jūs jau paši nemaz neziniet, ko vārds “liberāls” nozīmē”

    Kremļa kājslauķu, ZP, atbalstītājiem liberālisms nozīmē atļauja veikt pederastiskas darbības ar personu no 14 gadu vecuma.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ltvpanorama 02.03.2013. 19.47

    Skatoties, kādu partiju vairāk, ja līdzīgu RP, tas ir labāk, nekā līdzīgu VL vai ZZS.

    +9
    -12
    Atbildēt

    0

    janis17 > ltvpanorama 02.03.2013. 19.42

    Bet vai vispār kaut ko vajag vietā? Vairāk partiju- lielāka kvalitāte???

    +7
    -10
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > ltvpanorama 03.03.2013. 16.33

    nulle
    “VL vietā gan vajag kaut ko labāku.”

    VL paliks kā centriska sociāldemokrātiska partija. Par lielām šausmām fekāliju stumdītājiem – rusofīliem, tāpat kā visā Eiropā, nāks patiesi nacionālistiski spēki, kas vārdu “patriotisms” saprot tieši un bez aplinkiem.

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    Ansis > ltvpanorama 02.03.2013. 20.13

    Šeit daļēji piekrītu Dzerim – Latvijā ir/bija vairākas bezformīgas partijas bez daudzmaz konkrētas ideoloģijas – TP, ZZS, ŠleseraP, Vienotība utml Protams, ka nav nekādas jēgas šāda tipa partijas saveidot vairākas.

    Bet RP tiešām ienesa šo to jaunu nodokļu jautājumos – un arī pēc citiem jautājumiem RP izskatījās liberāla vai neoliberāla.
    (Pagātnē, jo šajā kongresā viņi tēmē vairāk uz to pirmo bezformīgo “Centrisko” virzienu)

    Latvijā katastrofāli trūkst normāla rietumu tipa sociāldemokrātu partija.

    +8
    -9
    Atbildēt

    0

    janis17 > ltvpanorama 02.03.2013. 19.22

    Nulle, tu vēl te???

    +11
    -12
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ltvpanorama 03.03.2013. 12.01

    Tev visai īpatnējs priekšstats par liberālismu un demokrātiju, kā to izprot patreiz.
    Demokrātija, no vienas puses, ir vairākuma vara, no otras puses, mazākumu, jebkuru, interešu aizsardzība.
    Vienīgais, kam varu piekrist, līdz absurdam novestais politkorektums un pārspīlētā tolerance, kad nedrīkst kritizēt neko, kas, it kā to visu apdraud, kas, patiešām, sāk jau apdraudēt fundamentālo vērtību – vārda brīvību.

    +7
    -8
    Atbildēt

    0

    andris902 > ltvpanorama 03.03.2013. 16.31

    ….aivarsk….izdota jauna bērnu grāmatiņa “Berts un otrā B” jaunākā skolas vecuma bērniem….Tu noteikti tur atradīsi kaut ko samaitājošu…meklē!…:)

    +6
    -6
    Atbildēt

    0

    janis17 > ltvpanorama 03.03.2013. 13.44

    Dzeri, tātad tu esi “liberālis ar atrunām”, vai arī “konservatīvais ar atrunām” tāpēc veltīgi ir runāt par kaut kādu sadalījumu konservatīvajos un liberāļos, jo visi ir ar lielākām vai mazākām atrunām. Latvijas ģeopolitiskā vēsture un atrašanās vieta nosaka šo “atrunāšanos” un bipolāro objektivitāti krievija/rietumi, latvieši/okupanti utt. Tas ir objektīvas vēstures rezultāts, nevis “izvēle”.

    +7
    -7
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ltvpanorama 03.03.2013. 13.22

    Nekur neeksistē tīrais liberālisms, kā pats zini, liberālismam ir dažādi veidi un attīstības stadijas.
    Starp citu, tu pats jauc liberālismu ar libertismu, uzskatot, ka pilnīga vārda brīvība ir liberālisma pazīme, tā ir libertisma pazīme.
    Tāpēc nav nozīmes strīdēties par terminiem, manā izpratnē liberālisms ir:
    individuālo tiesību prioritāte virs “valsts” tiesībām, ieskaitot minoritāšu tiesības
    vārda brīvība, bet, ar “naida runas” izslēgšanu ( bet, ne tā, kā tas notiek patreiz ES un ASV, kur politkorektums jau novests līdz absurdam, un tolerance jau draud iznīcināt Eiropas kultūrvidi)
    brīvu tirgus ekonomiku
    palīdzību trūcīgajiem un tiem, kas nespēj sev palīdzēt ( bet, ne sliņķiem)
    tiesisku valsti
    privātīpašuma garantijas
    tas tā, īsumā, un tālāk jau man simpātiskas dažu libertistu domas, ka vēlēšanu tiesības visiem noved līdz ohlokrātijai un demokrātijas degradēšanai un iznīcināšanai, bet, tās ir strīdīgas lietas, par kurām var diskutēt.
    Par to banku monetāro politiku – nevaru spriest, neorientējos tik smalki.

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ltvpanorama 02.03.2013. 19.30

    Domā, RP vietā būs kas labāks?

    +10
    -9
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ltvpanorama 02.03.2013. 20.23

    Latvijā liberālām partijām nav nekādas cerības, tāpat, kā sociāldemokrātiem, “liberālis” daudziem skaitās vispār lamuvārds, šeit mēs neko daudz neatšķiramies no Krievijas, un sociāldemokrātus diskreditēja Bojārs, Baldzēns, Burvis, utt., bez tam tos tūlīt nosauks par “kreisajiem”, un tas vidusmēra latvieša apziņā nozīmē to pašu, ko komunists vai kaut kas promaskavisks.

    +9
    -8
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ltvpanorama 03.03.2013. 09.45

    aivarsk – nu tad apskaidro, ko, pēc tavām domām, tas nozīmē, un ko mēs nepareizi izprotam?

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    janis17 > ltvpanorama 02.03.2013. 20.39

    Jūs jau paši nemaz neziniet, ko vārds “liberāls” nozīmē, ārkārtīgi bieži lietojiet to nevietā.

    +11
    -10
    Atbildēt

    0

    Signija Aizpuriete > ltvpanorama 02.03.2013. 21.20

    ——- edgarsav :”(..)
    Latvijā katastrofāli trūkst normāla rietumu tipa sociāldemokrātu partija.”
    ============================================================================
    “Kādi māli,tādi arī jāmīca” Kārlis Ulmanis.
    Būsim reāli -, apjēgsim elementāras lietas – kamēr nebūs “rietumu” tipa cilvēkiem (vidusslānim) vajadzīga sava partija, tikmēr tiks vienas “frontes” veidotas.
    Biznesa klanus jau var partijām nodēvēt, tikai to būtība nemainīsies.
    RP jau to savu būtību uzskatāmi demonstrē, tā kā saukt to var pēc patikas – ‘labēja’, ‘centriska’ vai vēl kaut kā.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    janis17 > ltvpanorama 03.03.2013. 12.11

    Dzeri, tad izskaidro, ko nozīmē TAVS liberālisms? Vai tirgus ekonomika liberālim obligāti jāsaista ar okupantu tiesībām? Vai liberāla iecietība ļauj aktīvi apkarot noziedzību VISĀS tās izpausmēs?
    Reāli Latvijā neeksistē “pure liberalism” – tāpēc, ka visliberālāko politiku piekopj sc Rīgas domē – tuvina attīstīto sociālismu. Tāpēc man liekās dīvaini, ka vārdu “liberālisms” lieto arī lai raksturotu galēji konservatīvas idejas, kā piemēram, tērēt tikai nopelnīto utt.
    Tu neatbalsti Latvijas Bankas monetāro politiku? Tas tak ir totāls konservatīvisms. Tāpēc pirms birku karināšanas jāsaprot, kas uz tām birkām rakstīts.

    +9
    -7
    Atbildēt

    0

    janis17 > ltvpanorama 03.03.2013. 10.46

    Dzeri, kā es varu izskaidrot to, ko Jūs saprotat ar vārdu “liberāls”?
    Es varu tik par saviem pieņēmumiem runāt un man te sanāk kaudze ar pretrunām! KAUDZE! Es varu Jums uzdot dažus jautājumus
    1. Ja “liberāls” ekonomikā mūsdienās vairāk nozīmē sociālistisks, nekā pilnīgi brīvs tirgus, tad kur Jūs pozicionējat savu izpratni?
    2. Vai varbūt Jūs esat ” libertieši” ?
    3. Jūs itkā vienlaicīgi iestājaties par dombrovska un Rimševica superkonservatīvo fiskālo politiku. Kā tas var būt “liberāli”?
    4. Ja klasiskais liberālisms principā visu atbildību par panākumiem vai neveiksmēm dzīvē uzliek indivīdam, tad kādā veidā Jūs varat pieprasīt no valsts iejaukties un aizstāvēt atsevišķu mazākuma grupu (piem. krievu, homoseksuālistu u.c.) intereses? Liberāla attieksme būtu viņus neaiztikt – izpeldēs – izpeldēs, noslīks – noslīks – paši vainīgi… brīvs tirgus!
    5. Attieksme pret vārda brīvību – ja kāds konservatīvi neatbalsta, piemēram, slaveno kārlis/karlīna grāmatiņu propogandu, tad Jūs nevis liberāli atzīstat šīs tiesības sabiedrībai nepieņemt kaut ko, bet iejaucaties ar superkonservatīvu uzbrukumu viedokļu brīvībai un vairākuma varai.

    +10
    -7
    Atbildēt

    0

Aivars Krauklis 03.03.2013. 09.56

RP tiesiskumu atbalsta?! Un kā ar žurnālista Jākobsona lietu?
Iekšlietu ministra redzes lokā un atbildībā it kā būtu arī visu policiju darbības. „Kompromat” nav Bībele un Jākobsons pravietis, tomēr iekšlietu varoņu izdarības gadījumā, kad aizskarts Ušakovs un māte Krievija, pārāk kliedzoši atšķiras no citām līdzīgām situācijām.

+18
-1
Atbildēt

24

    janis17 > Aivars Krauklis 03.03.2013. 14.20

    Dzeri, vai tad situācija nav skaidra? Ja vajag skaidrot, tad SAB, kāpēc ušasķiks nav notiesāts par valsts nodevîbu kopā ar visiem saviem paģeļņikiem.

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > Aivars Krauklis 03.03.2013. 11.33

    dzeris49. …kaut kā arī NA reakcija nav dzirdama.
    __________________
    Tava selektīvā dzirde ir apbrīnas vērta:)

    +7
    -9
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > Aivars Krauklis 03.03.2013. 12.08

    Nu tad gods un slava NA, biju palaidis garām, bet, TM komentāri arī nekaitētu.

    +5
    -7
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > Aivars Krauklis 03.03.2013. 16.48

    klejotājs
    “ušastikam ir tāda vara Latvijā”

    Tā fašista – neostaļista varu balsta viņa paģeļņiks, Putina piesmietais zooprezis un viņa pakļautībā esošā IeM.

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > Aivars Krauklis 03.03.2013. 16.42

    J.Biotops
    “Saprotu, ka tieslietu ministrija vairāk aizņemta ar pilsoņu pasu patriotisku noformēšanu”

    Nē, kretīn, TM spiesta savākt sūdus pār nez kura promaskaviskā izdzimteņa slepeni veiktām prettiesiskām darbībām.

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > Aivars Krauklis 04.03.2013. 09.18

    J.Biotops
    Vai es pareizi sapratu, ka viens kroplis, krievu garnizona slampas bērns, ir tiesīgs slepus izņemt ierakstu, tautība, no pasēm, tikai tāpēc, ka mums ir organismi, kam jākaunās par savu tautību?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    janis17 > Aivars Krauklis 03.03.2013. 13.14

    Dzeri, tā taču bûtu koalīcijas graušana, ja viens ministrs publiski kritizētu otru.

    +7
    -8
    Atbildēt

    0

    dro > Aivars Krauklis 03.03.2013. 15.28

    J. Biotops. …par dažām NA izdarībām jau sāk brīnīties pat dažs viņu vēlētājs…
    … jautāt pēc “citu partiju nepatīkamiem pārsteigumiem” pie komentāra, kurā apceru RP ministra bezdarbību, ir vismaz komiski.
    _______________
    Hmm. pats pieminat NA RP sakarā, bet atrodat par komisku, ja es pajautāju par citām partijām? Nejūtos īpaši aizvainots, jo, paškritiski vērtējot, mana patmīlība droši vien nav mazāka par jūsējo:)

    +5
    -6
    Atbildēt

    0

    dro > Aivars Krauklis 03.03.2013. 15.40

    betijacelmale. Paldies par atbalstu. Ja gribu būt objektīvs, tad jāsaka, ka Biotops kritizē visas partijas bez izņēmuma, tikai pret NA viņam ir “ipaša” attieksme kā daudziem:)

    +6
    -6
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 03.03.2013. 19.39

    betijacelmale – nekur neesmu izteicis apbrīnu par kādas partijas vēlētāja kritisku attieksmi pret izvēlēto, mans apcerētais teksts drīzāk bija konstatējums un cieņas apliecinājums tiem, kas sākuši skatīties uz pirkstiem sava balsojuma rezultātiem. Diemžēl NA atbalstītāju vidū tas nav bieži novērojams, ko pierāda tepat lasāmie komenti.
    Ino – manā sākuma komentā nekā par NA nebija, bet tieslietas joprojām paliek viņu pārziņā un tātad uz pieminēto klusumu ap Jākobsonu attiecas. Samērīt patmīlības diez ko nespēšu, jo vēl šorīt bārdu dzenot, spogulī nimbu ap galvu sev neredzēju un pat neceru uz tā parādīšanos :) .
    articulus100 – „…Nē, kretīn…” – Jā, godājamais. Paldies, ka apstiprinājāt manus vērojumus par daļas NA vēlētāju diskusiju stilu. Par laimi, tādi te nav visi. Par prettiesiskām darbībām labprāt uzzinātu ko sīkāk. Vēlams – no tieslietu ministra un viņa partijas.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > Aivars Krauklis 03.03.2013. 21.36

    J.Biotops
    “Par prettiesiskām darbībām labprāt uzzinātu ko sīkāk. Vēlams – no tieslietu ministra un viņa partijas.”

    Prettiesiskas, kretīn, bija tas, ka kāc sūc, zatlerists vai saskaņietis, slepus bija izņēmis aili “tautība” no pasēm, ko vēlāk nācās atjaunot.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 04.03.2013. 06.59

    „Prettiesiskas, kretīn…” – jā, kādu gan pieklājību var gaidīt no cilvēciņa, kurš pat savu tautību nespēj uzzināt bez ieraksta pasē. Buč, buč, smukumiņ… – esi jau esi latvietis, pie tam tīrasiņu – kur man par to jāparaxtās?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 03.03.2013. 13.27

    Ino – jautāt pēc “citu partiju nepatīkamiem pārsteigumiem” pie komentāra, kurā apceru RP ministra bezdarbību, ir vismaz komiski. Laikam jau mana vaina, ka kārtējo reizi neesmu izrādījis pienācīgu godbijību NA neaptraipītajam svētumam. To arī turpināšu. Saprotu, ka tieslietu ministrija vairāk aizņemta ar pilsoņu pasu patriotisku noformēšanu, nevis tiesiskuma uzturēšanu valstī – jādara taču, ko elektorāts pieprasa.
    dzeri – nedomāju gan, ka klusuma cēlonis ir „…tik milzīgas bailes no tās Krievijas…” Lai nu kas, bet te ir dziļāki cēloņi par bailēm, diemžēl nepierādāmi. Vismaz vēl kādu laiku.

    +9
    -8
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > Aivars Krauklis 03.03.2013. 13.24

    Nav jau jākritizē, derēja situācijas skaidrošana no tiesiskuma, Satvesmes, un starptautisko CTB viedokļa.

    +7
    -6
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 04.03.2013. 10.08

    articulus100 – Un tagad atbildi gaidāt no divkārša kretīna? Atvainojiet, nebūs. Vairāk par Jums diskreditēt saprātīga nacionālisma ideju nespētu neviens Kremļa algots propagandists. Protams, ja vien pats tāds neesat. Atā.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > Aivars Krauklis 03.03.2013. 16.42

    …Roberts…. “NA bija vienīgā, kas reaģēja….”

    …nu, nu….ja Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja nereaģētu pēc parādītā sižeta, tad kāda jēga tādai komisijai?….diemžēl, I.Muižniece aprobežojās tikai ar paziņojumu, bet situācijas noskaidrošana un jautājuma izskatīšana nav iekļauta pat nevienā komisijas sēdē….

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > Aivars Krauklis 03.03.2013. 16.18

    aivarsk

    Ja vajag skaidrot, tad SAB, kāpēc ušasķiks nav notiesāts par valsts nodevîbu kopā ar visiem saviem paģeļņikiem.

    ušastikam ir tāda vara Latvijā, ka visi labi zin kas būs, ja ušasķiku aizskārs un protams raustās. Es pats nezinu kurš te ir noteicējs Latvijā šobrīd vai tā ir Saeima vai kremlis. Te diemžēl nav Igaunija :(

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    andris902 > Aivars Krauklis 03.03.2013. 23.14

    …ups!…atvainojos par kļūdu komentārā – I.Mūrnieci nodēvējot par Muižnieci…. :)

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > Aivars Krauklis 03.03.2013. 10.57

    Tur jau tā sāls, bija jābūt Ušakova lietai, nevis Jākobsona safabricētai “lietai”, ja nu vienīgi par uzbrukumu pašam Jākobsonam.
    Par IM rīcību ir daudz jautājumi, bet, mums taču arī ir TM no NA, deputāti, att. Saeimas komisija, galu galā, CTB ar daudziem birokrātiem, kas tur sēž, un kuram šis te gadījums būtu kā radīts, tās tiešām ir tik milzīgas bailes no tās Krievijas un Ušakova, man tas viss nav saprotams.

    +11
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > Aivars Krauklis 03.03.2013. 11.29

    J. Biotops…par dažām NA izdarībām jau sāk brīnīties pat dažs viņu vēlētājs…
    ___________________
    Tiesa, bet vai kungs varētu nosaukt partiju, kuras atbalstītājiem nav nepatīkamu pārsteigumu?:)

    +10
    -6
    Atbildēt

    0

    grislits > Aivars Krauklis 03.03.2013. 11.19

    NA bija vienīgā, kas reaģēja – http://www.diena.lv/latvija/politika/murniece-aicina-iekslietu-ministru-uznemties-politisko-atbildibu-un-izvertet-zurnalista-jakobsona-li-13994234 , kaut patiesībā ņemot vērā NA attieksmi pret Jākobsonu (Jākobsons vairāk tā kā Ždanokas spārna draugs), un visu pārējo koalīcijas partiju aktīvistu uzskatu par NA kā baigajiem vārda brīvības pretiniekiem un totalitārisma piekritējiem, no NA Jākobsona lietā bija jāgaida vismazāk, bet sanāca otrādāk – vienīgie, kas publiski pauda savu viedokli un reaģēja.

    Citu koalīcijas partiju amatpersonas vispār kā ūdeni mutē ieņēmušas. Un Antāne vakar RP kongresā Kozlovski uzslavē kā izcilāko iekšlietu ministru.

    Un nevajag te atkal vilkt klāt NA piešķirto TM sfēru, jo pirmais un vienīgais, kas jākar šeit pie staba, ir RP Kozlovskis.

    +11
    -6
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > Aivars Krauklis 03.03.2013. 14.05

    Biotop, jums šķiet apbrīnas vērts fakts, ka partijas vēlētāji nevis ar putām uz lūpām aizstāv to visos iespējamos veidos, bet ir kritiski pret parādībām, kas tiem šķiet nepieņemamas? Bet man tā ir aksioma. Es esmu balsojusi par V., bet šobrīd daudzas lietas man šķiet šaubīgas, citas nepieņemamas, citas atbalstu. Es uzskatu, ka tā jārīkojas atbildīgam vēlētājam un jādara tas viedoklis zināms politiķiem. Kaut vai ar komentāriem šeit. Tāpēc neredzu neko īpašu faktā, ka “par dažām NA izdarībām jau sāk brīnīties pat dažs viņu vēlētājs…”
    Kā jums ar Jūsu vēlēto partiju? Nav nekā izbrīna, vai neizpratnes vērta? Piekrītat absolūti visam, kas, pārstāvot Jūs, tiek darīts?

    +11
    -6
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > Aivars Krauklis 03.03.2013. 10.23

    Ar to Jākobsona lietu vispār kaut kāda mistika – pilnīgi visas valdības un opozīcijas partijas klusē, kā ūdeni mutē ieņēmušas, kaut kā arī NA reakcija nav dzirdama.

    +12
    -4
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 03.03.2013. 10.40

    dzeri – par dažām NA izdarībām jau sāk brīnīties pat dažs viņu vēlētājs, tomēr neaizmirsīsim, ka iekšlietu ministrs ir no RP. Tās pašas, kas tik silti par tiesiskumu daino.
    Un to “lietu” arī drīzāk jāsauc par “Uškova un zināmas vēstniecības lietu”, izdarības ap Jākobsonu ir tikai mūsu “varas” pretīgas slimības viens simptoms, tiesa – nu dikti pretīgs.

    +15
    -4
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu