Sprādzienā pie ASV vēstniecības Ankarā nogalināti divi cilvēki • IR.lv

Sprādzienā pie ASV vēstniecības Ankarā nogalināti divi cilvēki

29
Turku policija norobežojusi ielas pie ASV vēstniecības Ankarā pēc sprādziena. Foto: EPA/LETA

 

Sprādzienā pie ASV vēstniecības ieejas Ankarā piektdien nogalināti divi apsargi un ievainoti vairāki citi cilvēki, kā arī nodarīti bojājumi apkārtesošajām ēkām, ziņo televīzijas kanāls NTV.

Citi Turcijas mediji vēsta, ka sprādzienu sarīkojis terorists pašnāvnieks, kas eksplozijā gājis bojā. Vēstniecības iekšienē nekādi postījumi nav nodarīti, ziņo LETA/AFP.

Arī vācu “Die Welt” interneta portāls ziņo, ka saskaņā ar aculiecinieku stāstīto tas bijis pašnāvnieka uzbrukums. Tomēr informācija ir pretrunīga, tiešsaistes britu izdevums “Daily Telegraph” ziņo, atsaucoties uz britu diplomātu Ankarā, ka tas nav bijis par pašnāvnieka uzbrukums.

Uz notikuma vietu, kuras apkārtnē atrodas arī citu valstu vēstniecības, kā arī Turcijas iestāžu ēkas, dodas vairāki desmiti ātrās palīdzības un ugunsdzēsēju automašīnu, vēsta NTV.

Notikuma vietu nožogojusi policija. ASV vēstniecība notikušo pagaidām nav komentējusi, un atbildību par uzbrukumu neviens nav uzņēmies.

 

Komentāri (29)

Sandris Maziks 01.02.2013. 15.49

Kad ASV beigs ar pieri naglas dzīt sienā un ar zobiem raut laukā? Pēc katra terora akta: 9/11, Londona, Madride, vai 10/04 bija jāseko vismaz trīs adekvātām diversijām, krievijā. Pēc krievu veicinātām zvērībām pret Sīrijas civiliedzīvotājiem, brīvprātīgo, kuru bērni noslepkavoti, atradīsies.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu