Latvijas kamaniņu braucējiem ceturtā vieta Pasaules kausā Siguldā • IR.lv

Latvijas kamaniņu braucējiem ceturtā vieta Pasaules kausā Siguldā

25
Kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis "Viesmann" Pasaules kausa 4.posma sacensībās Siguldā. Foto: Evija Trifanova, LETA

Individuāli labākais rezultāts vīriešu sacensībās ir Mārtiņam Rubenim, kurš izcīnīja astoto vietu

Latvijas kamaniņu sporta izlases komanda svētdien izcīnīja ceturto vietu Pasaules kausa ceturtā posma, kas risinājās Siguldas trasē, stafetes sacensībās, ziņo LETA.

Latvijas komandas sastāvā startēja Elīza Tīruma, Inārs Kivlenieks, kā arī divnieks Andris un Juris Šici. Tās kopējais rezultāts stafetes beigās bija divas minūtes un 17,043 sekundes, kas bija par 1,265 sekundēm lēnāk nekā uzvaru izcīnījušajai Vācijai, kuras sastāvā brauca Natālija Geisenbergere, Fēlikss Lohs un Tobiass Vendls/Tobiass Ārlts.

Pagājušās sezonas stafetes sacensībās Siguldā Latvijas komanda ierindojās septītajā vietā.

Otrajā vietā tikmēr ierindojās Itālijas komanda, kas vāciešiem piekāpās par 0,549 sekundēm, bet trešie bija Krievijas kamaniņu braucēji.

Sacensībās pēdējo, septīto, pozīciju ieņēma Kazahstānas komanda, kuras sastāvā startēja arī latviešu kamaniņu duets Kristaps Bērze un Toms Mežotnis.

Bez rezultāta sacensībās palika Austrijas, Slovākijas un Ukrainas komandas, bet Rumānija no starta atteicās.

Sestdien divnieku sacensībās ceturto vietu izcīnīja brāļi Šici, bet devītajā pozīcijā ierindojās Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš. Savukārt sievietēm E.Tīruma izcīnīja 12.vietu, bet Maija Tīruma ieņēma 16.vietu.

Svētdien vīriešu sacensībās Mārtiņš Rubenis izcīnīja astoto vietu, Inārs Kivlenieks ieņēma 11.vietu, bet Kristaps Mauriņš ierindojās 17.pozīcijā.

Sigulda Pasaules kausa posma sacensības rīkoja jau 22.reizi. Pēc sacensībām Siguldā Pasaules kausa sezonā būs pārtraukums līdz nākamā gada janvārim. Šajā sezonā sportisti sacentīsies deviņos Pasaules kausa posmos. Pasaules čempionāts 1. un 2.februārī norisināsies Vistleras trasē Kanādā. 2015.gadā Siguldas trasē risināsies pasaules čempionāts.

 

Komentāri (25)

ltvpanorama 17.12.2012. 11.40

ja salīdzinia Bobsleja&skeletona augšupejošos rezultātus un kamaniņu sporta lejupslīdošos tad rezultāts ir krietni par sliktu kamaniņām..trase ir , starta estakāde ir..un salīdziniet kaut vai startu laikus ar konkurentiem, nerunājot nemaz par kļūdainajiem braucieniem mājas trasē..laiks kaut ko mainīt!visticamāk jau ka trenerus..

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 17.12.2012. 10.18

pec taas rubena akstisanas pie kinas vestniecibas…vinam ari pirma vieta nepalidzees pacelties sabiedribas acis…

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu