Ekskursija uz jauno LNB ēku • IR.lv

Ekskursija uz jauno LNB ēku

20

3. un 12.oktobrī savus domubiedrus aicinām kopā ar mums doties īpašā ekskursijā uz jauno Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) ēku un reizē atbalstīt kādu no Latvijas bibliotēkām, dāvinot tai žurnāla „Ir” pusgada abonementu! 

Tikko paši pārliecinājāmies, ka LNB jaunajā ēkā sākti iekšdarbi – pirmajā stāvā tiek liktas flīzes, otrajā stāvā sienas rotā gaiša koka paneļi, vietām piekārtas lampas. Atrodoties tur, jutāmies lepni par topošo bibliotēkas ēku. Gribam arī saviem domubiedriem dot iespēju izjust lepnumu un redzēt, kā top šobrīd vērienīgākā celtne Latvijā. 

Ekskursijā kopā ar „Ir” komandu varēs uzzināt par celtniecības procesu un to, kādas iespējas pavērs jaunā LNB ēka saviem apmeklētājiem.

Latvijā ir 955 publiskās bibliotēkas. Ierobežotā finansējuma dēļ lielākajai daļai bibliotēku šobrīd nav iespējams abonēt žurnālu „Ir”. Mūsuprāt, ir svarīgi, ka aktuālo informāciju par politiku, ekonomiku, kultūru, sociālajiem jautājumiem un citām svarīgām tēmām Latvijas iedzīvotāji var saņemt no neatkarīga medija. Tādēļ esam izveidojuši speciālu abonementa dāvinājumam bibliotēkām – pusgada abonements par Ls 15, un aicinām atbalstīt kādu savai sirdij vai mājai tuvu bibliotēku visā Latvijā. 

Dāvini abonementu jebkurai bibliotēkai un izvēlies vienu no ekskursijas laikiem: 3.oktobrī dienas vidū vai 12.oktobrī pēcpusdienā (laiku precizēsim)! Piesakies līdz 30.septembrim pa tālruni 67 281 588 vai atsūti e-pastu uz [email protected], norādot savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta vai pasta adresi rēķina saņemšanai, bibliotēku, kurai vēlies dāvināt abonementu, un vēlamo ekskursijas datumu. 

Jautājumu gadījumā lūdzam zvanīt uz tālruni 67 281 588.

Komentāri (20)

daks_klave 28.09.2012. 11.39

Jau sāku apsvērt domu piedalīties, bet tad sapratu, ka izvēlētie laiki saskan ar manu darba laiku…Apzinoties, ka IR domubiedru starpā ļoti daudzi strādā 9-to-5 režīmā, vai nebūtu pārdomātāk vismaz vienu ekskurisju organizēt brīvdienā vai darbdienā pēc ~18:30?

Art

+1
0
Atbildēt

0

aikita 28.09.2012. 10.11

“Trešais tēva dēls” pievienojas “Ir” aicinājumam atbalstīt publiskās bibliotēkas, pasūtot savai (sirdij) tuvākajai bibliotēkai žurnālu “Ir”! Daudzām bibliotēkām tā būs lieliska palīdzība! Lai būtu vienkāršāk atrast sev tuvo bibliotēku un varbūt arī iepriekš ar to sazināties, iesakām izmantot bibliotēku portālu biblioteka.lv, kur bibliotēkas kontaktus var atrast vai nu ierakstot pagasta nosaukumu meklētāja un izmantot funkciju meklēt “bibliotēku” vai interaktīvajā kartē. Precizējums: Latvijā ir 825 publiskās bibliotēkas (no tām 5 ārējās apkalpošanas punkti un Neredzīgo bibliotēka ar savām 7 filiālēm). Atbalstīsim mazās publiskās bibliotēkas!

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu