NEPLP pieņēmusi Kolāta atlūgumu • IR.lv

NEPLP pieņēmusi Kolāta atlūgumu

35
Dzintris Kolāts. Foto: Evija Trifanova, LETA

Latvijas Radio ģenerāldirektora aizvietotāju vēl meklēs

Nacionālo elektronisko plašsaziņu līdzekļu padome (NEPLP) trešdien oficiāli pieņēmusi Latvijas Radio (LR) ģenerāldirektora Dzintra Kolāta atlūgumu, taču par potenciālajiem viņa aizvietotājiem vēl nav vienojusies, pēc padomes sēdes biznesa portālam “Nozare.lv” pastāstīja NEPLP priekšsēdētājs Ābrams Kleckins.

Kā stāsta Kleckins, Kolātam vēl līdz darba attiecību izbeigšanai būs jāpabeidz budžeta un sabiedriskā pasūtījuma plānošana. Savukārt ar iespējamo Kolāta aizvietotāju, kas varētu uzņemties LR ģenerāldirektora pienākumus, padome, iespējams, tiksies nākamajā sēdē.

Padomes priekšsēdētājs arī pastāstīja, ka Kolāts informējis par neformālām sarunām gan ar LR kanālu vadītājiem, gan saviem vietniekiem, kuri neesot vēlējušies ieņemt Kolāta vietu, jo “baidoties no ikdienas lēmumu pieņemšanas”. Tādēļ padome plānojusi vēl tikties ar vairākiem potenciālajiem ģenerāldirektora vietas izpildītājiem. Tāpat Kleckins vēlreiz uzsvēra, ka tam noteikti jābūt kādam no LR, kas jau pārzina šī uzņēmuma darbību.

Kā pastāstīja pats Kolāts, pēdējā viņa darba diena LR būs 11.novembris, taču oficiāli darba attiecības ar Latvijas Televīziju (LTV) viņš sāks decembrī. Tomēr Kolāts pieļauj, ka viņš varētu neoficiāli darbu sākt aptuveni nedēļu iepriekš, iepazīstoties ar veicamajiem uzdevumiem, kas saistīti, piemēram, ar rēķinu rakstīšanu vai līdzīgiem jautājumiem.

“Padomei savā vietā neieteicu nevienu kandidātu, jo tā nebūtu labi. Negribu nevienu likt zem sitiena, un tas nav arī mans viena paša lēmums,” teica Kolāts.

Savukārt LTV Ziņu dienestu viņš redz kā pietiekami profesionālu kolektīvu un neplāno grandiozas tā reorganizācijas – darbinieki esot strādāt griboši, bet noguruši no apkārtējās informācijas sloga, kas nepārtraukti parādās sabiedrībā.

Tāpat Kolāts uzrunājis arī vienu potenciālo “De Facto” komandas jauno darbinieku, taču viņa vārdu patlaban nevēlas izpaust.

 

Komentāri (35)

Ilziiiic 26.10.2011. 14.18

Smagi tur Dzintrim droši vien ar tiem politiķiem tikt galā.
Nav jābūt Freidam, lai iztulkotu viņa sapni iz Twittera:

Dzintris Dzintris Kolāts
Sapņoju, ka mani pa krūmiem tvarsta vairāki burlakas. Kad iedzina strupceļā, aizstāvējos ar galdu, bet šie baigi dzīvīgie. Pamodos…
4 Oct

un neilgi pēc tam jau lasām:

Dzintris Dzintris Kolāts
Laba diena! Ziņoju, ka nopietni apsveru jaunu izaicinājumu, par kuru jau laikam dzirdēts :)
10 Oct
—————————

un tad nu pie reizes Dzintra politiskie ieskati īsumā:

Dzintris Dzintris Kolāts
Na ja!Ir jau labi, ka koalīcijas lietas iet uz priekšu BET – SC neņemšana nav laba lieta un mainīt versijas j-kurai partijai ir ĻOTI slikti
10 Oct

Dzintris Dzintris Kolāts
Lai nu kā…VDombr šķiet pelnījis turpinājumu..
10 Oct
____________________________________

Lai izturība!
tur nebūs viegli.

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 26.10.2011. 15.57

kuraa valstii vel geografs varetu tik ilgi vadit valsts radio..pareizi tur kur valda oligarhu itreses.lojalitate un suna paklausiba un padeviba saimniekam.. Š1 ..sis ipasibas bija pietiekamas lai vaditu LR.ka ari jebkuru citu valsts iestadi uznemumu agenturu ministriju buvvaldi sarakats no 257 vienibaam.

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu