KNAB šonakt veicis kratīšanu "Ceļu pārvaldē" • IR.lv

KNAB šonakt veicis kratīšanu “Ceļu pārvaldē”

13
Foto: Tomass Urbelionis, F64

Visi uzņēmuma padomes locekļi ir Rīgas domes koalīcijas deputāti no Saskaņas centra 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki veikuši kratīšanu a/s “Ceļu pārvalde”. Kratīšana notikusi naktī otrdien no plkst.21 līdz šodienas plkst.5.30, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Anna Kononova.

Kratīšanā piedalījušās Juridiskās pārvaldes Iekšējās inspekcijas nodaļas darbinieces – galvenā juriskonsulte Daiga Strautiņa un Tiesiskās uzraudzības nodaļas galvenā juriste Jana Aleksandrova.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) uzdevis uzņēmuma padomes priekšsēdētājam, Rīgas domes deputātam un Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājam Sergejam Zaļetajevam (SC) sniegt paskaidrojumus par notikušo un par stāvokli uzņēmumā.

“Ceļu pārvaldes” valdē darbojas valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lauva, kurš amatā iecelts šā gada 11.janvārī, un valdes locekļi Ivo Čerbakovs, Juris Romaņenko un Valērijs Petrovs (SC). Šā gada aprīlī par valdes locekli kļuvis arī Kārlis Ventaskrasts.

Savukārt visi “Ceļu pārvaldes” padomes locekļi ir Rīgas domes valdošās koalīcijas deputāti no Saskaņas centra un LPP/LC frakcijām – tajā strādā Igors Kuzmuks, Igors Solovjovs, Raimonds Timma, kurš ir padomes priekšsēdētāja vietnieks, Dainis Turlais, kā arī Sergejs Zaļetajevs, kurš ir padomes priekšsēdētājs.

 

Komentāri (13)

garausiitis 12.10.2011. 17.21

CP jau sen prasījās pēc pakratīšanas. Viss sākās vēl vecajā labajā Bojāra laikā un tā cauri gadiem. Cik stāstīts , tad jo tālāk , jo lielāka apetīte.

+10
0
Atbildēt

4

    Ilziiiic > garausiitis 12.10.2011. 18.02

    -> klusais

    man viens labs rādītājs, kurā kantorī “ņem ķepā” vai citādi štelles čomiski sabīda:
    nesaukšu preci un tirgotāja nosaukumu, bet ja kādam lielākam uzņēmumam šie piegādā savu preci, īpaši ja tas notiek ilgstošā laika posmā, viss ir ļoti viennozīmīgi saprotams.

    un ir viens līdzīgs gadījums:
    ja uzņēmumam piegādātājs ir man zināms X, un vadības vairāki cilvēki bijuši “pieredzes apmaiņā” konkrētā valstī, arī noportams, kā vēl tiek veicināta viņu simpātija pret konkrētiem iepirkumu piedāvājumiem.

    nu tas tā…zināmās lietas.

    tomēr šo te rakstīju zināmā kontekstā, bet ar skatu pasenos notikumos.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > garausiitis 12.10.2011. 18.50

    Malējais – teorētiski un praktiski pareizi. Otrais variants īpaši izplatīts zāļu piegādātājiem, bet arī citi rīko dažādus interešu pasākumus.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > garausiitis 12.10.2011. 19.25

    Malējais – nu ir dzirdēti stāsti kā no izplatītājiem, tā no dakteriem :)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Ilziiiic > garausiitis 12.10.2011. 19.07

    –klusais.
    ooooo, vecīt.
    tas kā mūs čakarē LV farmācijas megamonopols, varētu veselu kriminālromānu sarakstīt. tur ir tik izsmalcināta shēma, ka pirmajā piegājienā pat pieredzējušie nevar iebraukt.
    knābis tagad sīkākos asarīšus ap to sistēmu tvarsta, kas nožēlojami kaut vai no nodokļu maksātāju resursu tērēšanas viedokļa. bet vai vispār pieķersies tā astoņkāja visai ļaunuma saknei – vairumtirgotājiem, neticu.
    bet nu tur tādi miljoni būtu atkarojami kompensējamiem medikamentiem kaut vai. nerunājot par kopējo zāļu cenu līmeni vispār.
    redzēs, var jau būt es nenovērtēju knābi. katrā ziņā ir iemesli domāt, ka knābim par to astoņkāji pat nav priekšstata pagaidām.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

gunta_snipke 12.10.2011. 17.18

Jā un atkal krievu TVNET un Delfi nav ne vārda ….

+9
0
Atbildēt

0

gunta_snipke 12.10.2011. 17.17

Politiskais pasūtijums :)

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu