Brigmanis neizslēdz pārsteigumus, ko var sagādāt prezidents • IR.lv

Brigmanis neizslēdz pārsteigumus, ko var sagādāt prezidents

31
Augusts Brigmanis (no labās) un Andris Bērziņš. Foto: Edijs Pālens, LETA

Bērziņš valdības vadītāja amatam varot piedāvāt savu kandidātu

“Nevaru izslēgt šādu varbūtību,” atbild Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas līderis Augusts Brigmanis uz jautājumu, vai viņš var izslēgt iespēju, ka uz valdības vadītāja amatu Valsts prezidents Andris Bērziņš varētu piedāvāt pats savu kandidatūru.

“Latvijas Avīzes” tincināts intervijā otrdien, Brigmanis teic, ka “dzīve ir pārsteigumiem pilna”, tāpēc viss esot iespējams un pēc vēlēšanām varot būt situācija, ka partiju nosauktie premjera amata kandidāti nemaz netiek tālāk virzīti.

Brigmanis teic, ka ZZS neesot kļūdījusies, par prezidentu izraugoties Andri Bērziņu. “Bērziņa kungs nenosauks cilvēku, kam nebūs skaidras valsts tālākās vīzijas, pat ja šim kandidātam būs Saeimas vairākuma atbalsts,” saka Brigmanis un uzsver Bērziņa stingro nostāju ekonomikas jautājumos, ko viņš ņemšot vērā, izraugoties jauno valdības vadītāju pēc 11.Saeimas vēlēšanām.

Kā zināms, 11. Saeimas vēlēšanas notiks šonedēļ, 17.septembrī.

 

Komentāri (31)

kkristaps 13.09.2011. 10.20

Jēzus, Marija un Jāzeps! Kas ir Bērziņš? ZZS bīdīts prezidents, ko neviens neatbalsta un ko ievēlējusi atlaista Saeima. Suņa **** uz kociņa, nevis prezidents. Kāda starpība, ko šis cilvēciņš atbalsta vai neatbalsta? Esmu pārliecināts, ka jaunajai Saeimai pirmais uzdevums ir pārvēlēt prezidentu un ievēlēt cienījamu cilvēku, nevis hūtes bazūni.

+10
-1
Atbildēt

7

    Dina Repša > kkristaps 13.09.2011. 11.18

    >>> Reālists. Nezinu, ko nozīmē “neviens” reālista izpratnē, bet es nez kālab, NE-būdams AB atbalstītājs, pazīstu cilvēkus, kas, kritizējot AB ievēlēšanu, viņu saprot un jūt domu.
    Pārdomājot situāciju, man tā “realitāte” liekas lēta un neargumentēti stulba. Manuprāt 2011. gada Latvijā nevar sacīt “neviens”, ja neesi aptaujājis visus. Ja starp visiem ir viens, vārdam “neviens” nav jēgas. Tikpat labs termins ir “tauta ir gudra”… Kādi ir argumenti? Kas ir tā tauta? Tā pati tauta, kas vakar slavēja Vairu un šodien zākā? Vai arī tā, kas līksmo [ja] par Šķēli un Lembergu un rīt viņus noraks?
    Vai tauta un neviens ir stulbs pūlis? Ja tā ir realitāte, es un reālists tajā dzīvoju… Paldies….

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    kruskops > kkristaps 13.09.2011. 11.37

    Protams, protams, pirmajam darbam būtu jābūt Bērziņa nosviešanai un Zatlera atpakaļiecelšanai ar visiem dīvāniem no vadības bunkura un Lilitu uz spilvenu kaudzes.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    marisgrinbergs > kkristaps 13.09.2011. 10.32

    Tieši tāpēc aicinu visus apmeklēt http://www.manabalss.lv/i/133

    0
    0
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > kkristaps 13.09.2011. 13.05

    @Opapus
    Varbūt Zatlers nav pelnījis otro iespēju, bet noteikti daudz vairāk pelnījis kā Bērziņš, ja ir jāizvēlas tikai starp šim diviem.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > kkristaps 13.09.2011. 13.03

    @reālists
    Šķēle nav sprāgoņa, bet gan vēl arvien viens jaudīgākajiem sponsoriem un dažādu likumdošanas izmaiņu iniciētājiem. Domā, ka Bērziņš bez viņa svētības būtu ticis amatā? Ceri vien! Šķēles “paiešana malā” ir tikai teātris. Esmu par 75% drošs, ka ZRP ir viņa jaunais projekts, kurā šoreiz gan ar viņu nevarēs atrast nekādu saistību kā tas bija ar TP, no kuras vadības viņš itkā bija prom.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    kkristaps > kkristaps 13.09.2011. 10.50

    Sprāgoņa Šķēles 8 balsis tur nekādu lomu nespēlēja. Šo komunistu ievēlēja ZZS kopā ar SC.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > kkristaps 13.09.2011. 10.42

    Ne tikai ZZS. Arī Šķēles atbalsts viņam bija.

    Saeimas uzdevums pārvēlēt prezidentu ir jauka un skaista vīzija, bet kā jau ar vīzijām nereti gadās- tās nepiepildās. Vienīgais, uz ko varētu cerēt, ka Bērziņš pats atkāpsies, bet tas ir vēl mazāk iespējams.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

mary75 13.09.2011. 11.11

Kad reiz nebūs jāklausās Brigmaņa, Bērziņa, Urbanovica un viņu bijušo PSKP partaigenosse “dziļdomīgos” murgus, un jāredz viņu trulos ģīmjus?
Daudz ko atdotu, lai viņus neredzētu.
Skatos uz šiem purniem no ZZS un SC, un nāk prātā Latiņinas domas par to, ka vēlēšanu tiesības visiem bez izņēmuma ne vienmēr ir milzīgs progress un garantē labu rezultātu.

+8
0
Atbildēt

1

    daina_tabuna > mary75 13.09.2011. 13.07

    Venstpils pilsētas tautas deputātu padomes izpildkomitejas priekšsēdētāju Lembergu piemirsi.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

ltvpanorama 13.09.2011. 10.50

viss atkarīgs cik % savāks ZZS.. ja vēlēšanas noslēgsies tā, ka maskavieši ar hūti paliek opozīcijā, tad bērziņam nekādas plašās manevra iespējas nebūs..

+8
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu