Pēdējā partija ar 23 kandidātiem startēs visos vēlēšanu apgabalos • IR.lv

Pēdējā partija ar 23 kandidātiem startēs visos vēlēšanu apgabalos

26
Foto: Lauris Nagliņš, F64

Pagaidām uz simts vietām Saeimā pretendē 885 cilvēki 

Pēdējā partija trešdien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniedza deputātu kandidātu sarakstus, kuros ir 23 cilvēki no maksimāli pieļaujamiem 115, ziņo BNS. 

Informācija CVK mājaslapā liecina, ka partija startēs visos piecos vēlēšanu apgabalos. Sarakstā Rīgā ir kopumā pieci kandidāti – biedrības “Mozaīka” valdes locekle Evita Goša, partijas dibinātājs Gints Knoks, Raimonds Strazdiņš, Maija Pavlova un Ausma Ķibilde. Vidzemē ir seši kandidāti – Jurģis Ansis Stabingis, Zanda Slava, Raitis Glāznieks, Māris Antons, Rets Skrickis un Andrejs Oliņš. 

Latgalē pieteikti četri deputātu kandidāti – Nataļja Baškirova, Antons Kekļa, Pēteris Grūbe un Mārtiņš Kozlovskis. Kurzemē balotējas Pēteris Pūrītis, Anita Pastare un Ieva Rubeze, savukārt Zemgalē – Aldis Hofmanis, Signe Grūbe, Antons Mozaļevskis, Ivs Zenne un Dāvis Kaņepe. 

Pērn oktobrī partija startēja arī uz 10.Saeimu, taču nepārvarēja piecu procentu barjeru. CVK partiju un partiju apvienību sarakstus vēl pieņem trešdien un ceturtdien. 

Līdz šim vēlēšanām pieteikušās desmit partijas – “Saskaņas centrs”, “Vienotība”, Zaļo un zemnieku savienība, “Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK”, “Par prezidentālu republiku”, Šlesera reformu partija LPP/LC, “PCTVL-Par cilvēktiesībām vienotā Latvijā” un Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, “Tautas kontrole” un Pēdējā partija. 

Pagaidām uz simts vietām Saeimā pretendē 885 cilvēki.

Komentāri (26)

Janis 17.08.2011. 15.39

Pēc skaita spriežot, paši atzīst, ka:
1. Daudz vietu nebūs
2. Valdībā netiks

Atliek tikai balsot par tiem, kas vismaz nopietni virzās uz minētajiem 2 punktiem.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu