Par jauno vilni • IR.lv

Par jauno vilni

33
Foto: Ieva Čīka, LETA
Mikus&ZeltaCaunas

Mēs esam latvieši. Mēs skatāmies “Jauno vilni”, jo mums ļoti patīk, ka mums nepatīk

Uz šo dziesmu mūs iedvesmoja Lauris Reiniks un viņa skaņdarbs “Es skrienu”, kas guvusi panākums visādās valodās. Mums prieks par Lauri un, protams, kā normāliem latviešiem arī nedaudz (daudz) skauž. 

Nolēmām pakaļdarināt, bet ierobežoto līdzekļu dēļ nevarm atļauties vairākas fonogrammas katru savā valodā. Tāpēc visas valodas, kuras pārvaldām, salikām vienā dziesmā.

Mūsuprāt, sanāca “glamurna”. Nu varbūt ne tik “glamurna”, cik “Jaunais vilnis”. Bet mums jau neviens skatuvi par brīvu nedāvā un slavas aleju neatver. Un atkal uzmācas skaudība, tāpēc plānojam tajā slavas alejā sev vien zināmā vietā pa kluso novietot mazu zelta caunēnu. 

Cerot, ka šī dziesma gūs nenormālus panākumus un tad skaudīs Laurim Reinikam,
Vienmēr Jūsu,
Mikus&ZeltaCaunas

Komentāri (33)

Ilona Auziņa 27.07.2011. 20.27

Šis balagāns parāda cik zemu mēs vērtējam savu nacionālo lepnumu un nācijas godu. Pat neiebilstam pret aizliegumu latviešu solistei dziedāt latviešu valodā, tāpat kā toreiz neprotestējām pret mūsu lielākā svētuma, mūsu Valsts Himnas izķengāšanu.Nākošajā gadā viss šeit turpinās kā it kā tas nebūtu noticis. Jūrmala ir pārvērsta par bordeli, kurā Krievijas “biezie” piesmej mūsu valsti kā pēdējo pērkamo prostitūtu.Mēs esam tauta bez sava pašlepnuma, tāpēc jau arī bezgoda vietējie politiķi šeit var tik vienkārši mūs apzagt, mēs visu atļaujam.

+32
-9
Atbildēt

5

    Ilko > Ilona Auziņa 28.07.2011. 01.33

    Jaunais Vilnis ir vēlamaa lieta jo tā pievelk tūristus kas tukšo makus Latvijā. Rīga, Las Vegas, Ņujorka izdod milzum daudz naudas lai pievilkt tieši tādus notikumus un tūristus, kas pilda viesnīcas, ēd restorānos un dzer mūsu Melno Balzamu, šnabi un alu. Pozitīva lieta Latvijas un Jūrmalas ekonomijā. Vai būtu labāk ja viņus, Paulu un Krutoju ieskaitot, aizdzītu uz Las Vegasu vaai Minsku????? Stupidi ir tie latvieši, tagad skat ko ievēlēs. Demokrātija stulbai tautai ir briesmīgi bīstama.

    +7
    -14
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > Ilona Auziņa 28.07.2011. 09.37

    to jbibelniek
    “Vai būtu labāk ja viņus, Paulu un Krutoju ieskaitot, aizdzītu uz Las Vegasu”

    Domāju, ka Las Vegasa neatteiktu vienu reizi atļaut sarīkot krievu balagānu, lai policijas reida laikā aizturētu tur sapulcējušos čekistus un bandītus un izņemtu kaudzi narkotiku.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > Ilona Auziņa 28.07.2011. 10.07

    jibibelnik : Vai būtu labāk ja viņus, Paulu un Krutoju ieskaitot, aizdzītu uz Las Vegasu vaai Minsku?????
    —————————————————————–
    Nevis vienkārši labāk, bet daudz, daudz, daudz labāk … bet tieši tev nav jēgas skaidrot kāpēc – stulbai tautai kaut ko ieskaidrot nav iespējams un var būt pat bīstami :))

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    martins_kibilds > Ilona Auziņa 28.07.2011. 01.27

    Beidz kladzināt šo sviestu. Laikam neesi bijis nevienā citā kūrortpilsētā. Tās visas izskatās pēc lunaparkiem. Un katrs var rīkot tādus konkursus, kādus vien grib. Jaunā viļņa gadījumā vienīgais par ko patiešām var iebilst ir tas, cik uzskatāmi korumpēts ir viss, kas ap to notiek. Domē zvaigžņu likšana nav saskaņota, bet tā ir novietotas.

    +11
    -6
    Atbildēt

    0

    nata_8 > Ilona Auziņa 28.07.2011. 14.15

    Jā. Nevaru iedomāties, ka Sopotā, Vai Opolē, vai Sanremo varētu notikt Krievijas šlāgerfestivāls zem Krievijas karogiem un krievu valodā.Neiedomājami.Bet, lūk, Latvijā var. Ar Jūrmalas domes dāsnu atbalstu notiek Jūrmalas ideoloģiskā okupācija .To pat pierāda Latvijas solistei aizliegums dziedāt latviešu valodā. Nu tieši tāpat, kā PSRS laikos.Latviešiem jābēg šajās dienās prom no Jūrmalas, ja ir nepanesami skatīties un klausīties visapkārt skanošo mūsu valsts okupantu valodu.Latvieši kārtējo reizi ir pazemoti,bet šoreiz ar pasu latviešu gādību.Kas attiecas uz naudu, kuru it kā krievu miljonāri atstājot Jūrmalā, jāsaka, lai nu ko, bet šo naudu parastais cilvēks ne redzēs, ne turēs rokās.Tādēļ tas ir tikai triks , ar kuru jūdasi cer nomierināt tautu, kura negrib būt otrreiz okupēta, lai arī tikai ideoloģiski.

    +9
    -3
    Atbildēt

    0

raimonds_bossltd 28.07.2011. 09.30

Jaunais Vilnis ir garantija tam, ka Jūrmalā nenotiks tādi festivāli, kas pievilinātu kulturālus apmeklētājus no visas pasaules un ko vēlētos translēt pasaules lielākās TV.
Zini Jūrmala savu vietu!!!

+14
-1
Atbildēt

0

dro 27.07.2011. 21.46

No rīta Dzintari kā pēc Riodežaneiro karnevāla. Paziņa Konkordijas ielā nevar izbraukt pa vārtiem, kamēr sētnieks nav novācis atkritumu kaudzes…pārējo neminēšu, citādi angļiem skaudīs:)

+14
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu