Paldies par Latvijas pievienošanu PSRS • IR.lv

Paldies par Latvijas pievienošanu PSRS

33
Ernests Kļaviņš

Komentāri (33)

artis_blakis 20.06.2011. 19.09

Urbanovičam un Paideram.Pasaule arī uzzināja ne tikai par Artmani,Paulu utt,bet arī par PSRS noziegumiem pret cilvēci-deportācijām,cilvēku nogalināšanu bez tiesas sprieduma,Baogo gadu,Latvijas armijas iznīcināšanu .Tas viss abiem kangariem ir tikai sīkumi.Vēl varu iepazīstinat šos ar čekistu analīzi par 25 marta 1949.g.izsūtīto analīzi,kur ir 2 ailes – ceļā un izsūtījuuma dzimušie bērni sadalīti kulakos un nacionālistos.Abiem kangariem:Urbanovičam un Paideram atgādināšu,ka ļaunums vienmēr atgriežas kaut arī dažreiz ilgā un sarežgītā ceļā Zelma Birzniece

+7
0
Atbildēt

0

dro 20.06.2011. 15.10

Režīmi Krievijā mainās, bet ticība devīzei Svjataja Russ, gņiloi zapad paliek tikpat nestricināma kā lētticīgo latviešu gatavība atbalstīt savus kolaboracionistus.

+7
0
Atbildēt

1

    lebronj2356 > dro 20.06.2011. 19.55

    Diemžēl daļa Latvijas sabiedrības sirgst gandrīz vai ar neārstējamu Stoholmas sindromu, tajā skaitā Vienotības varaskārā daļa, kas arī ar SC līdīs gultā, lai tik opozīcijā nepaliktu, fui Jaunup, Štokij , Pabrik un rudā lapsa, atvainojiet, ja kādu no saskaņas draugiem nepieminēju.

    Pēc šādas cūcības urbja politiskais spēks vienkārši nav pelnījis vietu nekādā koalīcijā un ikviens, kas mēģinās ar liekulīgiem vārdiem ietērpjot darīt pretējo ir vienkārši nožēlojams. patiesībā tādi Jaunupi vienkārši atvieglo ZZS darbu caur Vienotību ”legalizējot” sadarbību ar SC !

    +3
    0
    Atbildēt

    0

buchamona 20.06.2011. 17.19

Pēc visām tām cūcībām, kuras Urbis ar Paeideru ir sarakstījuši, jeb visdrīzāk ” akceptējuši” ar saviem parakstiem tā Kremļa krieva sacerēto tekstu, šie te abi draņķi ir pelnījuši visdziļāko nicinājumu, vārdu trūkst

Урбанович, Пайдерс и Юргенс используют слово “оккупация” в кавычках и с иронией отмечают, что, если бы не “оккупация”, мир не узнал бы о хоре Ave Sol, Вие Артмане, Майе Табаке и Раймонде Паулсе. В латышской версии книги Урбанович пишет: “Оккупация в Латвии служит фиговым листком, прикрывающим позор, что Улманис сдал Латвию СССР без единого выстрела”.

http://rus.delfi.lv/news/daily/politics/nichego-lichnogo-urbanovich-napisal-knigu-gde-otricaet-fakt-okkupacii.d?id=39176849

+4
0
Atbildēt

8

    raimonds_bossltd > buchamona 21.06.2011. 10.42

    to edge_indran —–
    Nav tādas “Latvijas tautas”. Ir latvieši, Latvijai lojāli iebraucēji un krievi, tumsonīgi, agresīvi vergi jau entā paaudzē, vai bijušie citu nāciju pārtāvji, kas zaudējuši savu identitāti(seju) un palikuši par krieviem.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Signija Aizpuriete > buchamona 21.06.2011. 10.12

    —–
    Pareizais funktieris, bet nav iemesla vaimanāt par Kremļa ”atraugām” – kopš Latvija ir ES sastāvā pastāv daudz plašākas iespējas vēl straujāk veicināt t.s. ‘iedzīvotāju migrāciju’ jeb ‘darbaspēka mobilitāti’. Tā nav traģēdija, kā savā runā 4.maija secināja S.Āboltiņa – , bet gan pārdomāta politika Latvijas stabilizācijas virzienā?
    ”20. gadsimta 40. gados apmēram 150 tūkstoši cilvēku aizbrauca projām, bēgot no represīvā padomju režīma, savukārt tagad divas reizes vairāk iedzīvotāju ir aizbraukuši, jo netic savai valstij. Un tas jau ir traģiski!

    Akadēmiķis Jānis Stradiņš, prognozējot, ka, šādai situācijai turpinoties, Latvijas tauta nostabilizēsies ap 1,3 milj. iedzīvotāju apmērā (“Dienas Bizness”)
    http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=318464%3Ajnis-stradi&catid=76%3Adienas-citts&Itemid=302

    0
    0
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > buchamona 21.06.2011. 00.50

    to rinķī apkārt
    Урбанович пишет: “Оккупация в Латвии служит фиговым листком, прикрывающим позор, что Улманис сдал Латвию СССР без единого выстрела”.

    Tam fašistu izdzimtenim jau nu gan vajadzētu padomāt, ka novēlots šāviens var izšķaidīt to viņa ķermeņa daļu, kur cilvēkiem ir smadzenes.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > buchamona 21.06.2011. 11.04

    @edge_indran
    1. Aizbraukušo daudzums pārsniedz normālu emigrācijas līmeni – līdz ar to ir pamatota cerība daudzus sagaidīt atpakaļ, kad situācija uzlabosies Latvijā (it īpaši latviskās nejauktās ģimenes vai neprecējušies jaunieši)
    2. Tie, kas atgrieziezīsies, būs atveduši jaunas pieredzes bagāžu un tas tikai veicinās straujāku attīstību un padomju atlieku reformēšanu.
    3. Katrai tendencei ir reversais efekts – pēc globalizācijas sekos nacionalisma vilnis (kam ir parādījušies iedīgļi). Iebraucējiem varētu nebūt tika laba morālā un ekonomiskā vide un tad latvieši būs spiesti gan personīgo, gan patvēruma zemes motīvu dēļ doties atpakaļ uz Latviju.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 21.06.2011. 11.31

    …tas tikai veicinās straujāku attīstību un padomju atlieku reformēšanu… ++++edge_indran visu nelaimju cēloni tieši saskata “padomju atlieku reformēšanas” procesā.:) Gan ar tekstiem, gan zemtekstiem un cītīgi piemeklētiem citātiem, kuri, izrauti no konteksta, ir mainījuši savu pirmatnējo jēgu, šis autors cenšas pierādīt to, ka Latvijas visu nelaimju un posta sākums ir meklējams 1991. gada 4. maijā :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 21.06.2011. 10.25

    edge_indran ===Nejauc mušas ar kotletēm. Runa šeit ir par neliešiem (Urbanoviču un Paideru, lai nebūtu pārpratumu), kuriem varētu vien novēlēt,lai viņi un visa viņu rodņa n- tajās paaudzēs uzpriekšu izietu cauri tam pie polārā loka, par ko viņi savā ” rakstu darbā” cenša ironizēt. Izskatās, ka Tu daudz neatpaliec savā nelietībā no šiem biedriem

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > buchamona 21.06.2011. 09.49

    Урбанович, Пайдерс и Юргенс используют слово “оккупация” в кавычках и с иронией отмечают, что, если бы не “оккупация”, мир не узнал бы о хоре Ave Sol, Вие Артмане, Майе Табаке и Раймонде Паулсе.
    —-
    Tipiska Krievijas valsts mediju atrauga! :D Bez PSRS Pauls ar savu talantu jau sen dzīvotu ASV un braukātu apkārt pasaulei kā izcilākais džeza pianists. Vija Artmane varētu spēlēt Bergmana u.c. izcilu režisoru filmās. Un Tabakas darbi būtu izstādīti Tate un Pompidū galerijās. Daži kompartijas biedri vēl joprojām uzskata, ka pasaule griežas ap Maskavu un tās lauku teritorijām, bet patiesībā tā ir politiskā un ekonomiskā perifērija līdzvērtīga ar Ziemeļāfriku vai Mazāziju.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    atispraulins > buchamona 21.06.2011. 01.41

    Pasaulei ir diezgan pie vienas vietas gan Vija Artmane, gan Raimonds Pauls. Kungiem vajadzētu ņemt vērā, ka nu jau 20 gadus pasaule vairs neaprobežojas tikai ar varen plašo.

    Par Ave Sol un Tabaku es nešaubos, ka viņi būtu tur, kur ir, arī bez okupācijas. Ja ne augstāk.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu