Kravcovs: Politiķa darbs man nav iepaticies • IR.lv

Kravcovs: Politiķa darbs man nav iepaticies

6
Attēlā: Valērijs Kravcovs

Deputāts vēl nav izlēmis par startēšanu iespējamajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās

Partijas “Saskaņas centrs” (SC) Saeimas deputāts Valērijs Kravcovs vēl nav izlēmis, vai startēt Saeimas ārkārtas vēlēšanās, ja tādas notiks, vēsta aģentūra BNS.

Tomēr viņš neslēpa, ka politiķa darbs šo septiņu mēnešu laikā viņam neesot iepaticies.

Kravcovs kļuvis populārs sliktās latviešu valodas prasmes dēļ, kas kļuva par iemeslu arī Saeimas Kārtības ruļļa grozījumu izstrādāšanai par deputāta nosūtīšanu uz valsts valodas pārbaudi, kas var novest pie mandāta atņemšanas.

Aģentūrai BNS Kravcovs trešdien sacīja, ka kandidēšanu uz 11.Saeimu vēl apsver. “Par kandidēšanu uz 11.Saeimu es neesmu izlēmis,” norādīja tautas kalps. Kravcovs gan uzsvēra, ka turpinās mācīties latviešu valodu, taču, kopumā ņemot, politiskā pieredze neesot tāda, lai uzreiz izšķirtos politikā palikt. “Politiķa darbs man nav iepaticies,” bija atklāts liepājnieks.

Savā CV, kas ievietots Saeimas mājaslapā, parlamentārietis iepretim novērtējumam latviešu valodai ierakstījis – pilnveido.

Komentāri (6)

austrisv 15.06.2011. 19.06

Kā tad tā, biedri Kravcov?
Man gan viņš ļoti iepatikās, jo bija laba SC seja!

+4
0
Atbildēt

0

silvija_vitina 15.06.2011. 17.13

Ak, dievs. viņš vēl runā patīk/nepatīk kategorijās. Lai pateicas, ka tiks atlaista visa Saeima un viņam nebūs jākrīt kaunā par to, ka varēja kļūt par pirmo, kas tiek ar sūdainu koku izmests.

Labāk, lai sēž klusu un nečiepst. Ja nu kāds tomēr “pilsonības iegūšanas jautājumu” sāk pētīt rūpīgāk? Imunitāte ar nav mūžīga.

+4
-1
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 15.06.2011. 19.06

Domāju, ka tieši latviešu valodas nezināšana, ir par pamatu tā fašistu mūļa panākumiem viņa tupā un agresīvā vēlētāja acīs.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu