Par lidošanu • IR.lv

Par lidošanu

32
Latvijas nacionālās aviosabiedrības "Air Baltic Corporation" ("airBaltic") prezidents Bertolts Fliks (no kreisās) un sabiedrisko attiecību biroja "Schwartz Public Relations" pārstāvis Viktors Deleski piedalās preses konferencē starptautiskajiem medijiem Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Foto: Ieva Čīka, LETA
Mikus&ZeltaCaunas

Zviedriem lido Karlsons, latviešiem – Bertolts. Bet kurš ir viņa brālītis?

Mums ir viens čoms, kuram ir čoms, kuram ir atslēgas, ar kuru palīdzību var nokļūt uz kādas Imantas deviņstāvenes jumta. Pagājušajā vīkendā uz šī jumta bija tāda neliela pasēdēšana. Bija briesmīgi karsti. Likās, ka elpojam nevis gaisu, bet jumta piķējuma izgarojumus. Nu, bet, ja esi tuvāk debesīm, tad jau visādas pasaulīgas lietas var pieciest. Tur, uz tā jumta, ir reāla lidojuma sajūta. Sevišķi, ja izpleš rokas, kā filmā «Titāniks».

Sēdējām, ēdām Latvijā ražotu krējuma saldējumu un skatījāmies, kā lido lidmašīnas. Klausījāmies, kā skan lidmašīnas. Lidot ir patīkami. Kāds kaut kur bija lasījis par to Latvijas nokiju — «airBaltic», ka šiem grūti ejot… Nezinu… Ja paliksim bez savas aviokompānijas un aktīvajiem sabiedriskajiem darbiniekiem ar «zālītes» legalizēšanu neveiksies, Latvijā ar lidošanu būs čābīgi. Katram lavietim jau nav čoma, kuram ir čoms, kuram ir atslēgas, ar kuru palīdzību var nokļūt uz kādas Imantas deviņstāvenes jumta.

Nebeidzot lidojumu,
ar cieņu — jūsu
Mikus&ZeltaCaunas
P.S. Dziesma zem banera:

 

Komentāri (32)

boss 14.09.2011. 14.33

Zviedriem lido Karlsons, latviešiem – Bertolts. Bet kurš ir viņa brālītis?
===
Šlesers, kurš gan cits!

Varbūt otrādi – Šlesers ir tas, kas dzīvo pa jumtiem, bet Bertolts viņa brālītis?

Ceru, ka vēlētāji ņems vērā un pienācīgi novērtēs Šlesera lomu AB aferā un neļaus “reformu” partijai pārvarēt 5% barjeru.

+5
0
Atbildēt

0

dzintarz 14.09.2011. 19.05

Mikum ir nopietna self-over-estimation problēma.
Cerams, ka viņš ir bezpartejisks.

0
0
Atbildēt

1

    Insla > dzintarz 14.09.2011. 21.58

    Īsti neizprotu “self-over-estimation” jēdzienu, tāpēc iespējams Tev taisnība. Bezpartejisks esmu pilnīgi noteikti. Sestdien lūdzu neaizmirstiet pases. Lai viss labi…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Madara Fōgele 14.09.2011. 14.01

uzkaap 12 staavene!buus tuvaak debesiim!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu