Džeza ikonas Liepājā • IR.lv

Džeza ikonas Liepājā

28

6.maijā plkst.19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Džeza dienu ietvaros Liepājas Simfoniskais orķestris koncertā JAZZ ICONS muzicēs kopā ar Latvijas populārās mūzikas pārstāvjiem. Pie diriģenta pults – Jēkabs Ozoliņš.

Klasiskas, iemīļotas un zināmas – pasaules skaistākās džeza melodijas (Raimonds Pauls, Djūks Elingtons, Glens Millers, Mišels Legrands u.c.) īpaši šim koncertam ir aranžējis Jēkabs Ozoliņš. 

Koncerta pirmajā daļā skanēs džeza melodijas latino ritmos. Klausītāji varēs baudīt tādu populāru izpildītāju sniegumu kā Amber (vokāls), Raimonds Macats (elektro čells), Aivars Hermanis un Mārcis Auziņš (akustiskā ģitāra), kā arī Ainis Zavackis (cajon – latin box).

Otrajā daļā Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Jēkaba Ozoliņa vadībā izpildīs populāras džeza melodijas un tēmas. Būs iespēja dzirdēt arī tādus solistus kā Edijs Šnipke (vokāls), Alex (saksofons) un Linda Rozentāle (akordeons). 

Producents Guntis Kolerts sola klausītājiem aizraujošu koncertu: „Mūziķi arī improvizēs, jo džezs nav džezs bez improvizācijas.” Jāatzīmē arī to, ka dziedātajai Amber šī būs pirmā sadarbība ar Liepājas Simfonisko orķestri.

Biļetes uz koncertu meklējiet Liepājas Latviešu biedrības nama un Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu