Konkurences padomi turpinās vadīt Jaunzeme • IR.lv

Konkurences padomi turpinās vadīt Jaunzeme

10
Ieva Jaunzeme. Foto: Mārtiņš Cīrulis, F64
Indra Sprance

ZZS vairs neiebilst pret KP vadītājas pārapstiprināšanu amatā

Valdība otrdien bez jautājumiem un debatēm nolēma atkārtoti apstiprināt Konkurences padomes (KP) priekšsēdētājas amatā līdzšinējo vadītāju Ievu Jaunzemi. Lai arī līdz šim Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) bremzēja Jaunzemes pārapstiprināšanu amatā, otrdien valdības sēdē nevienam ZZS ministram nebija ne iebildumu, ne jautājumu Jaunzemei, un viņa vienbalsīgi apstiprināta šajā amatā.

Kā liecina Ir.lv rīcībā esošā informācija, ZZS atbalstu Jaunzemes pārapstiprināšanai varētu būt sekmējusi Ekonomikas ministrijas nostājas maiņa – ministrija varētu arī neiebilst pret ZZS valdes locekļa, bijušā ministra Mārtiņa Rozes apstiprināšanu "Lattelecom" padomē.

Jaunzemes pirmais piecus gadus ilgais pilnvaru termiņš beigsies 2011.gada 15.februārī.

Pēc apstiprināšanas amatā Jaunzeme žurnālistiem atzina, ka sniegusi ZZS visu informāciju, ko tā vēlējusies, taču viņa nekomentēja informāciju par iespējamo tirgošanas ar viņas amatu. "Es turpinu ticēt, ka profesionālisms, izglītība un darba pieredze ir svarīgākais šajā lietā un es palikšu pie šī uzskata, " sacīja Jaunzeme.

Jaunzeme norādīja, ka viņas prioritātes arī turpmāk šajā amatā būs uzraudzīt sfēras, kas ir svarīgas patērētājiem, īpaši – mazumtirdzniecību, jautājumos, kas skar mājokļus, satiksmi, medikamentus, tāpat arī lauksaimniecību un citas nozares.

Komentāri (10)

kkristaps 01.02.2011. 13.18

Lattelecom padome ir kā miskaste, kurā sagāž caurkritušos “politiķus”. Kalvīc arī tur kādu brīsniņu pasēdēja. Priecājos, ka man jau 5 gadus nav un arī turpmāk nebūs nekādu darīšanu ar šo šmucīgo iestādi.

+2
0
Atbildēt

0

janis_novicans 01.02.2011. 14.28

Pretīgs tirgus..

+1
0
Atbildēt

0

Una Grinberga 01.02.2011. 12.56

Ja Rozi iecels “Lattelecom” padomē, tad tas ir Vienotības fiasko. Ok, var izlikties, ka neredz, kas notiek SM pakļautībā esošajos uzņēmumos, bet ja Puzes hercoga vasaļi tiek šturmēti arī caur Vienotības ministrijām, tad tas ir totāls baltais karogs.

+1
0
Atbildēt

1

    anita_meistere > Una Grinberga 01.02.2011. 13.33

    tik atklāti un bezkaunīgi tik bīdīts cilvēks, kas absolūti neko nejēdz no telekomunikācijām…tb ka tik tiek siltā vietā, un lielāks kušikis atkrīt partijai. līdz nelabuma bezkaunīgi.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu