Stankevičs: homoseksuālisms apdraud cilvēci • IR.lv

Stankevičs: homoseksuālisms apdraud cilvēci

168
Zbigņevs Stankevičs. Foto: Kaspars Krafts, F64

Viendzimuma laulības tuvinot pasaules galu; bērnam vajag abu dzimumu vecākus

Homoseksuālisms apdraud nācijas un cilvēces eksistenci, bet viendzimuma laulības ir kaut kas briesmīgs, intervijā laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" sacījis katoļu priesteris Zbigņevs Stankevičs, vēsta aģentūra BNS.

Viņš aicinājis atcerēties, ka mēs izmirstam. "Pieņemsim, visi kļūst par homoseksuālistiem un stājas viendzimuma laulībās. Tas ir pasaules gals. Homoseksuālisms apdraud mūsu nācijas un cilvēces eksistenci," norādījis garīdznieks.

"Dievs radīja cilvēku kā vīrieti un sievieti, un šīs divas būtnes ir atšķirīgas visos līmeņos. Tad, kad vīrietis stājas savienībā ar sievieti, viņš mācās pieņemt atšķirīgo. Tieši tāpat arī sieviete. Tādā veidā cilvēks aug un attīstās," uzsver katoļu galva. Turklāt bērnam, lai viņš izaugtu par pilnvērtīgu cilvēku, ir jābūt abiem vecākiem – vīrietim un sievietei.

"Kas būs, ja bērna vecāki būs divas sievietes, no kurām viena tēlos papu? Vai arī – divi vīrieši, no kuriem viens būs mamma? Kas notiks ar bērna identitāti? Dievs ir paredzējis, ka laulību savienībā stājas vīrietis un sieviete. Ja šādā savienībā stājas viena dzimuma cilvēki, tas ir kaut kas briesmīgs: tas nozīmē, ka cilvēks ir apmaldījies un sapinies," sacījis Stankevičs.

Komentāri (168)

LAURIS 23.12.2010. 12.08

Pieņemsim, ka visi kļūst par garīdzniekiem un dzīvo celebātā? kas būs ar cilvēci?

+52
-10
Atbildēt

1

    www.vecamate.lv > LAURIS 26.12.2010. 20.04

    Kkā nevaru iedomāties homo draudus normālā, mīlošā ģimenē.Kad mamma un tētis normāli,atklāti pastāsta kas un kā notiekās.Atslēga šim visam ir mīlestība un uzticēšanās.Nu ,ja vecāki ir vēsi ķirbji,tad nu neko.. visādi var notikt. Atsaucība zemjostas tēmai savā veidā atrāda, kā un kur notiek sociuma “domāšanas ” process ..visai raksturīgi :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

Aivars Krauklis 23.12.2010. 12.15

No augsta katoļa tādi spriedelējumi par tādu vai citādu seksualitāti skan mazliet liekulīgi.
Man intervijā daudz vairāk patika atklāsme, ka Aglonas katoļu svētki jāfinansē no budžeta, tātad man un mums visiem jāmaksā par vienas konfesijas rituālu. Kā tur bija ar to baznīcas šķiršanu no valsts?

+24
-7
Atbildēt

4

    aivarstraidass > Aivars Krauklis 23.12.2010. 18.36

    >>> Man intervijā daudz vairāk patika atklāsme, ka Aglonas katoļu svētki jāfinansē no budžeta, tātad man un mums visiem jāmaksā par vienas konfesijas rituālu.
    =====
    Izlasīju visu intervijas tekstu, kas iedrukāts šīsdienas NRA un neatradu tur nevienu izteikumu par Aglonas svētku finansēšanu. Vai Jūs nepaskaidrotu, kuru vietu intervijā īsti domājāt?

    Skatījos tādēļ, ka viņa viedokli būtu interesanti dzirdēt. Nākamgad būs pirmie Aglonas svētki, kuros bīskaps Zbigņevs Stankevičs būs jaunajā amatā – Aglona gan nav viņa diecēzē, bet iespējas organizēt šo svētku norisi un veidot RKB attiecības ar Latvijas valsti Rīgas bīskapam tomēr ir.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Janka, Janic > Aivars Krauklis 25.12.2010. 11.24

    man jau taa naudas mazgaašana sen pieriebaas , jau kad papus atbrauca , gatavošanaas bija apjomiiga , zwelta tilta variantaa , renovaacijas taames slepenas , vien tam kungam zinaams cik nnaudas tika nospeerts, ” darbu vadiitaajs ” Aglonieets peec papus aizbraukšanas uz bazniicu atbrauca ar 6000 mersi , tad pat ticiigie čangaļi noelsaas , Pujats braali Aglonieti aizroteeja uz Peleeču pagastu luugt dievam piedošanu , bet šis sen jau atpakaļ , naudas zagšana jau nevareeja notikt bez stipendiaatu un viņu gana ( taā kurš paceļ iikšķi pirms balsojuma) ziņas , un šaadaa veidaa no valsts kases katoļi tika doteeti visus šos gadus , taadeeļ ja novalsts nekaadi nevar nošķirt , izveidoja pat maaciitaaju partiju , aiz kuras sleept šo dariijumu sheemu , āmari…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Janka, Janic > Aivars Krauklis 25.12.2010. 11.28

    nesaprotu arii kaadeeļ katreiz liidzko kaads augsta ranga aitu gans kautko no kanceles atreferee , taa tuuliit meedijos iekšaa , saprastu vel augstu sveetku uzrunas ticiigajiem , bet kautko vaavuļot ik nedeeļu , neciešu , šiem tak savi meenešraksti , kurus izplata savaas konfesijaas.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Aivars Krauklis 23.12.2010. 18.49

    Kalvim Apsītim – Diemžēl NRA nelasīju, apjūsmoju šī rīta interviju labiešu LNT. Tās nobeigumā bija pamatīga tirāde par valsts pienākumu piemaksāt Aglonai, jo tur sabraucot desmitdaļa Latvijas iedzīvotāju, līgums ar Vatikānu arī paredzot maksāšanu… līdz šim saņemtās naudas ceļus gan nepieminēja.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

Lidija Stare 23.12.2010. 14.05

krustēv, bet tu ar savām petardēm parādi, kas ir norma? piedod, bet domāju, ka būtu daudzi speciālisti, kuri labprāt tev palīdzētu!

+16
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu