e-Čaks kļūst par simto e-grāmatu • IR.lv

e-Čaks kļūst par simto e-grāmatu

35

“Apgāds Zvaigzne ABC” lasītājiem piedāvā jau simto e-Grāmatu – Valda Rūmnieka un Andreja Miglas romānu “Čaks”.

Drukātā formātā tas jau īsā laika posmā ir kļuvis par vienu no pirktākajām grāmatām. Biogrāfiskais romāns “Čaks” ir aizrautīgs, noslēpumiem pārpilns dzejnieka dzīvesstāsts, kurā radošie un intīmie piedzīvojumi grodi savērpti ar plašu kultūrvēsturisko un politisko notikumu zemslāni, kur unikāli, līdz šim nezināmi vēsturiskie dokumenti vienojas ar autoru ēverģēlīgo fantāziju.

“Apgāds Zvaigzne ABC” šā gada 8. martā izdeva pirmo e-Grāmatu latviešu valodā, tā bija Lorensa Frīmena un Jura Rubeņa „Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla”.

Līdz šī gada gada beigām “Apgāds Zvaigzne ABC” interneta veikalā  www.gramatuklubs.lv piedāvā iegādāties e-Grāmatas līdz 50% lētāk nekā tā paša nosaukuma drukātos izdevumus "Zvaigznes" grāmatnīcās! Šobrīd piedāvājumā ir gan mācību literatūra, gan pasaules bestselleri, gan bērnu un jauniešu grāmatas, kā arī rokasgrāmatas, juridiskā un psiholoģiskā literatūra. 

Pērkot e-Grāmatu pirmo reizi, ir jāreģistrējas interneta grāmatnīcā  www.gramatuklubs.lv un jāveic visi soļi, kas aprakstīti sadaļā e-Grāmatu palīdzība. e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna, e-Grāmatu lasītājos, kā arī viedtelefonos (ar Android).

Lai pārliecinātos, ka viss ir izdevies veiksmīgi, piedāvājam kā bezmaksas grāmatas paraugu lejupielādēt fragmentu no Aleksandras Jolkinas vēl neiznākušās skandalozās grāmatas „Piesmietā misis Eiropa”.

Komentāri (35)

fretka 16.05.2015. 07.34

Jau apnicis atgādināt to, kas skaidri redzams:

Tagadējā Latvija ir Krievijas protektorāts Eiropas Savienībā.

+16
-10
Atbildēt

0

ciniits 15.05.2015. 22.20

LR ĀM norāda „uz pastāvošu risku Latvijas valsts drošībai un reputācijai”

Secinājums: atbalsts Ukrainas neatkarībai un nedalāmībai (ja nemaldos tieši par to cīnās Ukrainas armija un brīvprātīgo formējumi) viennozīmīgi rada „risku Latvijas valsts drošībai un reputācijai”.

Līdz ar to atliek vien paraudzīties: kas vēl, tāpat kā nereģistrētā organizācija „SOS palīdzība Ukrainas armijai”, šodien rada „risku Latvijas valsts drošībai un reputācijai”?

Tā kā šodien Ukrainas armijas kaujasspēju pilnveidošanu sekmē ASV armijas instruktori – tās pašas armijas pārstāvji, 210 no kuriem šodien ir dislocēti mūsu valstī, Amerikas Savienotās Valstis ir jāievieto šai „risku” saraksta augšgalā.

Un, ja vēl jākonstatē, ka Latvijas, Lietuvas un Igaunijas bruņoto spēku vadība vērsusies pie NATO spēku augstākā virspavēlnieka Eiropā ASV ģenerāļa Filipa Brīdlova, rosinot Baltijas valstīs pastāvīgi dislocēt NATO spēku brigādi, ar sirds drebēšanu jāsecina, ka „risku Latvijas valsts drošībai un reputācijai” rada … Latvijas bruņoto spēku vadība!

Nākamā vieta šai interesantā sarakstā nodrošināta vairākiem kungiem (līdz ar to – arī valstīm, kuras viņi pārstāv) – ASV senatoram Džonam Makkeinam, Gruzijas eksprezidentam Mihailam Saakašvili, Zviedrijas eksprezidentam Karlam Biltam, Lietuvas eksprezidentam Andrjusam Kubiļum un citiem, kuri veido Ukrainas prezidenta starptautisko konsultatīvo reformu padomi (jo reformas, lai nodrošinātu valsts pastāvēšanu un nedalāmību, Ukrainā ir nepieciešamas ļoti plašā spektrā, tostarp arī armijā).

Jācer, ka LR ĀM nekavējoties skrupulozi izvērtēs visus „pastāvošos riskus Latvijas valsts drošībai un reputācijai” un nodrošinās šo risku likvidēšanu!

+15
-10
Atbildēt

0

lno 15.05.2015. 23.09

Kā twitterī raksta AnceAV koalīcija vada valsti ar Krievu pasauli sirdī un galvās…

P.S. Ātri gan šo blogu IR novāca no galvenās lapas:):):)

+15
-10
Atbildēt

1

    andrejs > lno 16.05.2015. 10.46

    Ir daudz svarīgākas tēmas. :)

    +4
    -13
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu