Grāmatu un mūzikas gadatirgus Spīķeros • IR.lv

Grāmatu un mūzikas gadatirgus Spīķeros

1
Andrejs Strokins, f64

Spīķeru koncertzālē, šodien un rīt, 5.decembrī, no plkst.10 līdz 18 notiks grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgus, ziņo aģentūra LETA.

Gadatirgū būs iespēja iegādāties izdevniecību "Avots", "Jānis Roze", "Jumava", "Liels un mazs", "Atēna", "Mansards", "Madris", "Nordik-Tapals", "Dienas grāmata", "Pētergailis", "Zinātne", "Annele", "Neputns", "Antēra", "Daugava", "Sol Vita", "Rasa", "Sētava", "Vaidelote" grāmatas ar atlaidēm, kā arī mūzikas ierakstus, kalendārus un koncertu biļetes par izdevīgām cenām.

Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgū šodien notiks divu grāmatu prezentācijas: plkst.13 izdevniecība "Liels un mazs" aicina visas mazās princeses, karaļus, karaliskās mammas un visus viņu radus un draugus uz Ineses Zanderes dzejoļu grāmatas "Princešu piedzīvojumi" atvēršanu, kurā skanēs mūzika, notiks princešu portretu gleznošana kopā ar grāmatas ilustrāciju autori – mākslinieci Irēnu Lūsi.

4. decembrī plkst. 14:00 Spīķeru koncertzālē notiks žurnāla IR diskusija par pagājušo un nākamo gadu. Diskusijā piedalīsies Aivars Ozoliņš, Anita Brauna, Anda Burve-Rozīte un Sanita Jemberga. 

Savukārt plkst.17 aktrise Indra Burkovska lasīs fragmentu un dalīsies pārdomās par apgāda "Atēna" izdoto Andželas Kārteres grāmatu "Gudrie bērni". Andžela Kārtere (1940 -1992) dzimusi Anglijā, dzīvojusi Japānā, ASV un Austrālijā. Viņa ir vairāku izcilu romānu, stāstu un lugu autore.

Apmeklētāju labsajūtai tiks piedāvāts karstvīns, piparkūkas un citi Ziemassvētku gardumi. Būs arī pārsteigumi bērniem un muzikāli priekšnesumi.

 

 

Komentāri (1)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu