Uz tilta atradu 20 dolārus... • IR.lv

Uz tilta atradu 20 dolārus…

10
May28th veiksmi atnesušais Žurnāla Elle numurs un tā 252.lpp.
Sanita Jemberga

Latviešu meitenes pulksteņi May28th nokļūst respektablajā modes žurnālā ELLE

Veidojot rakstus par veiksmīgiem uzņēmējiem un idejām un jautājot, kas ir trīs izdošanās pamatnosacījumi, ļoti reti starp atbildēm gadās «veiksme». Varbūt tādēļ, ka tā ir tik netverams un neizmērāms faktors iepretim tam, ko cilvēki paši sasnieguši. Taču Agnijas Tiļļas gadījumā veiksme varētu būt izšķirošais faktors. Ja viņas dizainēto pulksteni nebūtu pamanījis žurnāls New York Magazine, viņu nebūtu atradusi arī modes bībele – žurnāls Elle. Bez glancētajiem žurnāliem pulksteņus varbūt nebūtu nopircis ASV jauniešu un kičīgās modes veikalu tīkls Urban Outfitters.

Bet nekā no minētā nebūtu, ja nebūtu pašu pulksteņu.

Pēc izglītības Agnijai ar pulksteņiem nav nekāda sakara – viņa ir pabeigusi komunikācijas zinātnes studijas Latvijas Universitātē, strādājusi konferenču rīkotājā Rīgas Kongresu birojs par komunikācijas speciālisti. Paralēli darbojusies ar «visādiem sīkiem biznesiņiem», piemēram, izgatavojusi datoru ādiņas (apvalkus, ar kuriem savu klēpjdatoru padarīt atšķirīgu no citiem). «Rokas vienmēr niezēja, bet es visu laiku biju atkarīga no citiem – kad saražos, kad piegādās. Gribējās kaut ko, kas būtu atkarīgs tikai no manis pašas,» viņa saka.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu