VL–TB/LNNK neuzstās par nacionālajiem jautājumiem • IR.lv

VL–TB/LNNK neuzstās par nacionālajiem jautājumiem

118
VL-TB/LNNK pārstāvji Imants Parādnieks (K1), Raivis Dzintars (K2), Gaidis Bērziņš (L2), Roberts Zīle (L1). Autore: Evija Trifanova, LETA
Indra Sprance

Apvienība piekrīt potenciālā jaunās valdības veidotāja Dombrovska nosacījumiem

Nacionālās apvienības ''Visu Latvijai'' – ''Tēvzemei un Brīvībai''/LNNK (VL–TB/LNNK) apvienotā valde nolēmusi piekrist premjerministra Valda Dombrovska (''Vienotība'') nosacījumiem darboties jaunajā koalīcijā un nevirzīt darba kārtībā nacionālos jautājumus, kam nebūtu atbalsta no pārējiem koalīcijas partneriem.

Par to žurnālistus pēc valdes sēdes ceturtdien vakarā informēja TB/LNNK līdz priekšsēdētājs Gaidis Bērziņš un VL pārstāvis Raivis Dzintars.

Bērziņš pauda apņēmību jautājumus, kas ir VL–TB/LNNK programmā aktualizēt ''ar koalīcijas partneru pārliecinašanu''. Taču, tā kā jau šobrīd skairs, ka atbalsta nebūs ne iniciatīvai par repatriāciju, ne arī valsts valodas lietojumu izglītības iestādēs, tad tās pagaidām netiks virzītas, apliecināja Dzintars. Tiesa, apvienība cerot rosināt dažādu citu nacionālu jautājumu risināšanu.

Vienlaikus apvienība pieņēmusi lēmumu aicināt Dombrovski tam jautājumu lokam, par kuru valdības koalīcijā ir panākama vienprātība, pievienot arī nozīmīgus enerģētikas, darbaspēka migrācijas un valsts īpašuma objektu pārvaldīšanas jautājumus.

Par jomu, kādu VL–TB/LNNK vēlētos nākamajā valdībā pārzināt, vēl nekādi lēmumi neesot pieņemti, taču Bērziņš atzina, ka tieslietu ministra amatam viņam būtu ''piemērota izglītība''.

Jau vēstīts, ka ''Vienotība'' jaunās valdības veidošanā vienojusies ar Zaļo un zemnieku savienību.Presei izplatītā paziņojumā apvienības valde pauž – lēmums pieņemts, ''apzinoties vēlētājiem doto solījumu aktīvi līdzdarboties Latvijas kā nacionālas valsts veidošanā un ekonomisko grūtību pārvarēšanā''. ''Dalība Valda Dombrovska veidotajā trīs politisko partiju valdībā kopā ar apvienību ''Vienotība” un Zaļo un zemnieku savienību ir šobrīd loģiskākais solis Nacionālās apvienības mērķu sasniegšanai.''

VL–TB/LNNK valde pauž gandarījumu par Dombrovska izšķiršanos neaicināt valdības koalīcijas veidošanā ''prokrievisko spēku apvienību ''Saskaņas centrs”, ņemot vērā tās klajo nevēlēšanos atzīt PSRS 1940.gadā īstenoto Latvijas okupāciju''.

Komentāri (118)

buchamona 21.10.2010. 20.51

Nu luuk, shodien notikumiem bagaata diena – VL/LNNK nodemonstreeja, ka ir konstruktiivs un uzticams Vienotiibas partneris. ZZS ari ~ nezaudeja savu seju~ kopaa ar SC atlaida greekus visiem LV oligarhiem :)

+17
-2
Atbildēt

0

Aija Neļķe 21.10.2010. 19.50

Ļoti konstruktīvi no Nacionālās apvienības puses. Jautājumiem, kuriem šobrīd Saeimā diemžēl ir tikai labākajā gadījumā padsmit deputātu atbalsts (pāreja uz mācībām tikai latviešu valodā, kolonistu repatriācija), būs jāķeras klāt tad, kad NA būs lielāks deputātu skaits Saeimā. Toties tagad, esot valdībā, NA būs iespēja realizēt citus NA programmas jautājumus. Varētu jau protams no opozīcijas skaļi runāt, taču tas nedotu nekādu taustāmu rezultātu. Būtu muļķīgi uzskatīt, ka ja mēs nevaram šajā Saeimā realizēt 100% savu programmu, tad mums noteikti jāstrādā opozīcijā. Tā būtu iecirtīga zaudētāju pozīcija.

+22
-10
Atbildēt

29

    astra_ozo > Aija Neļķe 22.10.2010. 11.20

    dzeris49 Ko Tu tik ļoti par to repatriāciju esi satraucies. Tas ir VL priekšvēlēšanu sauklis. Nu nepildīs viņi to, jo tas nav reāli.
    Vienotība taču rīkojas tāpat – pirms vēlēšanām aktīvi un daudz* runā par latviešu valodu, PSRS koloniālās politikas seku likvidācijas nepieciešamību.
    Tu domā, ka pēc vēlēšanām Vienotība kaut ko darīs šajā jomā? Ļoti šaubos – lai gan TAS būtu reāli. Tie ir TIKAI priekšvēlēšanu solījumi.
    *) – Diena.lv bija publicēti kādi 5 Vienotības līderu blogi – visi par latviešu valodas stiprināšanu, par koloniālismu (Ēlerte, Pulks, Kārkliņa). Par ekonomiku neko neatceros, ka daudz rakstītu… :)))

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > Aija Neļķe 22.10.2010. 13.58

    Dzeris … sāksi domāt ar galvu, izslēdzot emocionālo un afektīvo komponenti, kas tev pilnībā nomāc loģisko, tu vispār kļūsi sakarīgs cilvēks un tev vispār nebūs problēmas.
    ————————————————————

    Jā, Džeri , padomāju … Tev tiešām bija taisnība … man patiešām bija gan emocionālā, gan afektīvā komponente , piekrītu. Paldies.
    Pamēģināju saņemties un atslēgt. Izdevās !!!

    Vēlreiz visu pārdomāju … Rezultāts nemainījās. :))

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > Aija Neļķe 22.10.2010. 12.59

    “Vai tik Tu neesi nonācis pretrunās? Abām grupām ir jādzīvo kopā => jādara jebkas, kas vestu pretī kopējai sapratnei /= Vienotības un SC diskusijas loģiska beigšanās…”

    Jāatzīst, pretrunas ir. Realitāte ir skaudra, tomēr tajā ir kaut kā jādzīvo. Durvis diskusijai – ja krievu sabiedrība reiz atzīs, ka Latvija ir patiesi neatkarīga valsts – vienmēr jāatstāj atvērtas. Tāda ir mana doma.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.13

    Varat jau murgot par to “kolonistu repatriāciju” cik uziet, nekas cits jau jums nav, ko teikt.
    Cerams, ka, vismaz, paši neņemat to savu retoriku nopietni, jo nekādu kolonistu nekāda repatriācija nenotiks, kaut arī, sapņot jau nevienam nav aizliegts.
    “Kolonisti” pārsvarā ir Latvijas pilsoņi, ar tādām pašām tiesībām, kā jūs, uz kāda pamata tāda margināla cilvēku grupiņa var pieprasīt kādas citas pilsoņu grupas repatriāciju?
    Tikpat labi viņiem ir tiesības prasīt VL “repatriāciju”.
    Nejūtat, ka V kratās no jums, kā no spitalīgajiem?
    Kaut arī, kur jūs citur būtu vajadzīgi, ne jums kādas izcilas valodu zināšanas, ne kāda specialitāte, tā, profesionālie lumpeņpatrioti.
    Jūs jau tagad gatavi nodod savus t.s. “principus”” par siltu vietiņu koalīcijā, kur tas jūsu “mugurkauls””?
    TB un ZZS ļoti nepieciešams savs cilvēks TM, tāpēc tas viss.

    +14
    -15
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Aija Neļķe 22.10.2010. 10.41

    @otra puse
    Katram sava taisnība… Integrācijas programmas ietvaros varētu piem. Esplanādē rīkot publisku kaušanos latvieši pret krievvalodīgajiem, tāpat arī varētu uzsliet skatuvi, kur varētu norisināties sacensības, kurš dzēlīgāk un rupjāk nozākās otru pusi. Un pēc visām šīm aktivitātēm dzims draudzība un kompromiss! Skaisti!

    Ja paskatās politisko vēsturi Latvijas atjaunotās neatkarības laikā, tad “sociālisti/krievi/u.c. līdzīgie” un “nacionālisti” vienmēr ir bijuši kā politiskie spitālīgie, kas neko vairāk par otra nolamāšanu arī nedara. Tikmēr visu politisko varu notur uz kompromisu balstīts centrs! Tātad “kaušanās” nav ne īstermiņa, ne ilgtermiņa risinājums!

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    mary75 > Aija Neļķe 22.10.2010. 09.34

    Kur tu te redzi komunistus, un kur nacionalistus?
    Es te redzu cilvēkus ar demokrātisku un liberālu ideoloģiju, un tādus, kuri uzskata, ka vienai etniskai grupai ir tiesības noteikt, kā uzvesties otrai etniskai grupai,un cik tā vispār vēlama vai nevēlama, pie kam abas grupas ir šīs valsts pilsoņi.
    Un tas nav nacionalisms, bet, nacionālradikalisms, vai, drīzāk, tāds provinces nacionālsocialisms.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    dro > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.05

    Varu iedomāties kāda “smička” sanāktu, ja NA SC pievienotu savu uz katra žoga eksponēto kombināciju!:)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ilziiiic > Aija Neļķe 21.10.2010. 20.10


    da saprotams jau
    jālec zirgā kamēr vēl segli brīvi.
    vismaz Lembis tieslietu ministru nedabūs un sarkanie varēs spalvas no starpenes plēst.
    Karogs rokā!

    +7
    -7
    Atbildēt

    0

    mary75 > Aija Neļķe 22.10.2010. 10.35

    Art – Tad, kad tu beigsi atgremot VL āmuru priekšvēlēšanu saukli par repatriācijām, brīvprātīgām vai nē, tam nav nozīmes, un sāksi domāt ar galvu, izslēdzot emocionālo un afektīvo komponenti, kas tev pilnībā nomāc loģisko, tu vispār kļūsi sakarīgs cilvēks un tev vispār nebūs problēmas.
    Sāksi justies kā no jauna piedzimusi!

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > Aija Neļķe 22.10.2010. 10.09

    Nasing spešal! – “vai gudrs cilvēks mēģinās ieslīgt dziļā diskusijā ar “nozombētu””

    Varbūt esmu naivs, bet es uzskatu, ka šāda diskusija ir ne tikai vēlama, bet pat nepieciešama. Jo meli, lai cik labi domāti, ir tikai īstermiņa risinājums. Ja otra puse atsakās pieņemt pirmās puses premisas, tad, ja ir iespējams, ir jāšķiras kā draugiem. Ja tomēr liktenis lēmis dzīvot kopā, tad ir jādiskutē, jāizkaujas – jādara jebkas, kas vestu pretī kopējai sapratnei.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Aija Neļķe 22.10.2010. 12.26

    @otra puse
    Ja tomēr liktenis lēmis dzīvot kopā, tad ir jādiskutē, jāizkaujas – jādara jebkas, kas vestu pretī kopējai sapratnei.
    ——
    Diskutēt, turot svētus “tikai” pamatprincipus ir garīgi vesela un stabila indivīda loģiska darbība. Un to pierādīja Dombrovskis, piedāvājot SC nākt koalīcijā, JA viņi atzīst Latvijas valstiskumam svarīgus principus. Džeki atteicās atzīt, tātad diksusija loģiski beidzās.
    ——
    Vai tik Tu neesi nonācis pretrunās? Abām grupām ir jādzīvo kopā => jādara jebkas, kas vestu pretī kopējai sapratnei /= Vienotības un SC diskusijas loģiska beigšanās… Tur jau tā lieta, ka V.D. darbojās uz kompromisa pamata, noliekot radikālos uzskatus malā – tajā pašā laikā SC un VL/TB/LNNK nodarbojās ar “izkaušanos”. Tas tikai nozīmē, ka rezultāts diskusijai nav iespējams, kamēr kāda no pusēm nevēlas piekāpties vai mīkstināt savus principus. SC ir vienkārši “nozombēti” un nav spējīgi uz normālu sarunu!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.33

    Kurš par to šaubās, ka būs labi, ja tāda VL tipa partija iegūtu 51%, tad gan, iespējams, novestu situāciju līdz pilsoņu karam, un Latviju līdz starptautiskai izolācijai, bet ar saviem 7% neko citu, kā piežmiegt asti, un visur atbalstīt V viņi tāpat nevarēs.

    +12
    -11
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Aija Neļķe 22.10.2010. 12.35

    @otra puse
    Diskutēt, turot svētus “tikai” pamatprincipus ir garīgi vesela un stabila indivīda loģiska darbība.
    —–
    Un arī šis ir pretrunā, lai nonāktu pie kompromisa! SC arī turās tikai pie pamatprincipiem. Viņu ideoloģija ir: Latvija netika okupēta => visi imigranti ir pilntiesīgi Latvijas pilsoņi => imigrantiem ir pilnīgas tiesības visos līmeņos izmantot savu valodu. Pēc Tava tad sanāk, ka tā ir loģiska un stabila darbība. Bet vai ir?
    Kāpēc Vienotība un ZZS ir tuvāki VL/TB/LNNK? Tādēļ, ka viņiem ir kopēji pamatprincipi (t.i. “latviska Latvija”), bet SC pamatprincipi ir pilnīgi citi!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.42

    Kalvis Apsītis – Tas citāts bija patiešām labs!

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > Aija Neļķe 22.10.2010. 11.54

    Nasing spešal! – lūdzu neraut manus vārdus ārā no konteksta. Kaušanās tika minēta kā metafora, tam nav nekāda sakara ar Urbanoviča vienvirziena “biškekismu”. Es runāju par diskusiju, bet tu uzreiz par konfrontāciju. Diskutēt, turot svētus “tikai” pamatprincipus ir garīgi vesela un stabila indivīda loģiska darbība. Un to pierādīja Dombrovskis, piedāvājot SC nākt koalīcijā, JA viņi atzīst Latvijas valstiskumam svarīgus principus. Džeki atteicās atzīt, tātad diksusija loģiski beidzās.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    aivarstraidass > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.09

    Labs sākums! Starp citu, tauta vēl nav teikusi galavārdu par izglītības referendumu – http://bit.ly/ahI8kI . Izskatās, ka parakstīties var līdz nākamgada 30.janvārim – vajadzīgi 10 tūkstoši parakstu (tiesa, notāram par parakstīšanos jāmaksā 2 lati).

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Aija Neļķe 22.10.2010. 09.08

    @otra puse
    Kā Tu domā, vai gudrs cilvēks mēģinās ieslīgt dziļā diskusijā ar “nozombētu” (šeit: Padomju režīma smadzeņu skalošanas neizturējušu) cilvēku? Vai gudrs cilvēks mēģinās pārliecināt reļiģiski fanātisku cilvēku, ka Dieva nav? Nu, ne taču! Gudrs cilvēks vai nu ignorēs vai arī viltīgi “apmānīs” cilvēku tā, ka viņam liekas, ka viss ir ok, bet patiesībā viss notiek pēc gudra cilvēka prāta! Tāda vienkārša konfrontācija starp “komunistiem” un “nacionālistiem” tikai liecina, ka neviena no pusēm nav spējīga rīkoties gudri!

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    ::Vai cis :: > Aija Neļķe 22.10.2010. 08.39

    otra puse: atbildēt, pasludinot nepilnu pusi Latvijas iedzīvotāju par neliešiem tikai tāpēc, ka viņu uzskati ir pretēji mūsu uzskatiem, ir absolūti neproduktīva pieeja, kas var radīt un pavisam noteikti radīs šobrīd galīgi lieku etnisko spriedzi, pēc kuras tik karsti ilgojas Urbanovičs.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > Aija Neļķe 22.10.2010. 10.07

    andrejsg, Dzeris … Ko Tu gribi? Lai visi tie, kuri te dzimuši no iebraukušajiem vecākiem, jūtas par kaut ko vainīgi?
    —————————————————————–

    Kungi, tad, kad Jūs abi beigsiet jebkuru iniciatīvu uzreiz ABSOLUTIZĒT un attiecināt UZ VISU nelatviešu kopumu, kā arī tad, kad Jūs beigsiet visus Latvijai nelojālos imigrantus (un uzsveru – nepilsoņus) kļūdaini saukt par “etniskajiem krieviem” – tad problēma Jūsu galvā kļūs STIPRI vieglāka. Vēl vieglāka tā kļūs tad, kad Jūs beigsiet atgremot Kremļa&Co Jums iezombēto uzskatu, ka vēsturisko patiesību atzīšanas mērķis ir LIKT “etniskajiem krieviem” justies par kaut ko vainīgiem (ak dies, kā līdz tādam marazmam var aizdomāties … )
    Un pavisam viegli Jums paliks, kad pirms sava kārtējā atbļāviena Jūs atcerēsieties, ka pat vislielākie Jūsu nīstie “radikāļi” no VL runā tikai par BRĪVPRĀTĪGU repatriāciju un tās veicināšanu.
    Vieglu GARU ! :))

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Aija Neļķe 22.10.2010. 09.42

    Vai vārdus, ko raksta pēdiņās ir uztverams tiešā nozīmē? ;) … bet, jā, abām sabiedrības grupām būtu jāuzdod sev jautājums “Kas es esmu?”, jo pašlaik rīcība neliecina par jebkādiem konsistentiem ideoloģiskajiem principiem.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > Aija Neļķe 22.10.2010. 08.33

    “es nevainoju visus krievus, bet tālaika režīmu”

    Bet ko darīt, ja absolūtais vairākums krievu (skat. elektorātu, kas balsoja par SC) vēljoprojām ar nostalģiju atceras to pašu režīmu, kas Latvijai ir nodarījis tik daudz slikta? Ko darīt, ja ir līdz bezjēgai skaidrots, ir brīvi pieejama informācija par vēsturiskajiem apstākļiem, bet cilvēki tik un tā Latvijas neatkarību uzskata par kļūdu?

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > Aija Neļķe 22.10.2010. 08.54

    inesegolubeva – tā ir politiska, nevis etniska spriedze. Ja cilvēks fano par PSRS metodēm, tad tautībai ir pakārtota nozīme.

    “pasludinot nepilnu pusi Latvijas iedzīvotāju par neliešiem tikai tāpēc, ka viņu uzskati ir pretēji mūsu uzskatiem, ir absolūti neproduktīva pieeja,”

    Pirmkārt jūs pati esat uzģenerējusi vārdu “nelieši”. Otrkārt šis “tikai” ir fundamentāls. Latvijā nekad nebūs miera ja šī nepilnā puse dzīvos pārliecībā, ka LV neatkarība ir kļūda. Tikai mīļā miera pēc izlikties, ka šis apstāklis netraucē arī nav pareizi.

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

    mary75 > Aija Neļķe 22.10.2010. 07.51

    Art – manā ģimenē arī represēja tēvu, bet tāpēc es nevainoju visus krievus, bet tālaika režīmu, saprotams, izņremot konkrētos pavēļu devējus un izpuildītāju
    Un, kad viņš atgriezās, viņš stāstīja, ka izdzīvojis tikai pateicoties vietējo krievu palīdzībai.
    Arī pie lielā iebraucēju skaita vainīgs režīms, un, galvenokārt, tā laika Latvijas valdība, kas veicināja imigrāciju.
    Kāpēc Lietuvā iebraucēju tikpat, kā nebija?
    Cilvēki, kas te brauca, meklēja labaku dzīvi, līdzīgi, kā latvieši, kas tagad brauc un Īriju, dzīvoja pēc to laiku likumiem, kur te viņu vaina?
    Vajadzētu vienreiz saprast, ka režīma noziegumos tautu vainot nevar, naids un atriebība ir neproduktīvas lietas, un rimties saukt visus par okupantiem un runāt par repatriācijām, katrs, kam galvā ir nedaudz vairāk krokas, kā VL āmuriem, sen saprot, ka nekādas repatriācijas notikt nevar, un tā ir tikai krievu kacināšana un nacionalās spriedzes uzturēšana, lai daža laba partija būtu uzmanības centrā, jo neko citu tā neprot.

    +8
    -4
    Atbildēt

    0

    oskaar > Aija Neļķe 22.10.2010. 04.32

    Tie, kuri izsvieda no dzīvokļa Tavu vecvecmāti, bija kolonisti.
    Manus vecvecākus arī izsvieda no dzīvokļa un aizsūtīja uz Sibīriju. Atgriezās saistībā ar Hruščova pavasari. Pēc dažiem gadiem piedzimu es.
    Nu- un Tu visā Latvijas pilsoņu un nepilsoņu plašajā saimē vari identificēt tos ķēmus, kuri izsvieda no dzīvokļa Tavu vecvecmāti??? Vai Tev nešķiet, ka tie konkrētie ķēmi jau guļ zem zemes?
    Ko Tu gribi? Lai visi tie, kuri te dzimuši no iebraukušajiem vecākiem, jūtas par kaut ko vainīgi? Ko Tev tas dos?
    Ja gribi, lai viņi brauc prom- tad padomā: uz kurieni lai viņi brauc? Mājas ta viņiem ir šeit!
    Ja gribi, lai viņi mums par kaut ko atvainojas- par ko? Par to, ka PSRS mērogā viņu vecākiem Latvija tika uzsmērēta kā medusmaize, uz kuru visi labprāt traucās?
    Vai saproti, ka “Viņi”- tie būtībā esam tie paši “Mēs”. Tikai jāprot paskatīties uz visu no dažādiem skatupunktiem.

    +9
    -4
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > Aija Neļķe 22.10.2010. 00.59

    Bet Džeri ! Tie kas NAV Latvijas pilsoņi , piem. šeit “pa kluso” palikušie Krievijas armijas pensionāri un viņiem līdzīgie šalašņas – tie taču IR kolonisti ? Nu, piemērām, tie, kas izsvieda no dzīvokļa manu vecvecmāti tā, ka viņa vien spēja izlūgties atdot ģimenes albūmu. Tie taču IR kolonisti, vai ne ? To taču tu nenoliegsi ?

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    buchamona > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.25

    Buus jau labi – Dzeri :))

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

    Sanšains > Aija Neļķe 21.10.2010. 20.47

    Jauki. Pilnībā atbalstu NA rīcību.

    +11
    -4
    Atbildēt

    0

    buchamona > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.42

    Dzeri – mees dziivojam ES un mums ar to ir jaarekinas, taa kaa diemzheel, jeb par laimi – kaa nu kursh to uztver :)) nevaram dariit to pashu ar migrantiem, ko SC elektoraata senchi izdariija ar mums – latvieshiem.

    Kaapeec tu Urbi nenjem par pilnu? Vinjsh katru otro dienu tagad draud ar Bishkeku. To vairs nevar saliidzinaat ar legjionaaru dziesmaam. Bishkeka ir tagadnee

    +11
    0
    Atbildēt

    0

    aivarstraidass > Aija Neļķe 21.10.2010. 21.37

    Atceries, Dzeri, pazīstamo priekšvēlēšanu lozungu “Viss būs labi” :)) Nupat veidojas koalīcija no trim visnormālākajām partijām – jācer, ka arī mēs pārējie būsim ar to mierā.

    Ne jau visi būs simtprocentīgi laimīgi; vienam nepatīk VL/TB, kādam citam atkal ZZS/Lembergs vai, teiksim, Pabriks/Štokenbergs. Bet kā jau Šekspīra “Vētrā” teikts – “Misery acquaints a man with strange bedfellows.” (Bēdas iepazīstina cilvēku ar dīvainiem gultasbiedriem.) Tur taču arī kopā patvērās Trinkulo no “drošās jaunās pasaules” un vietējais briesmonītis Kalibāns. Kādēļ lai mūsu Saeimas deputāti būtu sliktāki?

    +14
    -1
    Atbildēt

    0

dro 21.10.2010. 19.56

Bet vai VL okupācijas faktu atzīst?:)))

+11
-5
Atbildēt

5

    Dace Smildziņa > dro 21.10.2010. 20.41

    Šis bija lieliski, lno! :-)

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    Pauls Puķītis > dro 21.10.2010. 20.19

    Labs! :)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Sanšains > dro 21.10.2010. 20.46

    Tas, ka “lno” ir tendence uz sarkasmu un asprātību bārstīšanu, ir manāms jau sen.:)

    Tomēr ceru, ka gan “lno”, gan Burves k-dze, gan citi negrasās trivializēt šīs problēmas nozīmi un jēgu.
    Hm, un ceru, ka te, “Irā”, nav daudz tādu, kuri… varbūt pat neapjēdz šīs problēmas – Dombrovska jautājuma S-Centram – būtību.:)

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > dro 22.10.2010. 01.03

    Haris … varbūt pat neapjēdz šīs problēmas – Dombrovska jautājuma S-Centram – būtību.:)
    ————————————————————–
    Jāpiekrīt . SC uz “Dombrovska jautājumu” reaģēja apmēram tāpat kā velns uz krustu. Nuja … ko lai dara, ja āža kāja aug aš no ausīm, tādu nepaslēpsi … :)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > dro 21.10.2010. 20.45

    Anda Burve-Rozīte. Tādu komplimentu saņemt no manas favorītes!!! Atnāks sieva no kursiem un atzīmēsim visu nakti!:)))

    +5
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu