Prasa skaidrojumu par Ziediņa iekārtošanu “Rīgas ūdenī” • IR.lv

Prasa skaidrojumu par Ziediņa iekārtošanu “Rīgas ūdenī”

30
Raitis Plauks, F64
Indra Sprance

Pēc mediju izrādītās intereses sarosās arī Rīgas mērs

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) lūgs paskaidrojumu pašvaldības uzņēmuma “Rīgas ūdens” (RŪ) valdei par to, kādēļ uzņēmuma Administratīvās daļas vadītāja vietnieka amatā apstiprināts savulaik par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu sodītais bijušais Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas vadītājs Ziedonis Ziediņš. Par to Ir.lv informēja mēra preses sekretāre Anna Kononova, norādot, ka Ušakovs “ir pateicīgs medijiem par signālu.”

Kā otrdien vakarā informēja Latvijas Televīzijas raidījums “Panorāma”, Ziediņš amatā apstiprināts ša gada aprīlī. Viņa kandidatūra par piemērotāko atzīta, jo Ziediņa CV atradies uzņēmuma datu bāzē. Parādoties jaunai vakancei, uzņēmuma darbinieki vispirms izvērtējuši datu bāzē pieejamo informāciju un Ziediņa kandidatūra atzīta par piemērotāko, to LTV sacījusi RŪ Personāla daļas vadītāja Edīte Helmane.

RŪ valdi veido arī ar Rīgas domes koalīciju – “Saskaņas centru” un LPP/LC savulaik tieši vai pastarpināti saistīti cilvēki.

Komentāri (30)

ievuliitis 29.09.2010. 18.46

Varbūt visa vaina ir informācijā, kas tiek ievadīta datu bāzē? Ja nu nevienam nav ienācis pratā ielikt tur tādu sadaļu “sodi, sodamības, konstatēti pārkāpumi, tiesas lēmumi”. Mēs jau zinām, ka programmētāji ieliek tikai tādas fīchas, kādas pasūtītājs ir paredzējis.:)

+9
-1
Atbildēt

2

    ievuliitis > ievuliitis 29.09.2010. 23.08

    Jā, ļoti atgādina. Laikam tipiska prakse.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    piziks > ievuliitis 29.09.2010. 18.53

    Betij, vakar vienā no TV ziņu raidījumiem aizkustinoši blonds tantuks no RŪ biroja “naivi” stāstija: mums tur mapītēs jau ilgāku laiku ZZ kunga cē-vē stāvēja… Ja atceries Tu un citi IR lasītāji, tad savulaik kādā Domburšovā tika runāts par līdzīgu cē-vē “stāvēšanu” mapītē… uz galda… Ja nemaldos un atminos pareizi, ta cē-vē bija saistīts ar bērnu slimnīcas lietu…

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

raimonds_bossltd 29.09.2010. 17.54

Salīdzinot ar Burovu, Ziediņš ir Māte Terēza

+8
-1
Atbildēt

1

    viesturs > raimonds_bossltd 29.09.2010. 21.22

    a nu ka par biedru burovu sīkāk lūdzu! viņš ir viens no maniem mīļākajiem personāžiem RD.īpašu komentāru lūdzu par viņa izcilo muguras ieliekšanu sasveicinoties ar bijušo maskavas šefu un bez 5 minūtēm cietumnieku lužkovu.tādu mugurkaula izliekumu es pat cirkā neesmu redzējis…

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

Dzintra Zemîte 29.09.2010. 19.35

It kā jau skaisti: “prasa skaidrojumus”! Tomēr priekšvēlēšanu nedēļa un nez kāpēc liekas, ka Putina skola…
Gara acīm iedomājos kā PBK filmē kā Nils savā kabinetā bargā balsī pieprasa skaidrojumus no kāda RŪ vadoša darbinieka, un pensionāre pie TV ekrāna notrauc laimes asaru. “Un visa Rīga balso par!”

+7
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu