Igo apmaksājis Rozentāles reklāmu radio • IR.lv

Igo apmaksājis Rozentāles reklāmu radio

25
Igo Fomins. Autors: Rūta Kalmuka, F64

PLL pārstāvi slavinoši bukleti neatļauti izvietoti viņas vadītajā Infektoloģijas centrā

Mūziķis Rodrigo Fomins apmaksājis paša ierunātu un Latvijas Radio ēterā pārraidītu reklāmu, kurā aicina Saeimas vēlēšanās balsot par apvienības "Par labu Latviju" (PLL) pārstāvi – bijušo veselības ministri no Tautas partijas, Latvijas Infektoloģijas centra (LIC) direktori Baibu Rozentāli, vēsta aģentūra BNS.

Aģitācija par Rozentāli manāma arī citur – viņas vadītajā LIC gaiteņos uz galdiņiem un ārstu pieņemšanas kabinetos izvietoti bukleti ar Rozentāli uz vāka, kuros slavētas viņas iniciatīvas, doti daudzi solījumi veselības aprūpes jomā. Likums par priekšvēlēšanu aģitāciju pirms Saeimas vēlēšanām noteic, ka valsts un pašvaldību iestādēs aizliegts publiski pieejamās vietās izvietot un izplatīt priekšvēlēšanu aģitācijas materiālus.

Radio reklāmā Igo slavē Rozentāli kā lielisku speciālisti un cilvēku, kam rūp cilvēku labklājība. Reklāmas beigās izskan paziņojums, ka to apmaksājusi privātpersona Rodrigo Fomins.

Politisko organizāciju (partiju) finansēšanas likumā definētas tā saucamās trešās personas. Tās ir ar partijām nesaistītas fiziskas vai juridiskas personas, kuras savā vārdā veic priekšvēlēšanu aģitāciju. Tām priekšvēlēšanu aģitācijas periodā ir noteikts izdevumu apmēra ierobežojums reklāmas izvietošanai, pasta izdevumiem, labdarības pasākumu finansēšanai, sponsorēšanai – 2700 latu.

Par Igo izdevumiem reklāmas veidošanai informācija Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam jāsniedz raidorganizācijai.

Komentāri (25)

austrisv 16.09.2010. 14.40

Par to, ka Igo gatavs reklamēt šo Bārbiju, kura ietinusies kažokādās un samaukusies spīduļus visās iespējamās vietās, man tiešām kauns! Šī kundze, kura izgāzās ar to autotransporta izmantošanu slepus, tāpat ar to lielo Stradiņu slimnīcas projektu no veselībai atvēlētiem līdzekļiem, ir vienkārši kauna traips , ne iespējamā ministre.
Vai Igo tā pateicas par savu veselības atgūšanu? ja tā, tad vai tad te Rozentāles nopelns? Vai tiešām Igo neredz, kas ir kas! Skumji! Biju labākās domās par viņu!

+27
-1
Atbildēt

3

    Elīna Barkovska > austrisv 16.09.2010. 21.48

    Baštika vīrus aizķēris??? Es kādu saucu par prostitūtu, jeb izlasījāt starp vārdiem??:)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > austrisv 16.09.2010. 19.53

    Nu jau, nu. Poļišchukas un vēl dažu dēļ visus māksliniekus par prostutūtām saukt, būtu pārsteidzīgi.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Elīna Barkovska > austrisv 16.09.2010. 18.38

    Poļiščuka tak nodemonstrēja māksliniekiem kā tās lietas kārtojas:)

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

andrisskrastins 16.09.2010. 12.56

Igo, es saprotu varbūt tavu personīgo pateicību, bet Dieva dēļ, turies tālāk no politikas. Man pat pēc šī visa vēl ir respekts pret tevi, bet tas var drīz zust. Protams, tas nenozīmē ka tavu mākslu necienīšu, bet neko vairāk. Un tas būtu skumji.

+28
-4
Atbildēt

2

    marii77 > andrisskrastins 16.09.2010. 20.26

    Igo nav kļuvis nepareizs, varbūt kāds vienotības lobētājs vismaz pieļauj tādu domu, ka “keksīša”partija nav objekts par ko sapņot miegā un ejot uz darbu.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Marija > andrisskrastins 16.09.2010. 14.47

    pecisk, nav Igo nekāds baltais pūkainais! Vēl 90to gados puisis tika pie kredīta, kurus sadeva savējiem un kurus neviens netaisījās atmaksāt. Igo nebija vienīgais, skaļākā lieta laikam bija RBS(?) televīzija par daudz lielākām summām. Es nebrīnītos, ja tas viss notika ar tā laika vadošo politiķu ziņu.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

Elita Ļabe 16.09.2010. 13.46

PLL (precīzāk Šķēlem) ir talants samaitāt un sabojāt šķietami labus un normālus cilvēkus. Nu jau arī Igo. Žēl.

+25
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu