Novāc ''Atbildības'' neatļauti izvietotās aģitācijas lelles • IR.lv

Novāc ''Atbildības'' neatļauti izvietotās aģitācijas lelles

11
Ieva Čīka, LETA

Rīgas Pašvaldības policija sākusi administratīvo lietvedību; naudassods vēl nav piespriests

Priekšvēlēšanu kampaņas nolūkos politisko organizāciju apvienība “Atbildība” Vecrīgā ceturtdien izvietojusi sešas cilvēka lieluma lelles, kas bija ģērbtas kā bezpajumtnieki. Rīgas dome bija atļāvusi rīkot aģitācijas pasākumu, taču atļauja izvietot lelles neesot sniegta, tāpēc pašvaldības policija tās novākusi, vēsta aģentūra LETA.

Par notikušo ierosināta administratīvā lietvedība. Nav zināms, vai par pārkāpumu tiks piespriests arī naudassods.

"Atbildības" līderis Jānis Dinevičs (LSDSP) atzinis, ka lelles nelikumīgi izvietotas apzināti. Apvienība meklējusi “alternatīvu formu, kā uzrunāt vēlētājus.” Sēdošās figūras rokās turēja plakātus ar saukli “Es tikai vēlos dzīvot. Tā ir tava atbildība!”

Komentāri (11)

kkristaps 03.09.2010. 16.00

Bet kāda atšķirība starp šīm lellēm un Šlesera noģīmi (gribētos teikt “purnu”, bet nebūs politkorekti) Stacijas laukumā????

+7
0
Atbildēt

1

    Bebris > kkristaps 03.09.2010. 16.24

    Arī man radās tāds jautājums.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

mxblack 03.09.2010. 15.26

Ja Sociāldemokrāti Latvijā darbotos, nevis tikai skaitītos, tad viņiem būtu visvairāk balsu, tas ir noteikti. Tā taču ir vienkāršo cilvēku un reālā darba, materiālo vērtību ražotāju partija. Kas tad valstī ir vairākumā, vienkāršā tauta, vai ierēdņi un politiķi-aristokrāti? Pie kam pēdējie ir ļoti sadrumstaloti savā atbildībā un uzskatos. Bet kamēr šo partiju vadīs šie uzpirktie bremzes, viņi nevar cerēt uz jebkādu reālu atbalstu vienkāršajā tautā. Būtībā tā ir tukša vieta, caurums politikā, kuru kādam reāli vajadzētu aizpildīt. Protams, vispirms ir jāiemanto tautas uzticība ar reāliem darbiem. Solītāju mums netrūkst.

+5
0
Atbildēt

1

    martins_kibilds > mxblack 03.09.2010. 16.05

    Jā, ar sociāldemokrātiju ir pilnīgā p. Ja mums būtu normāli Zviedrijas tipa sociķi, tad visdrīzāk par viņiem balsotu. To, kādi šie ir sociāldemokrāti varēja redzēt Bojāra dēla valdīšanas laikā Rīgā. Ceru, ka arī abus ašus sagaidīs tāds pats politiskais liktenis.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

mxblack 03.09.2010. 19.20

Un vai tā ir sakritība, ka tieši tas pats notiek arī ar Centrālo Arodbiedrību. Es domāju, ka viņi no tā labi dzīvo, ka viņiem tiek maksāts tieši par to, lai turētu šīs organizācijas “zem ūdens” un neļautu tām uzpeldēt. Ne velti A.Lejiņš ir spiest balotēties no “Vienotības”, jo labi saprot, ka sociķi Saeimā netiks. Žēl, ka viņš ir jau stipri gados, varbūt citādi tieši no deputāta pozīcijām viņš varētu to visu izvilkt virspusē un iedarbināt. Tas palīdzētu valdībām nepieņemt daudzus muļķīgus un haotiskus lēmumus, kā arī neļautu Saeimai atbalstīt mafiju un korupciju. Bez sakārtotas Sociāldemokrātu Partijas nav iespējams iekārtot valstī visiem iedzīvotāju slāņiem pieņemamu dzīvi. Vienmēr mēs būsim spiesti maksāt nodokļus arī par bagātajiem, kā tas ir šodien. Bet tā pirmsvēlēsanu grabēšana no viņu puses nav nopietni ņemama. Ticēt var tikai reāliem darbiem.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu