1.septembris Rīgā aizvadīts mierīgi • IR.lv

1.septembris Rīgā aizvadīts mierīgi

35
Lauris Vīksne, F64

Policija: rezultātu devis lielais policistu skaits ielās

1.septembris Rīgā aizvadīts salīdzinoši mierīgi, nopietnu pārkāpumu nav bijis, atsaucoties uz Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieka Jura Lūkasa teikto LNT, ziņo BNS.

Pašvaldības policijā stāsta, ka ka pārkāpumu skaits bijis salīdzinoši neliels un, visticamāk, rezultātu devis lielais policistu skaits pilsētas ielās.

Populārākais pārkāpums nepilngadīgo vidū – smēķēšana. Saistībā ar šo pārkāpumu sastādīti 18 protokoli. Trīs protokoli nepilngadīgajiem sastādīti saistībā ar alkohola lietošanu sabiedriskā vietā, savukārt viens Zinību dienas atzīmētājs sabiedriskā vietā atradies cilvēka cieņu aizskarošā alkohola reibumā, turklāt, pretojies policistiem. Ar atvērtām alkohola pudelēm visā pilsētā aizturēti seši nepilngadīgie.

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem un skaidrojošo darbu iepriekš, trešdien pieķerts arī kādas tirdzniecības vietas pārdevējs, kurš tirgojis alkoholu nepilngadīgajiem. Jau 31.augustā pieķerti divi šādi tirgotāji.

Komentāri (35)

ilmisimo 02.09.2010. 19.42

1.septembris Rīgā aizvadīts mierīgi

Weather underground neieradās RAF nuokavēja ļoteni.

UN IRA ievēruo Lielās piektdienas vienuošanuos.

0
0
Atbildēt

0

guntis_anita 02.09.2010. 11.24

Vismaz manā daudzstāvenē zem manis dzīvojošais desmitklasnieks nakts pirmajā pusē ar kompāniju tusējās uz nebēdu, pēc balsu skaļuma spriežot, alkohola tur netrūka. Kur vecāki? Strādāja, pie kam tēvs dežūrēja policijā un droši vien šorīt braši noziņoja priekšniecībai, ka 1. septembris noritējis mierīgi, tā teikt, tīņi vairs nedzer.

+1
-1
Atbildēt

1

    aigars_egle > guntis_anita 02.09.2010. 14.39

    Man jau shkjiet, ka tomer tas ir normaali. Ja man kaadreiz buus beerni, lai jau izpriecaajas. Kad izaugs, vismaz vairs negribeesies. Citaadi buus taa kaa parasti ir ar aizliegtajiem augljiem.

    0
    0
    Atbildēt

    0

gogolz 02.09.2010. 10.11

1-ā septembra aspekts Latvijas mūsdienu vēsturē, manuprāt, ir stipri pārspīlēts.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu