Kūrortsezonas beigas • IR.lv

Kūrortsezonas beigas

25
Andrejs Terentjevs, f64

Jūrmalā aizvadītā kūrortsezona tiks noslēgta ar krāšņu pasākumu 4.septembrī, ziņo aģentūra LETA.

Kūrorta sezonas noslēguma muzikāli izklaidējošā daļa sāksies plkst.14 ar pūtēju orķestru svētku gājienu no Dzintaru koncertzāles pa Turaidas un Jomas ielu līdz Majoru stāvlaukumam, kur turpināsies svētku koncerts.

Koncertā no plkst.15 līdz plkst.17 būs Latvijas pūtēju orķestru defilē priekšnesumi, kā arī skanēs populāra estrādes un klasiskā mūzika Latvijas Universitātes pūtēju orķestra un solistu Žorža Siksnas, Ilonas Bageles, Naura Indzera, Ditas Lūriņas un Ingus Pētersona izpildījumā.

No plkst.17.20 līdz plkst.18 turpināsies svētku noskaņas Jomas ielā ar pūtēju orķestra "Jūrmala", jauniešu pūtēju orķestra "Auseklītis", Rīgas Tehniskās universitātes studentu pūtēju orķestra "SPO", Jelgavas 4.vidusskolas pūtēju orķestra "Rota", Jelgavas rajona pūtēju orķestra "Zelmeri" un pūtēju orķestru "Dobele" un "Ciemupe" priekšnesumiem.

Līdztekus deviņu putēju orķestru daudzveidīgajiem priekšnesumiem skatītājus gaida arī pārsteigums – neparasta skatuve, uz kuras notiks daļa koncertu.

Savukārt Dzintaru koncertzāles 113.sezonas noslēguma koncerts sāksies plkst.19 Dzintaru koncertzāles Lielajā zālē. Uz koncertu ielūdz Raimonds Pauls, Liepājas simfoniskais orķestris un starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" laureāti. Koncertā piedalīsies Raimonds Pauls, Liepājas simfoniskais orķestris, diriģents Atvars Lakstīgala, Lietuvas operas soliste Asmika Grigorjana, Lietuvas rokgrupas solists Jeronims Miļuss, solists Andris Ērglis, saksofonists Oskars Petrauskis un konkursa "Jaunais vilnis" dalībnieki – Intars Busulis, grupa "Lady’s Sweet", Uku Sūviste un citi. Programmā skanēs populārākās ārijas no Vēbera un Bernšteina mūzikliem.

Jūrmalas vasaras kūrortsezonas noslēguma koncertu ar Jūrmalas pilsētas domes atbalstu rīko Jūrmalas Kultūras centrs un Dzintaru koncertzāle.

Komentāri (25)

keikoo 31.08.2010. 07.01

“Come to Latvia – we have many nice bitches”
“Apmeklē Latviju – mums ir daudz skaistu pludmaļu” (tulk. piez.)

+2
0
Atbildēt

1

    ilmisimo > keikoo 01.09.2010. 20.10

    …and too many bloody bastards?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

keikoo 01.09.2010. 21.40

Tencinu. Vienmēr patīkami komunicēt ar cilvēkiem apveltītiem ar humora izjūtu… ;D

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu