Dombrovskis izvairās vērtēt Gerharda atbildību • IR.lv

Dombrovskis izvairās vērtēt Gerharda atbildību

57
Gatis Gierts, F64

Gerhardam dots uzdevums dabūt atpakaļ "airBaltic" zīmolus, norāda premjers

Premjers Valdis Dombrovskis (JL) izvairīgi vērtē satiksmes ministra Kaspara Gerharda (TB/LNNK) darbu un ministra atbildību par atklātībā nākušo darījumu ar Latvijas aviokompānijas "airBaltic" zīmola pārdošanu, Dombrovska LNT “900 sekundēs” teikto citē BNS.

Dombrovskis atgādināja, ka Gerhardam ir uzdots konkrēts uzdevums atgriezt aviokompānijas īpašumā "airBaltic" zīmolus. "Ministram ir doti konkrēti uzdevumi un viņa darbību varēs vērtēt, kad būs izpildīti uzdevumi. Es domāju, ka viņš šos uzdevumus spēs izpildīt un viņš nopietni pie tiem strādā," teica Dombrovskis, izvairoties no skaidras atbildes par satiksmes ministra darba vērtējumu.

Kā atgādina BNS, "airBaltic" vadītājs Bertolts Fliks otrdien paziņoja, ka Gerhards ir bijis informēts par aviokompānijas zīmola pārdošanu Flikam piederošajam uzņēmumam "Baltijas aviācijas sistēmām". Satiksmes ministrs iepriekš noliedza, ka būtu zinājis par darījumu.

Komentāri (57)

mary75 11.08.2010. 09.03

Tā ir normāla parādība muļķuzemē – ministrs var izdarīt valstij kaitīgas darbības, melot, locīties, nemaz nerunājot par to, kas vispār notiek SM, zaudēt vairuma iedzīvotāju uzticību, bet, palikt savā amatā.
Nešaubos, ka Dombrovskis tiktu no viņa vaļā, bet, tas apdraudēs valdības stabilitāti, jo Gerhards ir pakalpioņš daudziem, arī Šleserim, un viņš daudziem vajadzīgs šinī amatā.
Jāvaino nevis Dombrovskis, bet TB, normālā valstī jebkura normālla partija pēc tāda skandāla pati tādu ministru būtu atsaukusi.
Bet, tikai ne Latvijā, un tikai ne TB.

+26
-5
Atbildēt

0

laila zirina 11.08.2010. 09.11

Baķkas idejas TB/LNNK dzīvo un uzvar.

+20
-3
Atbildēt

6

    mary75 > laila zirina 11.08.2010. 10.57

    Starp citu – RD arī TB sadarbojusies gan ar SC, gan ar PCTVL, gan pat ar vēl radikalākām krievu partijām.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > laila zirina 11.08.2010. 09.43

    Labāk bez sabiedrotajiem, nekā ar tādiem sabiedrotajiem.
    Un tā ir mana principiāla nostāja – neliešu pakalpiņi, kas maskējas ar patriotisku retoriku, ir daudz sliktāki par pašiem neliešiem.
    Un, ja TB to Dobeli un Tabūnu nebūtu ielikusi atkal par lokomotīvēm, tad es viņus arī nepiesauktu, tā ka šī te partija pat netaisās mainīties.

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    mary75 > laila zirina 11.08.2010. 10.39

    Manuprāt, mēs te runājam par TB un Gerhardu, nevis par SC?
    Gribi teikt tas, ko dara SC, ir attaisnojums tam, ko dara un darīja TB?
    Man var nepatikt SC politiski mērķi, bet, tas ir pavisam cits jautājums, kāds tam sakars ar šo tēmu?
    SC, vismaz, atklāti tos deklarē un mēģina īstenot, TB deklarē sevi par vislielākiem patriotiem, bet, gatavs pa daļai pārdod visu Latviju, kā kuģniecību utt., pret jūdasiem izjūtu daudz lielāku riebumu, kā pret politiskiem pretiniekiem..

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    mary75 > laila zirina 11.08.2010. 09.16

    Un nekad nemirs.
    TB bija, ir un paliek prostituējoša partija ( nesaku, ka tur nav godīgi cilvēki, bet sarakstos augšgalos atkal Dobeļi un Tabūni), kas pārdod savas balsis par amatiem un naudu.
    Un, neskatoties ne uz ko, daudzi atkal gatavi par viņiem balsot.

    +10
    -6
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > laila zirina 11.08.2010. 10.01

    tam dzeris
    kāpēc tevi neuztrauc SC retorika, kāpēc tevi neuztrauc to kādus svētkus viņi svin un kādus karogus plivina, kāpēc tevi neuztrauc tas, ka viņi RD sadarbojas (un turklāt izskatās, saskan :P viņiem kā cimds ar roku) ar šlesersu.

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    buchamona > laila zirina 11.08.2010. 09.31

    Dzeri. Lai kā Tu to nevari pārdzīvot, bet TB/LNNK/VL ir Vienotības sabiedrotais :) Tu izmantosi jebkuru situāciju, lai piesauktu Tabūnu un Dobeli, bet patiesībā Tavai nepatikai pret šo partiju ir pavisam citas saknes. Ļoti labi atceros mūsu pavisam nesenos strīdus par to, kas ir, jeb, kas nav SC un viņu elektorāts :)

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

Una Grinberga 11.08.2010. 08.53

Pareizi ir. Par ko tad Gerhards saņem algu? Par s..u taisīšanu? Visi tik prasa atbildību no Dombrovska, bet viņš jau nav ercenģelis Gabriels, kas stāv klāt pie visām šmucēm. Lai tikai pareizi nomenedžē komunikāciju ar medijiem, lai beigās nesanāk, ka vainīgs Dombrovskis.

Un vēlēšanas ir laba motivācija Gerhardam, lai viss būtu tip-top līdz oktobra sākumam!

+17
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu