Privatizācijas aģentūras vadību vēlas uzticēt Zalpēterei • IR.lv

Privatizācijas aģentūras vadību vēlas uzticēt Zalpēterei

21
Raitis Plauks, F64
Indra Sprance

ZZS vairs neiebilst pret iepriekš noraidītās kandidātes apstiprināšanu amatā

Ekonomikas ministrija izskatīšanai nākamajā valdības sēdē virza jautājumu par pērn rudenī Privatizācijas aģentūras (PA) padomē apstiprinātās Ivetas Zalpēteres iecelšanu PA valdes priekšsēdētājas amatā, liecina valdības sēdes darba kārtība.

Iepriekš jautājums par Zalpēteres iespējamo apstiprināšanu šajā amatā raisīja saspīlējumu starp “Jauno laiku” un Zaļo un Zemnieku savienību (ZZS). Lai arī ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) bija iecerējis Zalpēteri apstiprināt PA vadītājas amatā jau jūnija pirmajā pusē, pēc pozitīvā uzticības balsojuma Kamparam šis jautājums “iestrēga”.

Saeimas ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis iepriekš Ir.lv atzina, ka ZZS ir iebildumi pret veidu, kādā iecerēts apstiprināt Zalpēteri. “Mums radies priekštats, ka viņiem tur par katru cenu vajag savu cilvēku,“ pauda Brigmanis.

Tagad politiķis Ir.lv sacīja, ka ZZS neiebildīs pret Zalpēteres apstiprināšanu. “Ja jau virza, tad mēs atbalstām. Nav laiks plēsties,“ sacīja Brigmanis.

Līdzšinējam PA valdes priekšsēdētājam Arturam Grantam pilnvaru termiņš beidzās šogad maijā, taču jauns PA vadītājs joprojām nav apstiprināts.

Komentāri (21)

Una Grinberga 06.08.2010. 13.53

Izskatās tiešām, ka Vienotība un ZZS tuvinās. Laikam ZZS padzirdējuši, ka, ja SC uzvarēs, tad varētu apiet ZZS pie koalīcijas veidošanas, ko viņi jau nu noteikti negribētu.

+2
-1
Atbildēt

0

austrisv 07.08.2010. 15.12

Bet kāda morāles seja ir valžu priekšsēžiem Kārlim Miķelsonam, Vigo legzdiņam un Bērnu slimnīcas izšeptētājiem no tēpistu rindām!

0
0
Atbildēt

0

Grāfs 06.08.2010. 20.13

grūti būs atrast kādu, kam zalpētere nebūtu ‘pietuvināta’

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu