Šuplers izpilda derību solījumu Ozoliņam • IR.lv

Šuplers izpilda derību solījumu Ozoliņam

27
Evija Trifanova, LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris jaunās sezonas atklāšanas svētkos jāj baltā zirgā

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers sestdien, kluba jaunās sezonas atklāšanas dienā, izpildīja komandas kapteinim Sandim Ozoliņam zaudēto derību solījumu un devās izjādē ar baltu zirgu pa Rīgas ielām.

Kā vēsta aģentūra BNS, tērpies jātnieka kostīmā, Šuplers izjādi sāka pie Kongresu nama, kur viņu ar ovācijām pavadīja vairāki desmiti hokeja kluba līdzjutēju. Uzrāpies zirga mugurā, viņš veica nelielu loku pa parku un tālāk pa Strēlnieku ielu devās arēnas "Rīga" virzienā, kur norisinājās  "Dinamo" līdzjutēju svētki.

Līdz šim Šupleram ar zirgiem nav bijis darīšanu, tādēļ treneris debijai jātnieka lomā īpaši gatavojās. Viņam ir bijuši vairāki jāšanas treniņi. Izjādi uzmanīja rikšotāja saimniece, kura zirgu turēja pie pavadiņas. Izjādi pieskatīja arī policija, regulējot satiksmi jāšanas maršrutā.

Šuplers ar "Dinamo" kapteini Sandi Ozoliņu bija saderējis par to, vai komanda spēs pārvarēt Gagarina kausa izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pavasarī negaidīti pārspēja par favorītiem uzskatīto Sanktpēterburgas SKA, līdz ar to Šuplers derībās zaudēja.

Līdzjutēju svētkos pie "Arēnas Rīga" sestdien pulcējās vairāki tūkstoši cilvēku, "Dinamo" hokejisti, kluba vadība un Latvijas Hokeja federācijas amatpersonas. Interesenti varēja iegūt sportistu autogrāfus, laimēt balvas konkursos un noklausīties koncertu.

Komentāri (27)

astra_ozo 01.08.2010. 17.57

Šaibu, šaibu!!!

0
0
Atbildēt

0

rozaa11 01.08.2010. 10.00

Paldies :)

0
0
Atbildēt

0

buchamona 01.08.2010. 09.14

Īstu vīru runa un humora izjūta :)

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu