Burkovskis vairs nestrādās Latvijas Radio • IR.lv

Burkovskis vairs nestrādās Latvijas Radio

36
Lauris Vīksne, F64

Kolāts: Burkovskis iesaistījies ļoti dažādos projektos

No septembra Latvijas Radio (LR) raidījumu “Kā labāk dzīvot?” vairs nevadīs žurnālists Haralds Burkovskis, atsaucoties uz LR ģenerāldirektora Dzintra Kolāta teikto, piektdien raksta “Diena”.

Burkovskis līdz šim ir strādājis arī telekompānijā LNT un pēdējā laikā vadījis arī ar kustību “Par labu Latviju” saistītus diskusiju raidījumus. Kā vēsta laikraksts, radio ar Burkovski jaunu līgumu neslēgs, jo viņš savu darbību izvērsis plašumā, iesaistoties ļoti dažādos projektos un, pēc Kolāta teiktā, “tik plaši izplatīts brends vairs neidentificējas ar kaut ko vienu.”

Kolāts nenoliedz, ka viens no iemesliem, kāpēc radio ar Burkovski vairs negrib sadarboties, ir arī viņa iesaistīšanās reklāmās, taču tas neesot bijis vienīgais arguments, jo ekspertiem par to bijuši dažādi viedokļi.

Burkovskis, uz jautājumu, vai nevadīs LR raidījumu, atbildēja, ka neko par to nezinot, jo neviens ar viņu neesot runājis. Kolāts “Dienai” norādījis, ka tā ir taisnība, jo ar Burkovski runājis pēc laikraksta zvana.

Komentāri (36)

mary75 30.07.2010. 08.58

Nezinu, ar ko viņš tā patīk daļai publikas,diezgan maz viņu redzēju, bet, man viņš izskatās tāds samērā glums tipiņš, tas humors tāds sekls un primitīvs, skatītie un klaudsīties viņu nepatīkami.
Bet tas tikai mans viedoklis.

+32
-2
Atbildēt

2

    Aivars Puriņš > mary75 31.07.2010. 12.49

    Normāls komjaunietis.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Janka, Janic > mary75 31.07.2010. 06.29

    izraavaat vaardus no mutes , tieši taa ar gribeeju atziimeet …. tad jau neesmu vieniigais …

    +3
    0
    Atbildēt

    0

Eliks 30.07.2010. 09.24

Sevī iemīlējies narciss. Radio jūtas kā zivs ūdenī, bet savus sarunu biedrus, kuriem uzstāšanās pie mikrofona nav ikdienas nodarbe, ļoti bieži speciāli mulsina ar saviem iestarpinājumiem un negaumīgajiem jociņiem, par kuriem pats arī smejas. Tas pazemo viesus un “izsit” viņus no domas plūduma. Jau labu laiku viņa vadītos raidījumus gan radio, gan vēl jo vairāk – LNT ne klausos, ne skatos. Nepatīk, ka cilvēks tik ļoti apjūsmo pats savu personu. Tomēr gribu atzīmēt, ka savulaik viņš labi ierunāja filmas.

+27
-1
Atbildēt

1

    ilzep16 > Eliks 30.07.2010. 10.04

    Skaistas balss ,labas dikcijas un “ciešama izskata” īpašniekus var katru dienu redzēt Latvijas TV un citu valstu TV kanālos :)

    +3
    0
    Atbildēt

    0

www.vecamate.lv 30.07.2010. 09.08

Varēja jau pa taisno, kā Seržants, mesties listē.Bet gan jau Ēķis iekārtos pie lablatviešu treknā galda,čalis zin ar ko draudzēties.

+22
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu