Putins dzied kopā ar deportētajiem krievu spiegiem • IR.lv

Putins dzied kopā ar deportētajiem krievu spiegiem

14
AFP/LETA

Tikšanās reizē klāt bija arī Anna Čepmena, kas tagad kļuvusi par tabloīdu zvaigzni

Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins atklājis, ka viņš ticies un pat dziedājis patriotiskas padomju dziesmas kopā ar krievu spiegu grupu, kas tika deportēta no ASV lielākajā spiegu apmaiņas operācijā kopš aukstā kara laikiem, ziņo LETA-AFP.

Putins, kurš pats bija VDK aģents Austrumvācijā Padomju Savienības beigu gados, teica, ka grupā bijusi arī Anna Čepmena, kuras šarmantais izskats padarīja viņu par tabloīdu zvaigzni visā pasaulē. Putins nesniedza nekādas detaļas par tikšanos ar Čepmeni un vienīgi teica, ka viņa bijusi klāt tikšanās reizē. Viņš arī neteica kad un kur šī tikšanās notikusi.

"Es tikos ar viņiem. Mēs runājām par dzīvi. Mēs dziedājām. Tas nebija karaoke, bet gan dzīvā mūzika," uzturoties vizītē Ukrainā, žurnālistiem teica Putins. Putins arī lika saprast, ka aģentus atklājis kāds "nodevējs", un viņš zinot atbildīgo personu vārdus. "Tas bija nodevības rezultāts, un nodevēji vienmēr slikti beidz. Viņi kļūst par dzērājiem, narkomāniem un beidz savu dzīvi uz ielas," teica Putins.

Daudzi bijušie VDK spiegi publiski nosodījuši slikto un novecojušo desmit spiegu organizāciju, kas darbojās Krievijas Ārējā izlūkdienesta uzdevumā. Nesakot neko konkrētu par deportēto spiegu darbu, Putins slavēja krievu aģentus un teica, ka "ikvienam no viņiem ir grūta dzīve". "Jums daudzus gadus jāpilda uzdevums dzimtenes interesēs, necerot uz diplomātisko aizsegu un pakļaujot briesmām sevi un jums tuvos cilvēkus," sacīja Putins.

Putins arī norādīja, ka deportētie spiegi netiks atstāti bez darba. "Viņi strādās cienījamās vietās, esmu pārliecināts. Es nešaubos, ka viņus gaida interesanta un gaiša dzīve."

Komentāri (14)

ievuliitis 26.07.2010. 00.43

“nodevēji vienmēr slikti beidz. Viņi kļūst par dzērājiem, narkomāniem un beidz savu dzīvi uz ielas,” teica Putins.” Interesanti, kas viņam tos tekstus raksta? Tiešām pats sagudro? Kur māca runāt tā, ka katram muļķim skaidrs, bet gudrākiem – nenobrīnīties. Pērle pie pērles.

+8
0
Atbildēt

0

buchamona 26.07.2010. 00.53

Štrunts par to, ka Putins dzied ar kolēģiem un ar nostalģiju skumst pēc pagātnes, no kuras tad arī raugās uz tagadni :) Svarīgāk ir tas, ka viņš premjera krēslā nokļuva pēc demokrātiskām vēlēšanām. Patiesībā Putins ir vienas lielas tautas “seja, domāšana un pati būtība” un tas nozīmē, ka pasaulē miers un labs prāts neiestāsies nekad.

+7
-1
Atbildēt

1

    raimonds_bossltd > buchamona 26.07.2010. 14.42

    to rinķī apkārt
    Mazzināmais Putins, kura reitins bija zem 10% tika ievēlēts demokrātiskā ceļā, tāpēc, ka apmierināja lielākās tumsonīgās un asinskārās krievu daļas dzivnieciskās alkas pēc vardarbības un asinsizliešanas(močiķ v sorķire).

    0
    0
    Atbildēt

    0

ilmisimo 25.07.2010. 21.30

pats Puķins jau tāds. Ar kolēģiem jāuzdzied.

+2
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu