Bērna vērīgums palīdz notvert dzīvokļa zagli • IR.lv

Bērna vērīgums palīdz notvert dzīvokļa zagli

24
Lauris Vīksne, F64

Bērns pamanījis, ka kādā dzīvoklī lien vīrietis un ziņojis tēvam

Pateicoties kāda bērna vērīgumam, trešdien policija Rīgā, Tālavas gatvē, tūlīt pēc dzīvokļa apzagšanas aizturēja divus zagļus, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo LETA.

Trešdienas pievakarē bērns pamanījis, ka pa kādas mājas pirmā stāva logu dzīvoklī lien vīrietis. Par saviem novērojumiem viņš pastāstīja tēvam, kurš, pārliecinājies par bērna stāstītā patiesumu, izsauca policiju.

Policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri, un viens zaglis tika aizturēts, lienot ārā no apzagtā dzīvokļa. Pie viņa atrada datorsomu, mobilo tālruni un sieviešu rokassomiņu. Izrādījās, ka zaglis ir 1956.gadā dzimis un mūža lielāko daļu – 34 gadus – pavadījis dažādās ieslodzījuma vietās.

Dzīvokļa zādzībā kā apkārtnes vērotājs piedalījās arī otrs vīrietis, viņš gan mēģināja aizbēgt, bet policija notvēra arī viņu. Arī šis aizturētais – lai gan tikai 1984.gadā dzimis – jau četras reizes paguvis stāties tiesas priekšā par zādzībām no dzīvokļiem.

Abi aizturētie jau atzinuši savu vainu. Policija pateicas vērīgajam bērnam, kurš nebija vienaldzīgs un apzinājās, kā pareizi rīkoties šādās situācijās.

Komentāri (24)

mantins7 22.07.2010. 14.33

Saldējums bērnam un polšs tēvam no neapzgtā dzīvokļa saimniekiem! :)

+7
-1
Atbildēt

1

    ivetao2007 > mantins7 22.07.2010. 18.29

    Cukur – ieteikt polšu tēvam. Uz noziegumu skubini! Vai tad tēviem ar neder saldējums?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

Edmunds Zālīte 22.07.2010. 14.59

tur sanāktu saldējuma “stipendija” siltajam laikam :))

+6
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu