Šlesers: Ulmanis varētu būt prezidenta amata kandidāts • IR.lv

Šlesers: Ulmanis varētu būt prezidenta amata kandidāts

37
Lita Krone, LETA
Indra Sprance

LPP/LC līderis izvairīgs par Ulmani kā kandidātu uz premjera krēslu

Apvienības “Par labu Latviju” (PLL)  vadītājs, eksprezidents Guntis Ulmanis varētu būt PLL prezidenta amata kandidāts, Ir.lv sacīja LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers.

Šlesers uzsvēra, ka jautājums par PLL prezidenta amata kandidātu pašlaik nav dienaskārtībā, tomēr “es pats personīgi, paužot savu personisko viedokli, saku, ka jā, viņš varētu būt.”

Šlesers atzina, ka to, vai Ulmanis varētu tikt nosaukts kā premjera vai, piemēram, prezidenta amata kandidāts PLL izlemšot tuvākajā laikā, kad tiks apstiprināti 11.Saeimas vēlēšanu kandidātu saraksti.

“Man ir liels gandarījums, ka Ulmaņa kungs ir paziņojis, ka viņš ir gatavs iet sarakstā, tas ir nopietns pagrieziens visā mūsu darbībā, es to augsti novērtēju un es domāju, ka Latvija no tā tikai un vienīgi iegūs,” pauda Šlesers.

Ulmanis jau iepriekš uzsvēra, ka jautājums par viņa kā iespējamā PLL prezidenta amata kanidāta nosaukšana “nav darbakārtībā”. Tomēr eksprezidents pauda gatavību uzņemties valdības veidošanu, ja prezidents viņam šādu iespēju dotu.

“Es neesmu šeit nācis un neko neesmu domājis par amatiem, bet, ja būs tāda nepieciešamība, un es jutīšu, ka tas ir mans pienākums to darīt, tad es to darīšu,” iepriekš sacīja Ulmais.

.

Komentāri (37)

Kristaps O. 02.07.2010. 15.42

Trakomāja

+21
0
Atbildēt

0

IneseT 02.07.2010. 15.46

mans uzskats – Ulmanis ies un sēdēs jebkurā krēslā kur viņam liks AŠ2 – tik pat labi kā Valsts prezidents trešo reizi vai visu nelaimju cēlonis un galvenais grēkāzis. par visu sen jau samaksāts, nākas atpelnīt ieguldījumus!

+11
0
Atbildēt

0

andrisskrastins 02.07.2010. 16.10

PLL mētāšanās notiek praktiski neaugošā reitinga dēļ. Pieaug izmisums un vecās smukās shēmas tiek jauktas ārā un cenšās sastiķēt jaunākas.

+10
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu