Zatlers: Latvijai vajag valdību uz četriem gadiem • IR.lv

Zatlers: Latvijai vajag valdību uz četriem gadiem

24
Andrejs Terentjevs, F64

Neviens neatzīst, ka viņa listei varētu klāties plāni 10.Saeimas vēlēšanās, vērtējot partiju aktivitātes, atzīst Zatlers

“Es par pozitīvu rezultātu uzskatītu, ja Latvija iegūtu vienu valdību uz nākamajiem četriem gadiem,” ceturtdien intervijā Latvijas Avīzei uzsver Valsts prezidents Valdis Zatlers, apspriežot šā gada rudenī gaidāmo vēlēšanu rezultātu.

Zatlers atsaucas uz Igaunijas pieredzi, atgādinot, ka mūsu kaimiņvalstī jau vairākus gadus valdību vada Andruss Ansips. “Tamdēļ arī redzam, ka kaimiņiem ir lielāki panākumi, ir pēctecība, bet nav jāsasakaras ar nepārtrauktu krēslu dalīšanu, kāda raksturīga mūsu koalīcijām,” sacīja Zatlers.

Zatlers intervijā norāda, ka “premjera izvēle nemēdz būt skaistumkonkurss” un valdības vadītāja izvēle ir cieši saistīta ar vēlēšanu rezultātu, atgādinot, ka piedalīšanās vēlēšanās ir katra pienākums un kopēja atbildība.

“Gribētos likt saprast gan politiķiem, gan ikvienam pilsonim, ka katrs pats būs tas vērtētājs, dodoties pie vēlēšanu urnām. Ja kādam ir vēlme skriet pa priekšu šim procesam, tad viņš ačgārni jūdz ratus un zirgu. Jo – savu vārdu teiks vēlētājs. Mani dažkārt dara nemierīgu šī situācija, kad visi jau ieplānojuši uzvaru – sev. Neviens neatzīst, ka viņa listei varētu klāties plāni 10.Saeimas vēlēšanās,” intervijā Latvijas Avīzei klāsta Zatlers.

Komentāri (24)

mary75 27.05.2010. 10.02

Visai divdomīgi skan tā teiktā jēga – vienalga, kāda valdība, ka tikai uz 4 gadiem.
Ja vēl uz 4 gadiem ĀŠ, +SC, mums te būs nevis Igaunija, bet Haiti vai Zimbabve, vai,labākajā gadījumā – Paragvaja.

+8
-2
Atbildēt

3

    v-auto > mary75 27.05.2010. 11.31

    Un kas pie mums buus, ja premjers buus Kristovskis vai kaads cits no Vienotiibas pulcina? Padalies, gaishregi.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    amfibolija > mary75 27.05.2010. 11.33

    Ierasts spriestspējas trūkums – pazīmi, atrautu no pārējiem obligātiem priekšnosacījumiem, artikulēt, kā parādības cēloni.
    Zatlera k-gs, biežāk izmantojiet iespēju paklusēt!

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > mary75 27.05.2010. 13.03

    Es Tev pilnīgi piekrītu, jo man arī uzreiz iešāvās prātā, kas notiktu ar Latvijas valsti, ja to vadītu premjers no SC ar tiem vasaļiem no LPP un TP un, kur nu vēl tie parazītuzņēmēji kuri aplīp ap valsts budžetu!

    +4
    0
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 27.05.2010. 13.38

Vēl vajag Saeimu, kas bauda sabiedrības uzticību, tiesu varu, kas ir neuzpērkama un “taisna”, un izlēmīgu prezidentu, kas par valsts interesēm domā vairāk kā par savējām.

+4
0
Atbildēt

0

ievuliitis 27.05.2010. 11.38

Valdi Zatler! Latvijai vēl daudz ko vajag. Un – pirmām kārtām – izlēmīgu un atbildīgu un neatkarīgu Valsts prezidentu.

+5
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu