RD brīdina par sastrēgumiem Rīgas centrā • IR.lv

RD brīdina par sastrēgumiem Rīgas centrā

31
Kaspars Krafts, F64

Čehijas prezidenta Vāclava Klausa vizītes dēļ galvaspilsētā daudzviet ierobežota satiksme, var kavēties arī sabiedriskais transports

Saistībā ar Čehijas prezidenta Vāclava Klausa vizīti Rīgā piektdien daudzviet ir ierobežota satiksme, līdz ar to satiksmes plūsma pilsētā daudzviet ir ļoti lēna un var kavēties sabiedriskais transports, BNS informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Departaments iesaka iedzīvotājiem pēc iespējas izvairīties no braukšanas pilsētas centrālajā daļā, tostarp 11. novembra krastmalā, kā arī pēc iespējas neplānot braucienus pa Akmens tiltu un Vanšu tiltu, jo satiksmes plūsma var būt ļoti lēna un ceļā var būt jāpavada ilgāks laiks nekā ierasts.

Arī pēcpusdienā, dodoties prom no darba, Satiksmes departaments iesaka iedzīvotājiem pēc iespējas neplānot braucienus pa Akmens tiltu un Vanšu tiltu virzienā uz Pārdaugavu, kā arī pēc iespējas apbraukt Kalnciema ielu, Uzvaras bulvāri, Lielirbes ielu un Kārļa Ulmaņa gatvi, jo šajās ielās prognozējami satiksmes sablīvējumi.

Komentāri (31)

a2832728 21.05.2010. 14.54

laikam jau naivi gaidiit liidziigu cilveeku kaa nelaikja zviedrijas Prezidents kursh no/uz maajaam ar tramvaju brauca.

riebj man sireenu skaljaa klaigaasana dienas viduu, kaa arii zesti “malaa, salasnjas!”. lieku reizi uzsver plaisu starp izredzeeto rasi un dzimtcilveekiem.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu