Latvijas izlasei čempionāts beidzies • IR.lv

Latvijas izlasei čempionāts beidzies

12
Romāns Kokšarovs, F64

Latvija zaudē Čehijai ar rezultātu 1:3, neiekļūst ceturtdaļfinālā

Ar rezultātu 1:3 Latvija pirmdienas vakarā piekāpās Čehijas valstsvienībai un līdz ar to Latvijas hokeja izlase nav iekļuvusi ceturtdaļfinālā, noslēdzot pasaules čempionātu, spēles gaitu rezumē LETA.

Pirmajā trešdaļā rezultāts tā arī netika atklāts. Otrajā trešdaļā jau sākotnēji līdz labam metienam nokļuva Lauris Dārziņš, tomēr situācija dramatiski mainījās trešajā minūtē, kad Latvijas izlase ielaida vārtus, spēlējot vairākumā – pretuzbrukumā vārtus guva Tomašs Rolineks. Turpinājumā atkal vārtus guva tieši čehi un atkal mazākumā – arī otros vārtus guva Rolineks. Pēc otrās trešdaļas Latvijas izlase zaudēja ar rezultātu 0:2.

Trešā trešdaļa sākās līdzīgā cīņā, bet tās turpinājumā Latvijas izlase arvien vairāk pārņēma iniciatīvu. 13.minūtē Sergejs Pečura beidzot guva pirmos vārtus Latvijas izlases labā, tomēr jau pēc 46 sekundēm Romāns Červenka atguva divu vārtu pārsvaru Čehijas izlasei, kas nozīmē, ka Latvijai bija nepieciešams gūt vēl trīs vārtus. Atlikušajā laikā tas vairs neizdevās un Latvijas izlase piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:3.

Komentāri (12)

terauds123 18.05.2010. 10.13

Nu nevar vinnēt ja pat spēlējot 5 uz 3 ne reizi nemet pa vārtiem, arī 2 golus vairākumā vajag mācēt ielaist,galīgi švaki nospēlēja šo spēlu un visu turnīru pirmā maiņa, kaut kā bez vēlēšanās kapāties, cerēja laikam uz Ņiživija pauzēm visus ņemt un beigās čiks vien saņāca..pārējie izskatijās neslikti.nevaru saprast kāda jēga bija ņemt uz trīs spēlēm Miķeli..tā vietā tak varēja paņemt Bukartu vai širokovu..beigās tak pietrūka spēlētāju!pēc Štāla traumas Jēkabs dabūja spēlēt uzbrukumā un bet pēc Karsuma traumas izšķirošajā spēlē maiņas pajuka pavisam..labi turnīru nospēlēja Sprukta brigāde un ceturtā maiņa..’

+3
0
Atbildēt

0

jelenavolkova 18.05.2010. 10.34

Znarim beidzot laiks atkāpties!

+3
-1
Atbildēt

3

    daina_tabuna > jelenavolkova 18.05.2010. 10.53

    Ja nebūtu Znaroks, tad mēs būtu jau ārā no A grupas. Ja komandu trenē treneris, tad ir viena lieta, bet ja bijušais spēlētājs, tad pavisam cita. Znaroks ļoti labi saprot, ka ir nepieciešama paaudžu maiņa un hokejā tā lieliski tiek veikta- mums nav bijuši pārrāvumi un visu laiku turamies apmēram vienā līmenī jau 20 gadus. Atšķirībā no basketbola vai bobsleja, kur tuvākajos gados mums nekas nespīd, jo paaudžu pēctecība ir pārrauta. Protams, ne jau Znaroka vien nopelns tas ir. Bet lielā mērā arī viņa. Un tā vietā, lai lamātu- vajadzētu pateikt paldies.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > jelenavolkova 18.05.2010. 12.58

    No trenera ir atkarīgs, kas izlasē spēlēs, kas- nē. Šajā čempionātā kaut vai Kuldas dalība ir tikai pateicoties Znarokam. Jā, varbūt no Kuldas varēja gaidīt ko vairāk, bet nu vismaz viņam būš pieredze un nākamajā čempionātā viņš jau būs lietaskoks. Jaunos ir jālaiž spēlēt, lai citiem jaunajiem ir motivācija. Tieši tas velk uz priekšu sporta veidu kopumā.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    snjuu > jelenavolkova 18.05.2010. 12.43

    Dolāram. Nez, ja runa ir par 2 pēdējiem čempjiem un olimpiskajām spēlēm, tad vismaz puse no nopelniem pieder nepopulārai interešu grupai, kas uztaisīja/atjaunoja RD. Par pārējo, var jau būt, ka Znaroka nopelni ir iespējā tādu RD uztaisīt (par šā vēsturi jaunatnes hokejā neko nezinu).

    +1
    0
    Atbildēt

    0

ilzeja 18.05.2010. 00.16

švaki… par ko Reķis dabūja to kastīti ar bantīti? [vai tiešām nākamgad nespēlēs?]… es būtu devusi Spruktam, redzu viņā kā komandas kapteini nākotnē :)

+3
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu