Par kukuļņemšanu aizturēts šogad jau sestais ceļu policists • IR.lv

Par kukuļņemšanu aizturēts šogad jau sestais ceļu policists

26
Kaspars Krafts, F64

Preiļu iecirkņa ceļu policists par protokola nenoformēšanu ņēmis kukuli 10 latu apmērā

Policija otrdien aizdomās par kukuļņemšanu aizturējusi kārtējo ceļu policistu, un šogad tas jau ir sestais kukuļņemšanā pieķertais ceļu policists, ziņo BNS.

Valsts policijas Iekšējais drošības birojs saņēmis informāciju par Preiļu policijas iecirkņa Satiksmes uzraudzības rotas darbinieku, kurš, iespējams, pieņem kukuļus. Otrdien aizdomās par kukuļa pieņemšanu aizturēts Preiļu iecirkņa Satiksmes uzraudzības rotas jaunākais inspektors Modris L.

Policists, pildot dienesta pienākumus, par ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošanu apturēja automašīnu. Lai automašīnas vadītājam nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu, ceļu policists pieņēma kukuli 10 latu apmērā.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka preilēnietis ir jau šogad sestais ceļu policists, kurš aizturēts par kukuļņemšanu.

Komentāri (26)

andrejs_kirsis 12.05.2010. 23.09

Tos mazos zaglēnus ķer, tos lielos ceļ augstos amatos… (br. Kaudzītes).
Pa vairāk nekā 100 gadiem nekas nav mainījies.

+1
0
Atbildēt

1

Ieva 13.05.2010. 08.33

Kuriozs šeit ir tāds, ka daudzi neuzskata atpirkšanos no ceļu policista par korupciju. Pie kam pēdejā sodu palielināšana tagad tikai korupciju palielinās. (pareizāk bija palielināt policistu algas, ne sodus). Tā teikt- tā jau nav korupcija,ka es policistam par ātruma pārsniegšanu kaut ko iedodu. Visiem taču jādzīvo…Rezultāta Policija ir viskorumpētākā valsts institūcija, aiz kuras seko medicīna… un, pie kam, tauta balso par šādiem „saimnieciskiem darboņiem, ka māk kruķīties.. „ Un dabūjam Ruksīšus gāzētājus vai špecialus kvadrātā… un pēc tam paši brīnamies: Ko VIŅI tur sastrādā?

0
0
Atbildēt

0

Krika 12.05.2010. 21.18

Bet kur palika tie veiklie ģenerāļi, kas vairākus tūkstošus vadītāju apliecību bandītiem pārdeva? Kad tos mērkaķus ķers tikpat cītīgi kā vienu NEO?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu