Bukmeikeri: 50 procenti, ka Latvija iekļūs ceturtdaļfinālā • IR.lv

Bukmeikeri: 50 procenti, ka Latvija iekļūs ceturtdaļfinālā

37
Ieva Čīka, LETA

Cīņā par zelta medaļām "Optibet" eksperti visaugstāk vērtē Krievijas izlases izredzes

Latvijas hokeja valstsvienības izredzes pasaules čempionātā Vācijā iekļūt ceturtdaļfinālā ir tikpat lielas kā varbūtība palikt ārpus turnīra astoņu spēcīgāko komandu skaita, uzskata bukmeikeru kompānijas "Optibet" eksperti, vēsta BNS.

Lai pretendētu uz vietu ceturtdaļfinālā, Latvijas izlasei vissvarīgākā būšot pirmā spēle turnīrā sestdien pret tradicionāli neērto pretinieku Šveici. Izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā nebūs zudušas arī tad, ja čempionāts tiks sākts ar zaudējumu, taču tādā gadījumā komandai jābūt gatavai otrajā grupu turnīru kārtā atņemt punktus Čehijai un Zviedrijai.
Latvijas izlasē savainojumu dēļ nespēlēs vairāki pieredzējuši hokejisti, taču līdzīgā situācijā ir arī citas valstsvienības, tādēļ komandu spēku samērs būs līdzīgāks.

Cīņā par zelta medaļām "Optibet" eksperti visaugstāk vērtē Krievijas izlases izredzes, taču prognozēs daudz neatpaliek arī kanādieši, kam Vācijā būs jauns un ambiciozs sastāvs.

Latvijas izlasi pēc pirmās spēles pret Šveici čempionāta turpinājumā gaida cīņas 10.maijā pret pēdējo divu gadu pasaules vicečempioniem Kanādas hokejistiem, bet 12.maijā – pret Itālijas valstsvienību. Pēc priekšsacīkšu spēlēm trīs labākās katras grupas izlases iekļūs otrajā kārtā. Latvijas pārstāvētās B grupas trio turpmāk turpat Manheimā spēlēs pret trim labākajām komandām no C grupas, kur turnīru sāks Zviedrijas, Čehijas, Norvēģijas un Francijas izlases.

Komentāri (37)

ilzeja 07.05.2010. 19.16

Nu ar Latvijas izlasi jau ir kā ar tām bitēm… nekad neko skaidri nevar zināt… bet 50:50, nu tā arī varētu būt, pretinieki neparocīgi, lai gan, kurš šais laikos ir aprocīgs.. heh, mūsējie labākie, turieties!

0
0
Atbildēt

0

daina_tabuna 07.05.2010. 15.21

Es pat teiktu- 50%, ka iegūs 1. vietu. Vai nu iegūs, vai nu neiegūs.

Parasti bukmeikeri savas prognozes izsaka attiecībā, piemēram, 1:30 vai 1:100000, nevis procentu izteiksmē. Tātad šajā gadījumā- 1:2, ka iekļūs ceturtdaļfinālā. Matemātiski- viens un tas pats, bet semantiski jēga pavisam cita.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu