Avārija daļēji bloķē satiksmi Brīvības ielā • IR.lv

Avārija daļēji bloķē satiksmi Brīvības ielā

27
Ir.lv

Četri cilvēki cietuši automašīnu sadursmē, kura sestdien naktī traucēja satiksmi Rīgas centrā

Ugunsdzēšamo putu pēdas uz asfalta, stipri sadragāta "Renault" markas automašīna, otrs avārijā cietušais "Audi" spēkrats un glābšanas dienestu tehnika pilnībā bloķēja Rīgas galvenās maģistrāles abas joslas centra virzienā starp Tallinas un Cēsu ielu.

Sadursme notikusi minūti pirms pusnakts piektdien vakarā pie Brīvības ielas 129.nama, Ir.lv informēja Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena. Pagaidām nav skaidrs, kurš vadīja "Renault", savukārt pie "Audi" stūres bijis 1962.gadā dzimis vīrietis.

Slimnīcā ar smagām politraumām pēc avārijas nogādāti divi cilvēki – 1986.gadā dzimis vīrietis un 1991.gadā dzimusi jauniete, liecina policijas dati. Kā novēroja Ir.lv, vienā no automašīnām bija pieci, otrā – divi braucēji, viens no tiem avārijas brīdī iztriecies caur auto priekšējo vējstiklu. Diviem cietušajiem 1986.gadā dzimušajiem vīriešiem medicīniskā palīdzība sniegta notikuma vietā, pēc tam viņi devušies mājās. Par notikušo ierosināta izmeklēšana, informē policija.

Kamēr tika apkopti cietušie un pētīta avārijas vieta, satiksme Brīvības ielā bija apgrūtināta. Kustību papildus kavēja liels skaits aculiecinieku un interesentu, kas apturēja savus braucamos, lai vērotu glābšanas darbus.

Citas smagas avārijas piektdien vakarā un sestdien naktī notikušas Rīgā uz Dienvidu tilta un Viļānos, kur bojā gājuši divi vīrieši, vēstī BNS. Rīgā ap pulksten 17 uz Dienvidu tilta notika sadursme starp 1947.gadā dzimuša vīrieša vadīto "Toyota" un 1957.gadā dzimuša vīrieša vadīto "Peugeot". Avārijā bojā gāja "Peugeot" vadītājs. Viļānos degvielas uzpildes stacijas teritorijā ap pusnakti 1955.gadā dzimis vīrietis ar "Audi 80" uzbrauca uz ceļa gulošam 1972.gadā dzimušam vīrietim, kurš notikuma vietā gāja bojā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēta 51 avārija. LETA ziņo, ka diennakts laikā Ceļu policija visā Latvijā aizturēja 37 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu.

Komentāri (27)

Jan 01.05.2010. 16.39

Vispār jau traki.
Mašinas priekšējais karkass sadauzīts lupatas.
Jūtu līdz tam kas iztriecās cauri priekšējam stiklam.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu