Vienotībai nav izdevies pārvilināt TP deputātus • IR.lv

Vienotībai nav izdevies pārvilināt TP deputātus

9
Evija Trifanova, LETA
Indra Sprance

TP frakcijas vadītāja Muižniece pārliecināta – neviens deputāts TP vairs nepametīs.

“Nav noslēpums, ka bijušas vairākas sarunas, mēģinājumi pārvilināt Tautas partijas deputātus, bet neviens TP deputāts vairs nepametīs frakciju,“ sarunā ar “ir.lv” bija pārliecināta Tautas partijas (TP) Saeimas frakcijas vadītāja Vineta Muižniece.

Muižniece norādīja, ka viņai esot zināms par visām šīm sarunām, gan to, kas tajās piedāvāts, taču visi uzrunātie TP deputāti – Uldis Briedis, Jānis Eglītis, Jānis Klaužs – esot viņai apliecinājuši, ka paliks TP frakcijā.

Arī partijas “Jaunais laiks” (JL)  priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa “ir.lv” atzina, ka ir dzirdējusi par šīm neveiksmīgajām sarunām.

 JL patlaban var rēķināties ar 48 deputātu atbalstu Saeimā, ieskaitot neatkarīgo deputāti Aiju Barču un  atskaitot Leopoldu Ozoliņu (ZZS), kurš ilgstoši slimo. JL prognozē, ka LPP/LC deputāte Karina Pētersone varētu ieņemt vietu Saeimas prezidijā un atbalstīt valdību svarīgos lēmumos neatkarīgi no LPP/LC lēmuma par pievienošanos valdībai, līdz ar to vairākumam pietrūkts viena balss.

Komentāri (9)

Ivars Zvirbulis 12.04.2010. 21.56

Lai cik nesimpātiska man ir TP, tomēr apbrīnoju tos deputatus kas neļaujas vilinājumam. Bet tam visam nav jēgas, ja TP un LPP/LC nolems papildinat uzņēmēju partijas “Par Labu Latviju” rindas, jo jebkurā gadījumā tā būs politiskā prostitūcija… Bet tad, ceru, cilvēkiem galīgi atvērsies acis par to, kas ir patiesā PLL seja… http://www.neoidiotisms.blogspot.com/

+2
0
Atbildēt

0

dūda 13.04.2010. 09.24

Bet liekas, ka teikt ir viens, bet darīt ir otrs, un iespējams, ka pēc neilga laika varbūt pati Muižniece drīz pati aizies no grimstoša kuģa? kas to lai zin :)

+1
0
Atbildēt

4

    dūda > dūda 13.04.2010. 11.29

    Nevienam nav viņa vajadzīga, bet viņai jāmāk aiziet ar vēl paceltu galvu, kamēr to vispār var vēl pacelt!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dūda > dūda 13.04.2010. 11.58

    Tas ko viņa tālāk iesāks ir mūsu problēma?? nē, tā jau ir viņas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ::Vai cis :: > dūda 13.04.2010. 11.48

    Labi, viņa varētu “pacelt galvu” un aiziet no TP. Un ko viņa tālāk iesāks? Slikta juriste, prasta intrigante … Viņas reputācija ir tāda, ka tālākas izdzīvošanas iespējas ir stipri ierobežotas.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    ::Vai cis :: > dūda 13.04.2010. 10.32

    Uz kurieni tad viņa var aiziet? Kam viņa ir vajadzīga?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

::Vai cis :: 12.04.2010. 17.04

Nāk pavasaris, sāk lidot saģiftētas bites, lapsenes un visādi citi kukaiņi …

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu