Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DETEKTĪVS. VAIRIS OZOLS. PAZUDUSĪ MEITA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Sešpadsmitgadīgā Ilze Pinka aug mazpilsētas pedagogu ģimenē. Apmaldījusies personiskās identitātes meklējumos, jauniete uzvedas izaicinoši. Kad meitene nav devusi ziņu jau vairākas dienas, ģimenei nākas atzīt savu «pedagoģisko brāķi» un vērsties policijā. Lietu uztic jaunajam izmeklētājam Aivaram Resgalim. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 18,99 €.


ROMĀNS.
VILIS LĀCĪTIS. OXFORDA AR SKATU UZ UNIVERSITĀTI. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. «2020. gada 31. janvārī Lielbritānija pameta Eiropas Savienību. Šī grāmata ir par Angliju un tās reizēm lieliskajiem, reizēm nesaprotami dīvainajiem iedzīvotājiem. Tā ir arī atvadas no Anglijas un pārējām Apvienotās Karalistes valstīm. Ardievu, brauciet tālāk pa savējo ielas pusi vieni paši bez mums,» tā savu romānu piesaka Vilis Lācītis. Apgāda cena 9,42 €.


STĀSTI.
ANNA VELĒDA ŽĪGURE. VIŅI. ATKAL CEĻĀ. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Dokumentālos stāstos ļauj runāt bēgļiem, kas no Latvijas devās prom 1944. un 1945. gadā, — gan par dzīvi bēgļu nometnēs, gan par izceļošanu uz visām pasaules malām un «pasaules latvieša» veidošanos. Tā ir trimdas latviešu kolektīvā autobiogrāfija, kas atklāj ne tikai lielos notikumus un sabiedrisko dzīvi, bet arī cilvēku pārdzīvojumus un izjūtas. Apgāda cena 15 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu